QUOTE(Krabytee @ 2009 11 23, 16:12)
perskaicius visa tema vistiek susipainojau kaip muse voratinkli
domina dujines kaitlentes...
kaip gryni lietuviai norim patogios ilgaamzes su apsauga ir zinoma nebrangios...
Labai jau patiko cia parodyta siemens.. na bet kaina
gal yra kokia pigesne alternatyva...
Va sita patinka Electrolux EHT 60455 K tik jei dar kaina butu truputuka mazesne... butu super
Turiu tokia kaitlente, grazi, patogus laikikliai, BET... kai pirkau, dar nebuvo AEG ar Electrolux ant stiklokeramikos. Siuo metu rinkciausi tik stiklokeramika, tiek prieziuros, tiek patvarumo ir ilgaamziskumo atzvilgiais. Nes mano stiklas jau po dvieju men. yra pabraizytas neziurint i tai, kad valymui naudojami tik gan brangus spec. valikliai, skirti stiklui
O kainos atzvilgiu nera ji tokia brangi
as pries pora men. mokejau apie 800 Lt
QUOTE(rrasulyte @ 2009 11 23, 16:31)
dar viena Electrolux panasi i EHT 60455 K butu
EHT 6415 K
I sita ziurejau, bet man pasirode nepatikimi tie laikikliai (cia tik mano subjektyvi nuomone
) Beto man buvo svarbi galimybe perstumti puoda, o ne perkelineti jo
QUOTE(rrasulyte @ 2009 11 23, 17:35)
Na, pastatoma virykle lieka pastatoma. Jei jau planuojate keisti baldus, tai geriau montuokit. Bet vieno nepamirskit
- dujine kaitlente naudosite KIEKVIENA diena, o orkaite - kol nauja, pora kartu i savaite, veliau vis reciau. Tad geriau nepagaileti kaitlentei, o orkaite kad ir AEG B 3191-5M.
Sutinku, kad kaitlentei gailet nereikia, bet AEG B 3191-5M
As tikrai nepirkciau, nes ji turi tik pagrindines funkcijas ir palyginus su kitu gamintoju analogais, jos kaina yra zymiai didesne, sakyciau kaina daugiau uz varda, negu uz turimas funkcijas (bet cia vel gi mano subjektyvi nuomone
)