Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės - 2

QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 06 20, 13:09)
Tokiu atveju žiūrėkit į energijos klasę, bus paprasčiau, jei A+, tai mažiausia sunaudoja elektros, jei A truputį daugiau ir t.t.

Dėkui, bandysiu taip 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

ieskau dujines virykles su elektrine orkaite, pradejau ziurineti ir supratau, kad sitoj srity visai nenuraukiu blush2.gif kurias firmas rekomenduotumete kaip geras? AEG kaip supratau, kokias dar? i ka labiausiai reiktu kreipti demesi renkantis? dekui ir anksto 4u.gif
Atsakyti
man visai galva susisuko doh.gif
apsistojau ties siais modeliais:

AEG B5701-5m ir Bosch HBN 230250S

Kokie patarimai butu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2008 06 22, 17:04)
man visai galva susisuko  doh.gif
apsistojau ties siais modeliais:

AEG B5701-5m ir Bosch HBN 230250S

Kokie patarimai butu?  g.gif

Niekas nepakomentuoja ax.gif
Atsakyti
Vėl gi tikrinuos lotuliukas.gif

Kokie būtų atsiliepimai apie šitą variantą: B 3191-5M + 66331 K-MN

Nelabai aš ką nuraukiu toj technikoj, tai žiūriu tik, kad bent A būtų doh.gif

Nesu aš užkietėjus virėja, ir jei tik įmanoma, stengiuos šito "malonumo" išvengt, ar geraširdiškai kam nors kitam perleist. Bet viryklės bent jau dėl vaizdo reik, kad anyta aparpuolio negautų atvažiavus, kaip čia ta baltarankė valgyt negamina lotuliukas.gif Programų skaičius irgi rolės nevaidina, vis tiek realiai kokias dvi tenaudoju.

Tas komplektukas, kur įdėjau lyg ir tiktų, bet kadangi pas mani orkaitė stovės kartu su kaitlente, tad ar verta man mokėt už kiekvienos dalies atskirą valdymą? Ar labai jau čia nuskiedžiau blush2.gif
Kitas reikalas, vertinu tinginio grožį, ir pasiruošus sumokėt daugiau, bi tik išvalyt būtų greičiau, ir pirštų antspaudų neliktų. GAl savaiminis išsivalymas visai nieko būtų g.gif Nežinau, ko dar tokiam "virtuvės asui" kaip aš reiktų g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 25 birželio 2008 - 12:42
Sveiki,

Zilvinas gal ką galite pasakyti apie Ardo techniką (ar atitinka kokybė kainą ir t.t.)?
Norime kaitlentės ir orkaitės (tik niekaip neišsirenkam)
Atsakyti
Mes taip pat ieskome orkaites elektrines ir dujines kaitlentes, apie orkaites tai daug prirasyta, o apie dujine kaltlente nelabai, i ka reikia demesio atkreipti ja renkantis? ar tik i grozi smile.gif
Atsakyti
Gal kuris is zinovu atsakys: turiu kaitlente AEG-ELECTROLUX 66301 K-MN , bet kazkodel labai ilgai kaista. Kazin ar cia visu sio modelio kaitlenciu beda ar tik pas mane taip? sad.gif

ACIU!
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 25, 12:30)
Vėl gi tikrinuos  lotuliukas.gif

Kokie būtų atsiliepimai apie šitą variantą: B 3191-5M + 66331 K-MN

Nelabai aš ką nuraukiu toj technikoj, tai žiūriu tik, kad bent A būtų  doh.gif

Nesu aš užkietėjus virėja, ir jei tik įmanoma, stengiuos šito  "malonumo" išvengt, ar geraširdiškai kam nors kitam perleist. Bet viryklės bent jau dėl vaizdo reik, kad anyta aparpuolio negautų atvažiavus, kaip čia ta baltarankė valgyt negamina  lotuliukas.gif Programų skaičius irgi rolės nevaidina, vis tiek realiai kokias dvi tenaudoju.

Tas komplektukas, kur įdėjau lyg ir tiktų, bet kadangi pas mani orkaitė stovės kartu su kaitlente, tad ar verta man mokėt už kiekvienos dalies atskirą valdymą? Ar labai jau čia nuskiedžiau  blush2.gif
Kitas reikalas, vertinu tinginio grožį, ir pasiruošus sumokėt daugiau, bi tik išvalyt būtų greičiau, ir pirštų antspaudų neliktų. GAl savaiminis išsivalymas visai nieko būtų  g.gif Nežinau, ko dar tokiam "virtuvės asui" kaip aš reiktų  g.gif

Sis komplektas pardavinejamas tikrai nebrangiai ir perkant priklausoma komplekta jus nelabai ka sutaupysite.
Tikrai geras pasirinkimas.

Papildyta:
QUOTE(Delight @ 2008 06 30, 12:24)
Sveiki,

Zilvinas gal ką galite pasakyti apie Ardo techniką (ar atitinka kokybė kainą ir t.t.)?
Norime kaitlentės ir orkaitės (tik niekaip neišsirenkam)

As apie ARDO technika nekokios nuomones. Pigus daigtas lieka pigiu, bet ne visi gali leisti isigyti geresnius.
O kokius modelius esate nusiziureje?
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 06 30, 14:32)
Gal kuris is zinovu atsakys: turiu kaitlente AEG-ELECTROLUX 66301 K-MN , bet kazkodel labai ilgai kaista. Kazin ar cia visu sio modelio kaitlenciu beda ar tik pas mane taip? sad.gif

ACIU!

Ar kaista kazkuri viena kaitviete letai, ar visos?
Ir kaip jus nusprendete, kad letai kaista?
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2008 06 30, 22:52)
Ar kaista kazkuri viena kaitviete letai, ar visos?
Ir kaip jus nusprendete, kad letai kaista?

Na, dazniausiai tik viena naudoju biggrin.gif O kad letai kaista tai nusprendziau palyginus su ankstesne, o ir draugai ta pastebejo. Ir ijungus automatini uzvirinima, ir paprastai, vistiek ilgokai reikia luktelt kol puodas uzverda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrusi: 01 liepos 2008 - 07:15
QUOTE(Užsispyrusi @ 2008 07 01, 07:15)
Na, dazniausiai tik viena naudoju biggrin.gif  O kad letai kaista tai nusprendziau palyginus su ankstesne, o ir draugai ta pastebejo. Ir ijungus automatini uzvirinima, ir paprastai, vistiek ilgokai reikia luktelt kol puodas uzverda.

Pabandyk ir kitas kaitvietes. Pasiziurek ar ikaista kaitviete iki raudonumo.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2008 06 30, 23:52)
As apie ARDO technika nekokios nuomones. Pigus daigtas lieka pigiu, bet ne visi gali leisti isigyti geresnius.
O kokius modelius esate nusiziureje?

Modelių dar kaip ir neišsirinkome tiesiog mąsteme apie Ardo ax.gif brangesnės technikos nenorim, nes greitu laiku keisim būstą tai nelabai norim daug senajame palikt blush2.gif maždaug planuojam iki 2000lt. kažką isigyti smile.gif kaitlentė reikalinga dujinė, na žodžiu nelabai ką nutuokių tokiuose dalykuose rolleyes.gif gal ką pasiūlytumete?
Atsakyti