Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

net ašaros teka iš juoko lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema visai apmire keliu i virsu, pasijuokti tikrai yra is ko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barbuskytee @ 2008 08 07, 16:28)
Tema visai apmire

matyt ne gimdo mergičkos kol kas o atostogom džiaugiasi biggrin.gif
Atsakyti
As nelabai pamenu bet vyras pasakojo,kai negalejau istumti(pirmas gimdymas) jau junge vaakuma,tai vedeja isgirdo kas darosi is gretimos palatos ir atleke uzverte mano kojas ir pradejo rekti sik,apsik mane aptriesk!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif zinokit gal kokie 3stumiai ir pagimdziau is baimes lotuliukas.gif na tas jos rekimas tikrai suteike jegu,tik Puziene taip gali doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlute @ 2008 08 08, 10:19)
As nelabai pamenu bet vyras pasakojo,kai negalejau istumti(pirmas gimdymas) jau junge vaakuma,tai vedeja isgirdo kas darosi is gretimos palatos ir atleke uzverte mano kojas ir pradejo rekti  sik,apsik mane aptriesk!!!! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif zinokit gal kokie 3stumiai ir pagimdziau is baimes lotuliukas.gif na tas jos rekimas tikrai suteike jegu,tik Puziene taip gali doh.gif  lotuliukas.gif

nu geeeras thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As nelabai pamenu bet vyras pasakojo,kai negalejau istumti(pirmas gimdymas) jau junge vaakuma,tai vedeja isgirdo kas darosi is gretimos palatos ir atleke uzverte mano kojas ir pradejo rekti  sik,apsik mane aptriesk!!!! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif zinokit gal kokie 3stumiai ir pagimdziau is baimes lotuliukas.gif na tas jos rekimas tikrai suteike jegu,tik Puziene taip gali doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif biggrin.gif Vaje, kaip gali kitą žmogų apkakot... blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 08 08, 11:39)
lotuliukas.gif biggrin.gif Vaje, kaip gali kitą žmogų apkakot...  blink.gif  lotuliukas.gif

Na matai tos stangos yra tokios kad atrodo didelio reikalo nori ax.gif uztat taip daug gydytoju sako kad reikia kakoti aisku perkeltine prasme stangintis ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors jau atrodo senokai gimdžiau, bet mirk iš juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

gimdant pirmą sūnų aš rėkiau, kad einu namo, būsiu stora, negraži, bet negimdysiu schmoll.gif tai gydytojas, pasilenkęs man glostė nugarą (ex vyro šalia nebuvo, nes gydytojas išvarė, kad nenualptų lotuliukas.gif visas perbalęs stovėjo vos gimdymui prasidėjus, tai gydytojas, sako, mes su tavim čia nežaisim, eik lauk, turim ir taip kuo rūpintis) ir ramino, na tipo pakentėk, čia viskas gerai, tuoj, tuoj pagimdysi 4u.gif , o aš tuo momentų atsisukus, kad suklykau jam į ausį aaaaaaaaaaa, tai jis net atšoko lotuliukas.gif sako tu eik į chorą taip klykauti, o ne man į ausį lotuliukas.gif

antrą dukrelę gimdžiau jau šiek tiek ramiau, o ir MB šalia, vis ramino, guodė, buvo davęs savo ranką, į kurią aš suleidau savo nagus, kad jam vargšeliui dar savaitę po skaudėjo blush2.gif jau gulint ant gimdymo stalo vis supausi, žiūrėjau i vieną tašką ir užėjus didesniam sarėmiui dainavau aaaaaa leisdama nagams smigti į vyro delną blush2.gif , tai gydytoja pamačius persigando, pamanė, kad man stogas nučiuožė, atsistjus manęs klausė, koks tavo vardas ir pan. o man prieš atsakant vėl skausmas, aš vėl aaaaaaaaa, o ji vyrui, gal jūs paklauskit, gal su jumis šnekės blink.gif tada MB pasakyk koks tavo vardas, o aš rėkiu:jau stumiuuu.... gydytoja tada sako:dar ne, o aš: jau gimdau, tada ji vėl:dar ne, o aš: jau lotuliukas.gif na pagaliau ir ji rėkia: na jau, tada keli stumimai ir jau girdžiu verkimą wub.gif (nežinojom ko laukiam) aš klausiu kas? MB sako sūnaus dar reiks bash.gif lotuliukas.gif gydytojos blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(temide @ 2008 04 23, 13:15)
Na mano istorijoj kazko juokingo labai nebuvo, gal tik toks vaizdelis iš kurio kartais pati pasijuokiu.

