Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(Lavazza @ 2008 09 05, 16:48)
Kai atsibudau po visko, ziuriu priesais stovi trys vienodi daktarai  blink.gif  pasirodo man akyse trejinosi  doh.gif  o as vyrui tyliai saku (pasirodo sakiau visu balsu) o mes turesim tiek bapkiu, kad visiem trim uztektu  lotuliukas.gif  gydytojas zvengdamas is palatos isejo, daugiau nesirode, o kai paskui nuejau su vokeliu, nepaeme, sake jis ne tam gydytoju tapo, kad lupikautoju but  thumbup.gif

Issigando daktariukas, kad paskutinius pinigelius sukrapstet tongue.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ai, dar atsiminiau... kol sesele mano paopieras pilde, ten tokia moteriskute, irgi gimdyti atvaziavusi. Apie 40m. tokia biski naftalinu kvepianti, nu galvoju, is kaimo gal kokio. Ateina jos vyras, mazutis kudutis, barzda iki keliu, abu kalba tik rusiska doh.gif popieriuose (kur reik visus duomenis savo rasyti) nesigaudo, vis klausineja kas kur, kalba tik vyras. O moteriskute, taip labai nervingai karts nuo karto klausineja: A ciotka budet? gydytojas akis isputes ziuri nesupranta kokios jai "ciotkos" reikia lotuliukas.gif pasirodo, jie priklauso kazkokia sektai ar pan. motera net savo kraujo grupes nezino doh.gif ir ji nesutinka, kad gimdyma daktaras priiminetu doh.gif paskui paaskejo, kad ciotka, tai akusere lotuliukas.gif tai jai akusere ir gimdyma prieme ir apsiurejo ir viska dare. Reikejo tonus matuoti, vaikiuko, tai ji taip zviege, kad "velnio aparato" jai nejungtu, visa ligonine skambejo doh.gif Ale motera greit susisuko, 11val atvazivo, pirma pagimd, o puse triju jau namo isvare su vaiku blink.gif
Atsakyti
Pasipasakosiu ir as...

Nu geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai atsibudau po visko, ziuriu priesais stovi trys vienodi daktarai  blink.gif  pasirodo man akyse trejinosi  doh.gif  o as vyrui tyliai saku (pasirodo sakiau visu balsu) o mes turesim tiek bapkiu, kad visiem trim uztektu  lotuliukas.gif  gydytojas zvengdamas is palatos isejo, daugiau nesirode, o kai paskui nuejau su vokeliu, nepaeme, sake jis ne tam gydytoju tapo, kad lupikautoju but  thumbup.gif

šitoj vietoj jau ir balsu susijuokiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2008 09 05, 14:48)

prisijuokiau iki asaru is paskutinios pastraipos thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaubas mamkos, vos pilvas nesulyso... Tikrai sita tema pavojinga sveikatai biggrin.gif
Atsakyti
Nu geriausia tema is visu ...jau prisijuokiau iki asaru... thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Ziogutis,2008 06 23, 13:22]
Visai netyčia radau šią temą ir negaliu atsidžiaugti, nes ryte nuotaika buvo labai bloga, o dabar ašaros nuo juoko negali nustoti bėgti. thumbup.gif

Prisimenu ir aš kelis juokingus epizodus iš savo pirmo gimdymo:

* dar kai buvau nestuke.gif ir planavom eiti su vyriuku klausytis paskaitų apie gimdymą. Tą dieną turėjo būti rodomi filmukai apie gimdymus. MB pasakė, kad neeis žiūrėti kaip svetimos moteriškės gimdo, nes vakar per Discovery matė kaip gimdo kumelė, todėl viską jau žino doh.gif

Geras paliginimas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif labai smagu cia pasiskaitineti, net ne taip baisu pasidaro smile.gif
Atsakyti
Smagiai prisijuokiau, gaila, kad mano gimdyme nieko linksmo nebuvo, prisemenu kaip košmarišką sapną blink.gif
Tik iki gimdymo pora juokingų dalykėlių nutiko. Kai SB pirmą kartą nusivedžiau į ekoskopiją, mums daktaras pokštą iškrėtė- prie bajerio jis toks. Na, žiūri vyras su daktaru prie ekrano prilipę, o daktariukas ir sakys: o kodėl toks mažas? aaaa, viskas aišku, čia tas mažesnis. Vyro veidas tuo metu tikrai įspūdingai atrodė, o aš su daktaru nusisukę tyliai juokėmės biggrin.gif
Ir dar iki gimdymo likus mažai laiko, naujus metus šventėm pas vyro draugus. Aš ten buvau vienintelė nėščioji, tai visi aplink tik ir šokinėjo, o šeimininkas paklausė mano vyro, tai kada gimdysit? tas ir sako, kad galiu ir dabar. ir dar pridūrė, kad teks tau ją į gimdymo namus vežti, matai, aš jau išgėręs.... doh.gif Tai žmogus iš streso per visus naujus metus nė lašo neišgėrė, priešais mane sėdėjo ir vis išgąstingai šnairavo, kai manė, jog aš nematau doh.gif jaučiu, lengvaiu asikvėpė, kai mes su vyru namo išvažiavom lotuliukas.gif
Atsakyti
super tema thumbup.gif todel nusprendziau ir as papasakoti apie savo gimdyma, nors jis ir nebuvo toks smagus kaip kai kuriu...
zodziu jau kai pagulde mane ant to stalo, nuleido vandenys tai tokie skausmai prasidejo, kad as ant to stalo raiciausi, ir vis pamirsdavau kvepuoti, o mano vyras sedi salia ir vis sako: mazute tik nepamirsk kvepuoti, ikvepk per nosi, iskvepk per burna. ir taip vis kartoja ir kartoja, as susinervinu ir uzrekiu ant jo: lengva tau kvepuot ant tos kedes sedint, tai pats ir kvepuok ax.gif apie 11 val jau vyrui sakau: viskas paduok man rubus vaziuojam namo, nebegaliu kaip skauda, nebegimdysiu doh.gif o pagimdziau 11.50 biggrin.gif tai vyras vis iki siol primena kaip per gimdyma ruosiausi namo blush2.gif
Atsakyti