Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(meskiniukas @ 2008 09 15, 14:05)
na nieko keisto jei protelis pawaziuos biggrin.gif bet laikykis thumbup.gif ten tawe supras lotuliukas.gif

Manau, kad gydytojai per visą savo darbo praktiką dar ne to būna prisižiūrėję ir prisiklausę lotuliukas.gif
Atsakyti
nu pavarot mamkos thumbup.gif šaunuolės biggrin.gif
du kartus gimdžiau, bet tokių notykių neapturėjau bigsmile.gif
tik pamenu su antru vaiku niekaip galvytė neįsistatė, skausmai nerealūs, o dar daktarė rankas ten sukišus kažko makaluojas (ji žinoma bandė galvytę pataisyt), o ir su akušere šnabždasi kažko, tai sugebėjau pasakyt joms kad ko ten šnibždat, negirdžiu kas ten yra. man buvo liepta daryt savo darbą ir patylėt. vyras vėliau pasakojo, kad buvo susikomplikavusi situacija (paruošti įrankiai, iškviestas papildomas personalas). aš to nepamenu blush2.gif dar pamenu gydytoja rankas sukišus ten kažką veikia, o aš iš skausmo jau šaukiu kad nebegimdysiu, tegu daro ką nori, o ji man atsako,ir šitą pagimdysi ir dar pas mane sugrįšį, iš vyro akių matau kad bus dar trečias. lotuliukas.gif po gimdymo gydytoja juokėdsi iš manęs, kad atsisakiau gimdyt per patį finalą wub.gif ir šito nepamenu doh.gif toks jausmas kad proto užtemimas nuo skausmo buvo blush2.gif
Atsakyti
Man antrasis gimdymas veikiau tragiskai nei komiskai galejo baigtis: neplaninis Cezaris esant per trumpai vaiko virkstelei unsure.gif Visgi po operacijos mane, dar apkvaitusia, atveze i palata, kur jau lauke vyras. Jis man pasilenkes kazka kalba, sneka - vis apie jau antra mums gimusi berniuka. Dar vos liezuvi apversdama as jam jausmingai sakau: "visgi reikes, tete, kasyciu". Salia buvusi akusere man: "taip iskart ir norit? palaukit, ponia, dar bent pora metu". O pasisukus i vyra, sako: "narkoze dar veikia"... tongue.gif Matyt, ji pagalvojo, ot boba sudurniavo - iskart is po peilio trecio vaiko geidauja blink.gif
Atsakyti
Super tema thumbup.gif kaip as jos anskciau nemaciau, prisijuokiau nerealiai lotuliukas.gif

Per mano gimdymus nieko labai juokingo nebuvo, tik pora smulkmenu. Per pirmaji gydytoja kazkodel intensyviai mane Tatjana vadino, tai as pasisukus i vyra pasnibzdom sakiau (bent jau man atrode, kad snibzdejau, bet vyras sake, kad garsiai isejo), kad pasakytu gydytojai, kad mano vardas ne Tatjana lotuliukas.gif tai paskui gydytoja pora kartu pasitaise - "gerai, gerai Tatjana, oj Diana". lotuliukas.gif
O per antra tai jau po gimdymo kai nuveze i palata, sesele atejo pasiziureti kaip issikurem ir paklause ar cia as, ta kuri ka tik atvaziavo gimdyti ir jau pagimdziau?
Atsakyti
Sveikos, nors ir retai cia lankausi, bet karts nuo karto paskaitineju, ir nusprendziau pasidalinti savo nutikimais pirmo ir kol kas dar vienintelio gimdymo metu.

Zodziu, gimdymas pprasidejo beveik ta pacia diena, kaip ir buvo numatyta, tad nei man, nei vyrui soko nebuvo. Nubegus vandenims ganetinai ramiai nuvaziavom i ligonine, pagulde i palata, o visa laika mano vyras buvo salia.

Po kokiu 6-8 (sunkiai pamenu) valandu saremiai sustiprejo iki tiek, kad jau norejau sienomis lipti, o tada mano "saunusis vyrelis" ziuredamas i mane, besiraitancia is skausmo, klausia:

"A kaip tu manai, kas turetu labiau skaudet. Kai moteris gimdo, ar kai vyrui i "gera vieta" kas trenkia?" blink.gif Nu zinokit, tuo momentu tikrai norejau parodyt, ka reiskia, kai trenkia, bet is skausmo jegu nebuvo....