Toj gimdykloj kur gimdžiau prieš gimdymo stalą palei sieną buvo vonia( jei sugalvotum gimdyt vandeny) ir šalia durys į koridorių. Tai aš jau guliu ant stalo, Laukiam lialiau pasirodymo ir kažkodėl daktas ir akušerė mano kojas įsirėmė sau į pilvus,  blink.gif gal kad geriau matytų  cool.gif , na o mano šeimyna jėgos stygium nesiskundžia, o akušerė ir gydytojas -smulkučiai. tai pažiūrėjau ašį juos ir galvoju. neduok die smarkiau suskaudės, tai kai eis vienas į vonią, kitas pro duris  biggrin.gif  Bet kas tada gimdymą priims  g.gif . Laimei to nebuvo...

QUOTE(ausrakns @ 2008 04 24, 12:19)
Kai gimdziau pirmą kartą, jau gulint ant stalo, man susišvietė, kad jeigu išeičiau namo, tai man nustotų skaudėt(namie ,tai neskaudėjo). Pradėjau lipt nuo stalo ir sakau "einu namo", kai puolė visi mane laikyt, daktarė sako" jau galvytė lenda". Aš sakau " tegu lenda, aš vistiek išeinu". Vyras pakraupęs aplink laksto, o aš pradėjau verkt "Kodėl aš negaliu išeit, man labai reikia" .  Daktarė " paliesk jau galvytė išlindus", aš ,kad pradėjau rėkt" nenoriu, aš čia nieko liest, man labai namo reikia" . Bet gaila lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , teko pagimdyt, niekas namo neišleido. doh.gif . Vyras dar ir dabar vis palazdavoja.

QUOTE(inevas @ 2008 04 24, 20:40)
thumbup.gif  nu čia gera tema, aš taip tikrai ankščiau galiu pagimdyti.
Nors gimdžiau du kartus bet nieko juokingo labai ir nenutiko, na nebent per pirma gimdyma akyšerė sako kaip norėsi kaku  blush2.gif  sakyk. Tai poto jau kaip gymdžiau daktarė sako stumk, o aš rėkiu negaliu nes kaku labai noriu  doh.gif , o ji tai daryk, na o aš kaip daryt , negaliu, "apsišyksiu", o ji tai tu šik, šik tongue.gif
Idomu kaip dabar viskas bus  ax.gif .

super visos istorijos... paciu laiku radau sia temele, nes taip bijau gimdymo... o cia tikrai ta baime dingsta... ir juoko iki asaru is tokiu istoriju... lotuliukas.gif
nors tikiu kad ne juokas buvo visoms sioms mamoms kai gimde, taciau dabar ... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridake @ 2008 04 22, 11:31)
Sveikutes mergikes,nu ir as noriu pasidalint vienu epizodu is savo gimdymo,kai gimdziau 3 dukra,nu jau paciam finale,kai jau stumiau lelka lauku tai laaabai laaabai skaudejo,as koja viena judinau taip inirtingai ir pirstus krutinau,o akusere prisiplojus prie tos mano kojos te kazka veike,ir sako man,gal galetum tu pirstu taip smarkiai nejudint,tu kaip tik tuos pirstus ma sukisus tiesiai i p.....e ir judini ma te labai gera vieta,o ma tai dirbt reikai,nu geras galvoju, rupi cia man kur ta mano koja randas,daba kai pagalvoju,tai da biski ir buciau moteriskei malonuma su koja sukelus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nerealiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ingridake @ 2008 05 01, 20:39)
Sveikutes mergaites,pries seses dieneles pagimdziau savo stebukleli,nu si siki juokinga nebuvo nes dare CZ taip kad is savo gimdymo nieko negaliu papasakot,bet mano palata buvo pries gimdykla,tai toooooookiu dalyku prisiklaisiau,girdejau ko negirdejus,netgi matyt teko,nes buvo ir tokiu kad oi.... Taigi,jau finalas leliukas lenda,daktare sako stumk stumk kakok kakok  nu te turbut nelabai kas gavosi,tai ta vel  stumk stumk kakok kakok nu nu sik galu gale... nu net balsu zvenkt pradejau lovoj guledama,maniau kad mano siule plis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif sik galu gale biggrin.gif:D:D:D
Atsakyti

kosmaras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Čia tikriausiai stogas važiuoja ne tik gimdyvėm, bet ir medikams - ekstrimalios situacijos, nevisi atlaiko.
Atsakyti