Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės - 2

QUOTE(Asese @ 2009 11 22, 10:01)
Ekonomiškesnė indukcinė - manau tai bus ypač aktualu, kai po naujųjų elektra brangs. Indukcinę lengviau valyti.
Kažkur yra tema apie indukcines virykles, reiktų paieškoti ir ten paskaityti jau turinčių nuomones.

ok,dėkui,reikės būtinai pasidomėti
Atsakyti
perskaicius visa tema vistiek susipainojau kaip muse voratinkli verysad.gif
domina dujines kaitlentes... blush2.gif
kaip gryni lietuviai norim patogios ilgaamzes su apsauga ir zinoma nebrangios...
Labai jau patiko cia parodyta siemens.. na bet kaina doh.gif gal yra kokia pigesne alternatyva...
Va sita patinka Electrolux EHT 60455 K tik jei dar kaina butu truputuka mazesne... butu super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krabytee @ 2009 11 23, 15:12)
perskaicius visa tema vistiek susipainojau kaip muse voratinkli  verysad.gif
domina dujines kaitlentes...  blush2.gif 
kaip gryni lietuviai norim patogios ilgaamzes su apsauga ir zinoma nebrangios...
Labai jau patiko cia parodyta siemens.. na bet kaina  doh.gif  gal yra kokia pigesne alternatyva...
Va sita patinka Electrolux EHT 60455 K tik jei dar kaina butu truputuka mazesne... butu super  bigsmile.gif

dar viena Electrolux panasi i EHT 60455 K butu EHT 6415 K
Atsakyti
QUOTE(rrasulyte @ 2009 11 23, 17:31)

Grazu ir pigu.. bet ar patogus tie atskiri laikikliai... ir kaskur buvau perskaicius kad emaliuoti nekokie.. nusilupa.. reiktu rinktis ketaus, kuriu kaina iskart 100lt brangiau... Na niekur nepabegsi.. uz kokybe reikia moket... tik va geraii butu ne dukart ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krabytee @ 2009 11 23, 15:39)
Grazu ir pigu.. bet ar patogus tie atskiri laikikliai... ir kaskur buvau perskaicius kad emaliuoti nekokie.. nusilupa.. reiktu rinktis ketaus, kuriu kaina iskart 100lt brangiau... Na niekur nepabegsi.. uz kokybe reikia moket... tik va geraii butu ne dukart  ax.gif

Pas mane pacia jau kokie 7 metai dujine kaitlente ant atskiru laikikliu, emaliuotu - kol kas viskas gerai-puodai nunuslydo, niekas nenusilupo. Zinoma, ketaus ilgaamziskesni, bet nepamirskim- ketus skyla, jei jau netycia kazkur stuktelsit be plaudama ta laikikli, nuo smugio jis gali suskilti. Bet cia jau atskiri atvejai.
Dar yra skirtumas kur kaitlente ant grudinto stiklo, o kur ant stiklo keramikos (tokia kaip ir elektriniu, ji patvaresne braizymams, smugiams). Beje, pasirode naujas AEG modeliukas - dujine kaitlente ant stiklo keramikos!
AEG 65507 G-b
Atsakyti
QUOTE(rrasulyte @ 2009 11 23, 17:52)
Pas mane pacia jau kokie 7 metai dujine kaitlente ant atskiru laikikliu, emaliuotu - kol kas viskas gerai-puodai nunuslydo, niekas nenusilupo. Zinoma, ketaus ilgaamziskesni, bet nepamirskim- ketus skyla, jei jau netycia kazkur stuktelsit be plaudama ta laikikli, nuo smugio jis gali suskilti. Bet cia jau atskiri atvejai.
Dar yra skirtumas kur kaitlente ant grudinto stiklo, o kur ant stiklo keramikos (tokia kaip ir elektriniu, ji patvaresne braizymams, smugiams). Beje, pasirode naujas AEG modeliukas - dujine kaitlente ant stiklo keramikos!
AEG 65507 G-b

Labai aciu uz issamu komentara... O si kaitlente tai super thumbup.gif afigiena wub.gif
bet kainuoja kiek ir orkaite blink.gif mane vyras suvalgytu doh.gif
Tiesa cia buvo imete AEG kombinuota stacionaria virykle gan nebloga.. bet su elektriniu virsum... o tokiu (su pribombasais) yra su dujiniu pavirsium panasiu kaip sis g.gif
Radau va tokia http://www.topokaina...7005-GR-MN.html na bet nelimpa... noretusi dizaino krutesnio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Krabytee @ 2009 11 23, 16:09)
Labai aciu uz issamu komentara... O si kaitlente tai super  thumbup.gif  afigiena  wub.gif
bet kainuoja kiek ir orkaite  blink.gif  mane vyras suvalgytu  doh.gif
Tiesa cia buvo imete AEG kombinuota stacionaria virykle gan nebloga.. bet su elektriniu virsum... o tokiu (su pribombasais) yra su dujiniu pavirsium panasiu kaip sis  g.gif
Radau va tokia http://www.topokaina...7005-GR-MN.html na bet nelimpa... noretusi dizaino krutesnio  blush2.gif

