Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

na taip smagu cia skaitineti, visa pirma dali perskaiciau, nu super thumbup.gif

gal dar kam buvo kas linksmo nutike? rolleyes.gif

as manau ir as turesiu cia ka parasyti, po gimdymo mirksiukas.gif
Atsakyti
tikiuosi, kad niekas nesupyks, kad aš čia taip įsibroviau, bet rašau, nes noriu, kad tema būtų pirmame puslapiuke, kad kuo daugiau čia jūsų užsuktų paskaityti, ir ne tik... gal būt pasidalinti savo patirtimi... nes visos tos istorijos tokios thumbup.gif ir suteikiančios jėgų laukti tos didžiosios dienos... thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 08 18, 22:56-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2008 08 18, 22:56)
tikiuosi, kad niekas nesupyks, kad aš čia taip įsibroviau, bet rašau, nes noriu, kad tema būtų pirmame puslapiuke, kad kuo daugiau čia jūsų užsuktų paskaityti, ir ne tik... gal būt pasidalinti savo patirtimi... nes visos tos istorijos tokios  thumbup.gif  ir suteikiančios jėgų laukti tos didžiosios dienos... thumbup.gif  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Man ta diena ne taip jau greitai, o linksim atsitikimai suteikia drąsos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlute @ 2008 08 08, 09:19)
As nelabai pamenu bet vyras pasakojo,kai negalejau istumti(pirmas gimdymas) jau junge vaakuma,tai vedeja isgirdo kas darosi is gretimos palatos ir atleke uzverte mano kojas ir pradejo rekti  sik,apsik mane aptriesk!!!! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif zinokit gal kokie 3stumiai ir pagimdziau is baimes lotuliukas.gif na tas jos rekimas tikrai suteike jegu,tik Puziene taip gali doh.gif  lotuliukas.gif

o aš buvau susitarus su Puziene blink.gif gal ir gerai, kad nespėjom jai paskambinti, nes dar ir man lieptų ją aptriesti
Atsakyti
ne nu aciu jums labai smile.gif nuotaikos nebuvo, o dabar sypsena iki ausu smile.gif
Atsakyti
super temele thumbup.gif

as tai prisimenu labiausiai kai man per stumima daktaras sako : tu i uzpakali pusk o ne i zandus"
kazkodel vyrui iki siol juokinga lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano gimdimai nebuvo labai linksmi. Tik pamenu kuomet padarė klizmą ir nusiuntė į WC, man taip gera pasidarė, skausmas dingo, jau ir gimdyti nenoriu ax.gif O už durų vyras ir sesutė jau kalbina pareit doh.gif Nu nežinau kaip man susišvietė bet aš pamančiau kabliuką durim užsikabinti bigsmile.gif tai aš tuo kabliuku ir pasinaudojau blush2.gif Tai vyras ilgokai mane kalbino duris atkabinti doh.gif kažkaip prikalbino lotuliukas.gif
Tiesa po poros metų vėl į tą kambariuką (WC) papuoliau nu žinokit tas kabliukas jau buvo nuimtas g.gif
Atsakyti
QUOTE(tenelga @ 2008 08 21, 12:45)
Mano gimdimai nebuvo labai linksmi. Tik pamenu kuomet padarė klizmą ir nusiuntė į WC, man taip gera pasidarė, skausmas dingo, jau ir gimdyti nenoriu  ax.gif O už durų vyras ir sesutė jau kalbina pareit  doh.gif  Nu nežinau kaip man susišvietė bet aš pamančiau kabliuką durim užsikabinti  bigsmile.gif  tai aš tuo kabliuku ir pasinaudojau  blush2.gif  Tai vyras ilgokai mane kalbino duris atkabinti  doh.gif kažkaip prikalbino  lotuliukas.gif
Tiesa po poros metų vėl į tą kambariuką (WC)  papuoliau nu žinokit  tas kabliukas jau buvo nuimtas  g.gif

O tu ir vel norejai uzsikabint??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na nerealiai cia pavarot mamkos... thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dar noriu smagiu istoriju smile.gif
Atsakyti
Pasipasakosiu ir as... apie pirma gimdyma jau pasakojau senoj temukej, ale antras irgi su nuotykiais doh.gif
balandzio 1d, vakaras man ko tai pilva maudzia ir tokia tryda atsiprasant pagavo doh.gif is tuliko nelendu, ant mamkos savo bumbu, kam burokelias mane prisere, pilva suka doh.gif palindau po dusu nusiprausiau, eisiu meigot, o cia, kad sureme blink.gif supratau, kad saremiai doh.gif ir kaip pradejo iskart kas 2min. vos apisrengiau i masina nuvarom i RK. Pasitiko akusere, klausia saremiai, as vos kvepuoju, kazka sugargiau. Atejo daktariukas, pildom papieras, man kai saremis uzeina as vos ne ant zemes gulu, o jis man, atsipalaiduokit, isskeskit kojas. Po kokio trecio karto susinervines klausia, ko jus koju neisskeciat??? as jam - bijau, kad neiskristu doh.gif kaip pradejo zvengti lotuliukas.gif galvoju rado is ko juokti, mano draugei kolidoriui iskrito vaikas doh.gif perkele i gimdykla, po poros val. linksmybiu, prireike Cezario, skubia iskviete anesteziologa. ateina tokis visas susiveles, susiglamzes is paskos sesele irgi tokia pasitarsiusi atvaro hihihi.gif pagulde mane ant kitos lovos su ratais ir veza...o RK kolidoriai siauri, ta lova kliuna, o su kiekvienu uzkliuvimu man skauda, neapsikenciau as ir klausiu, gal padeti??? lotuliukas.gif jis kaaaad paziurejo i mane, sako tik nestumkit vaiko doh.gif ir rimtu veidu toliau bando lova i lifta sutalpinti lotuliukas.gif nuveze i operacine, o man jau nuo skausmo ir noro stumti stogas vaziuoja. o daktariuskas lenda su viskias klausimais, kiek sveriat, koks ugis doh.gif neistveiau ir isrekiau, nu ne manekene as ne manekene, koks skirtumas kiek sveriu blink.gif o pati galvoju durk greiciau man ta epidura ir psio bus, man neskaudes. Anesteziologas, toks visas visai jau isigandes kisa man prie veido kuke, kvepuokit kvepuokit, o man tada kaip tik saremis, as jam, palaukit su ta kauke, tuoj praeis skausmas pakvepuosiu, o mintyse keikiu, man net i galva neatejo, kad pilnas nuskausminimas doh.gif uc zinojusi, buciau iskart kvepavusi lotuliukas.gif
Kai atsibudau po visko, ziuriu priesais stovi trys vienodi daktarai blink.gif pasirodo man akyse trejinosi doh.gif o as vyrui tyliai saku (pasirodo sakiau visu balsu) o mes turesim tiek bapkiu, kad visiem trim uztektu lotuliukas.gif gydytojas zvengdamas is palatos isejo, daugiau nesirode, o kai paskui nuejau su vokeliu, nepaeme, sake jis ne tam gydytoju tapo, kad lupikautoju but thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2008 09 05, 15:48)
Kai atsibudau po visko, ziuriu priesais stovi trys vienodi daktarai  blink.gif  pasirodo man akyse trejinosi  doh.gif  o as vyrui tyliai saku (pasirodo sakiau visu balsu) o mes turesim tiek bapkiu, kad visiem trim uztektu  lotuliukas.gif  gydytojas zvengdamas is palatos isejo, daugiau nesirode, o kai paskui nuejau su vokeliu, nepaeme, sake jis ne tam gydytoju tapo, kad lupikautoju but  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti