QUOTE(a79 @ 2008 06 25, 12:30)
Vėl gi tikrinuos
Kokie būtų atsiliepimai apie šitą variantą:
B 3191-5M + 66331 K-MN
Nelabai aš ką nuraukiu toj technikoj, tai žiūriu tik, kad bent A būtų
Nesu aš užkietėjus virėja, ir jei tik įmanoma, stengiuos šito "malonumo" išvengt, ar geraširdiškai kam nors kitam perleist. Bet viryklės bent jau dėl vaizdo reik, kad anyta aparpuolio negautų atvažiavus, kaip čia ta baltarankė valgyt negamina
Programų skaičius irgi rolės nevaidina, vis tiek realiai kokias dvi tenaudoju.
Tas komplektukas, kur įdėjau lyg ir tiktų, bet kadangi pas mani orkaitė stovės kartu su kaitlente, tad ar verta man mokėt už kiekvienos dalies atskirą valdymą? Ar labai jau čia nuskiedžiau
Kitas reikalas, vertinu tinginio grožį, ir pasiruošus sumokėt daugiau, bi tik išvalyt būtų greičiau, ir pirštų antspaudų neliktų. GAl savaiminis išsivalymas visai nieko būtų
Nežinau, ko dar tokiam "virtuvės asui" kaip aš reiktų
Sis komplektas pardavinejamas tikrai nebrangiai ir perkant priklausoma komplekta jus nelabai ka sutaupysite.
Tikrai geras pasirinkimas.
Papildyta:
QUOTE(Delight @ 2008 06 30, 12:24)
Sveiki,
Zilvinas gal ką galite pasakyti apie Ardo techniką (ar atitinka kokybė kainą ir t.t.)?
Norime kaitlentės ir orkaitės (tik niekaip neišsirenkam)
As apie ARDO technika nekokios nuomones. Pigus daigtas lieka pigiu, bet ne visi gali leisti isigyti geresnius.
O kokius modelius esate nusiziureje?
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 06 30, 14:32)
Gal kuris is zinovu atsakys: turiu kaitlente AEG-ELECTROLUX 66301 K-MN , bet kazkodel labai ilgai kaista. Kazin ar cia visu sio modelio kaitlenciu beda ar tik pas mane taip?
ACIU!
Ar kaista kazkuri viena kaitviete letai, ar visos?
Ir kaip jus nusprendete, kad letai kaista?