Sveiki
Išsirinkome AEG/Electrolux B 5741-5-M orkaitę ir AEG/Electrolux 66200 K-MN kaitlentę. Gal turite kokių komentarų?
Ačiukas
sveiki,
išsirinkau orkaitę Siemens HB336550 ir kaitlentę Siemens ER 15354....
Bet nemačiau lietuviskose intern. parduotuvese šių modelių (rinkausi iš rusiškų saitų). Ar ja kas nors prekiauja?
Parduotuveje pasiule orkaite Siemens HB 520540. Sako - tai tokia pati kaip ir mano pasirinktoji, bet neramina tai, kad internete neradau informacijos apie ja. Gal ka nors zinote?
išsirinkau orkaitę Siemens HB336550 ir kaitlentę Siemens ER 15354....
Bet nemačiau lietuviskose intern. parduotuvese šių modelių (rinkausi iš rusiškų saitų). Ar ja kas nors prekiauja?
Parduotuveje pasiule orkaite Siemens HB 520540. Sako - tai tokia pati kaip ir mano pasirinktoji, bet neramina tai, kad internete neradau informacijos apie ja. Gal ka nors zinote?
Orkaite tikrai ne tokia pati kaip jusu issirinktoji, nes jusiske su isvaziuojamom durim, o HB520540 butu tradicine, netgi be teleskop.begeliu, rasau "butu" kadangi tokio modelio niekur neradau, ir "sifravau" tik is modelio pavadinimo. Gal suklydot uzsirasydami..?
O rinktis is vieno regiono saito, ir po to bandyt ieskot kitoje salyje nusipirkt, su Siemens'u sunku... modeliai skiriasi pagal regionus. Vistiek gausit pirkt arba analoga arba jums tiesiog pasiseks.
O rinktis is vieno regiono saito, ir po to bandyt ieskot kitoje salyje nusipirkt, su Siemens'u sunku... modeliai skiriasi pagal regionus. Vistiek gausit pirkt arba analoga arba jums tiesiog pasiseks.
o aš ieškau dabar dujinės viryklės viršaus, elektrinės orkaitės indaplovės ir gartraukio. tai mano mintys:
dujinis viršus nelabai jau jis kuo ypatingas. juk nieko ten tokio super nėra, todėl firmos nelabai svarbu
elektrinė orkaitė- kažkaip sumasčiau, kad gal nieko Bosch, Electroliux. Kaip jums tokie modeliai: Bosch HBN2302505 (paperka 36 mėn garantija) arba Electroliux EOB64100X g.gif
indaplovė- ko gero reikėtų tos mažesnės. tai kaip pvz ARDO LS 9117BX?
o va dėl gartraukio tai neturiu jokios nuomuonės doh.gif laukiu patarimų
dujinis viršus nelabai jau jis kuo ypatingas. juk nieko ten tokio super nėra, todėl firmos nelabai svarbu
elektrinė orkaitė- kažkaip sumasčiau, kad gal nieko Bosch, Electroliux. Kaip jums tokie modeliai: Bosch HBN2302505 (paperka 36 mėn garantija) arba Electroliux EOB64100X g.gif
indaplovė- ko gero reikėtų tos mažesnės. tai kaip pvz ARDO LS 9117BX?
o va dėl gartraukio tai neturiu jokios nuomuonės doh.gif laukiu patarimų
Merginkos , turiu klausimą... Ar galima atsisakyti dujų bute?Norim dėti elektrinę orkaitę su kaitlente,o virtuvėj baisiai daug vamzdyno tai galvojame tokiu būdu išspręstume vamzdžių slėpimo procesą.Gal kuri esate susidūrusi su tokia problema Kiek tai kainuotų?
kiek as domejausi, tai lyg galima, bet labai reika apgalvoti, ar pas jus yra galimybe pajungti "tiek elektros". na techniskai nepaiskinsiu, bet reikiaa tada kviestis is elektros tinklu, nes tada reikia keisti ten kazka (kad laidai ar saugikliai neismusinetu).
Mums tai neapsimokejo
Mums tai neapsimokejo
Man atrodo , kad jau išsirinkau - elektrinę Dabar ruošiamės remontui virtuvės, teks atsisakyti dujų , nes labai daug vamzdžių, manau ir pigiau ir praktiškiau būtų juos nupjauti ir įsirengti elektrinę viryklę, nei slėpti vamzdynus
o kaip merginos su elektrine virykle, ten kiek girdejus kad pigiau galima moketi jei elektros tinkl. pasakai kad turi elektirne, nunesi dok. ir kazkaip pajungia pgesni mokejima, ar cia as kazka sapnuoju
QUOTE(aitiii @ 2008 06 15, 18:07)
o kaip merginos su elektrine virykle, ten kiek girdejus kad pigiau galima moketi jei elektros tinkl. pasakai kad turi elektirne, nunesi dok. ir kazkaip pajungia pgesni mokejima, ar cia as kazka sapnuoju
Aha, teisybė, žr. čia
QUOTE(kettis @ 2008 03 26, 08:11)
Iš tų trijų firmų žinoma AEG. Reikia tik orkaitės, ar ir kaitlentės? Orkaitės tai siūlyčiau modelį B3191-4M, optimalus variantas, arba brangesnę B5741-4M, su pirolize -
o KOKS PANASUS MODELIS BUTU NEIMONTUOJAMOS AEG ORKAITES?
rinkomės, rinkomės ir apsistojoms ties šiais el. orkaitės modeliais:
AEG
B 5701-5M
AEG
B 4401-5M
Elektrolux
EOB 53100 X
kokie butu komentarai? kuris is ju geriau? ir gal isvis kitus ziureti?
AEG
B 5701-5M
AEG
B 4401-5M
Elektrolux
EOB 53100 X
QUOTE(Elzė @ 2008 06 17, 22:06)
rinkomės, rinkomės ir apsistojoms ties šiais el. orkaitės modeliais:
AEG
B 5701-5M
AEG
B 4401-5M
Elektrolux
EOB 53100 X
AEG
B 5701-5M
AEG
B 4401-5M
Elektrolux
EOB 53100 X
man irgi įdomu