Na, pastatoma virykle lieka pastatoma. Jei jau planuojate keisti baldus, tai geriau montuokit. Bet vieno nepamirskit schmoll.gif - dujine kaitlente naudosite KIEKVIENA diena, o orkaite - kol nauja, pora kartu i savaite, veliau vis reciau. Tad geriau nepagaileti kaitlentei, o orkaite kad ir AEG B 3191-5M.
Atsakyti
QUOTE(rrasulyte @ 2009 11 23, 18:35)
Na, pastatoma virykle lieka pastatoma. Jei jau planuojate keisti baldus, tai geriau montuokit. Bet vieno nepamirskit  schmoll.gif - dujine kaitlente naudosite KIEKVIENA diena, o orkaite - kol nauja, pora kartu i savaite, veliau vis reciau. Tad geriau nepagaileti kaitlentei, o orkaite kad ir AEG B 3191-5M.

kaip sunku rinktis kai biudzetas nedidelis verysad.gif o norisi ir kad gerai atrodytu ir tarnautu ilgai ir dar seima pyragais ir visiokiais saldziais ir nesaldziai kepiniai lepinti....
Dideli tie norai.... Jusu pasiulytas variantas jau yra sarase kaip ir Electrolux EOB 42100 X
Kolkas kitu kandidatu uz tokia kiana neturiu... g.gif reik dar interneta perkratyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krabytee @ 2009 11 23, 16:12)
perskaicius visa tema vistiek susipainojau kaip muse voratinkli  verysad.gif
domina dujines kaitlentes...  blush2.gif 
Labai jau patiko cia parodyta siemens.. na bet kaina  doh.gif  gal yra kokia pigesne alternatyva...
Va sita patinka Electrolux EHT 60455 K tik jei dar kaina butu truputuka mazesne... butu super  bigsmile.gif

Turiu tokia kaitlente, grazi, patogus laikikliai, BET... kai pirkau, dar nebuvo AEG ar Electrolux ant stiklokeramikos. Siuo metu rinkciausi tik stiklokeramika, tiek prieziuros, tiek patvarumo ir ilgaamziskumo atzvilgiais. Nes mano stiklas jau po dvieju men. yra pabraizytas neziurint i tai, kad valymui naudojami tik gan brangus spec. valikliai, skirti stiklui doh.gif O kainos atzvilgiu nera ji tokia brangi g.gif as pries pora men. mokejau apie 800 Lt g.gif

QUOTE(rrasulyte @ 2009 11 23, 16:31)

I sita ziurejau, bet man pasirode nepatikimi tie laikikliai (cia tik mano subjektyvi nuomone mirksiukas.gif ) Beto man buvo svarbi galimybe perstumti puoda, o ne perkelineti jo g.gif

QUOTE(rrasulyte @ 2009 11 23, 17:35)
Na, pastatoma virykle lieka pastatoma. Jei jau planuojate keisti baldus, tai geriau montuokit. Bet vieno nepamirskit  schmoll.gif - dujine kaitlente naudosite KIEKVIENA diena, o orkaite - kol nauja, pora kartu i savaite, veliau vis reciau. Tad geriau nepagaileti kaitlentei, o orkaite kad ir AEG B 3191-5M.

Sutinku, kad kaitlentei gailet nereikia, bet AEG B 3191-5M g.gif As tikrai nepirkciau, nes ji turi tik pagrindines funkcijas ir palyginus su kitu gamintoju analogais, jos kaina yra zymiai didesne, sakyciau kaina daugiau uz varda, negu uz turimas funkcijas (bet cia vel gi mano subjektyvi nuomone mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zamija: 24 lapkričio 2009 - 12:45
QUOTE(Zamija @ 2009 11 24, 12:43)
Sutinku, kad kaitlentei gailet nereikia, bet AEG B 3191-5M  g.gif As tikrai nepirkciau, nes ji turi tik pagrindines funkcijas ir palyginus su kitu gamintoju analogais, jos kaina yra zymiai didesne, sakyciau kaina daugiau uz varda, negu uz turimas funkcijas (bet cia vel gi mano subjektyvi nuomone  mirksiukas.gif )

AEG B 3191-5M orkaite beveik viska turi ko reikia paprastam vartotojui ir lyginant su konkurentais tai vienas geriausiu variantu pagal kaina ir kokybe, neveltui sis modelis vienas is labiausiai perkamu Lietuvoje.
Aisku kiekvienam atskiri poreikiai ir kiekvienas renkasi pagal save.
Atsakyti
Apciupinejom, apziurejom ir labiausiai mums patiko si dujine kaitlente
http://www.eurobuiti.../aeg/65807-g-b-
ir patogi ir isvaizdi ir funkcijos visos tos kokiu reikia.., na ir kaina padori ax.gif

O orkaite visgi pasirinkom sia wub.gif http://www.eurobuiti...s-aeg-b-5941-5m
kaskaip prilipo joje esancios funkcijos ir tie begeliai blush2.gif

Atsakyti
Padėkit, patarkit, nukreipkit..   
Ieškau laisvai pastatomos dujinės viryklės (ne įmontuojamos iš gabalų), kuri turėtų dujinį WOK degiklį. Orkaitė gali būt dujinė ar elektrinė- ne tas svarbu kolkas.. svarbu kad būtų vienas normalus daiktas.. nu kiek ieškau- nėėėr tokio,  nesuprantu- jų ką išvis tokių negamina? Atskirai įmontuojamų viryklės paviršių su Wok degikliu tai radau.. bet man taip netinka.
Gal kasnors tokį stebuklą matėt?

Vis dar laukčiau patarimo.. 4u.gif
Atsakyti