Prasidejo gimdymas. Esu atsiklaupus ant visu keturiu, o mano saunusis vyrelis tarp mano riksmu pradeda aiskint, kad, mazdaug, gi nieko cia tokio, visos pagimde, ir tu pagimdysi. Nu, zinokit, taip norejau det i marmuze is sirdies, bet, kadangi, eilini karta jegu nebuvo, taip nieko ir nepadariau.

Nezinau, ar su Dievo pagalba, ar kaip cia buvo, bet, islindus galvutei ir bandant vel stumt, kazkaip ranka nuo lovos nuslydo ir...tiesiai mano vyrui i tarpukoji. blush2.gif mat jis laike mano ranka netoli tos vietos. lotuliukas.gif tuo momentu nezinojau, del kurios priezasties rekiau - ar is skausmo, ar is isterisko juoko ziuredama i vyra, beveik gulinti ant grindu.

Kad ir kaip bebutu, viskas pasimirso gimus musu vaikeliui, bet ir dabar su juoku prisimenam mano vyro dalyvavima gimdyme.
Atsakyti
QUOTE(Aleah @ 2008 09 22, 23:00)
...
Nezinau, ar su Dievo pagalba, ar kaip cia buvo, bet, islindus galvutei ir bandant vel stumt, kazkaip ranka nuo lovos nuslydo ir...tiesiai mano vyrui i tarpukoji.  blush2.gif mat jis laike mano ranka netoli tos vietos.  lotuliukas.gif  tuo momentu nezinojau, del kurios priezasties rekiau - ar is skausmo, ar is isterisko juoko ziuredama i vyra, beveik gulinti ant grindu.
...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu jo, kad tau vienai neskaudėtų, pasistengei, kad ir vyras tiesiogine prasme suprastų tave ir palaikytų mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleah @ 2008 09 22, 21:00)
  tuo momentu nezinojau, del kurios priezasties rekiau - ar is skausmo, ar is isterisko juoko ziuredama i vyra, beveik gulinti ant grindu.

ech, jei man tokia proga pasitaikys - trenksiu ir as, ir kuop stipriau lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Aleah,2008 09 22, 23:00]

"A kaip tu manai, kas turetu labiau skaudet. Kai moteris gimdo, ar kai vyrui i "gera vieta" kas trenkia?" blink.gif Nu zinokit, tuo momentu tikrai norejau parodyt, ka reiskia, kai trenkia, bet is skausmo jegu nebuvo....

g.gif Cia sita fraze tavo vyriokas is serialo "Draugai" pasiskolino bigsmile.gif Kai monikai su Chandleriu gime vaikai, tai per gimdyma Chandleris klause kas labiau skauda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eileitija: 24 rugsėjo 2008 - 17:30
Superine tema thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Prisijuokiau nerealiai lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif.....noreciau pamatyti kaip vyriokas raitesi... smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti

g.gif Cia sita fraze tavo vyriokas is serialo "Draugai" pasiskolino bigsmile.gif Kai monikai su Chandleriu gime vaikai, tai per gimdyma Chandleris klause kas labiau skauda...

Taip, teisingai pastebejai. Neseniai pries gimdyma per kompa ta serija ziurejom, tai MB, kaip veliau sake, nusprende pusiau mane pralinksmint (lyg as per skausmus prisiminciau serialu dialogus), bet pusiau ir rimtai klause (lyg jis zinotu, kas yra gimdymas, ir lyg as zinociau, ka reiskia, kai vyrui i gera vieta trenkia). biggrin.gif

Beje, dar viena nerealiai erzinanti dalyka prisiminiau is gimdymo. Kai gimdyve prijungia prie tu visu aparaciuku, tai jie rodo, kada tau saremis ir pan. Tai mano vyras, budamas genijus, man sakydavo labai protingus dalykus: pasiziuri i ta aparata ir pareiskia: "Dabar tau saremis" doh.gif LYG AS NEZINOCIAU!!!! Aciu dievui, kad jis buvo salia, nes be jo tikriausiai taip ir nebuciau supratus, kada man saremiai prasideda rolleyes.gif
Atsakyti
Super sita tema thumbup.gif
Man per saremius dingdavo noras kalbeto, o dar reikejo angliskai.Pradedu koki sakini sakyt, bet rislumo jokio, akusere atsisukus klausia ka sakai, o as atsisukus i MB ir sakau tu kalbek su ja nes as jegu neturiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti