Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės - 2

Na dėl pigumo tai nežinau net ką ir sakyti, nes panašu, kad kainos keičiasi kas dieną. Aš ruošiausi pirkti internetinėje parduotuvėje iš pradžių, bet kol derėjausi dėl kainos, jie ją pakėlė 200 Lt, sakydami, kad gamintojas kelia kainas g.gif Visai atsitiktinai pamačiau tokią mažytę parduotuvėlę stoties rajone, su užrašu "Buitinė technika". Užėjau, žmogelis sako"sakykit už kiek Jums siūlo, pasakysiu, galiu pigiau , ar ne". Tai va ten ir užsisakiau. Dabar laukiu smile.gif.
O pirkau AEG. Electrolux garinė kainavo šimtu litų brangiau, bet pagal aprašymus skirtumų neradau jokių schmoll.gif Dar siūlė Siemens, bet ta jau gerokai brangesnė.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 09 15, 00:26)
Kiek girdejau stiklo keramika valosi kur kas lengviau  mirksiukas.gif ech nepadedam mes tau  doh.gif

Turiu stiklo keramika, po 2 su virsum metu naudojimo, matosi siek tiek demeles gerai isiziurejus, nors valau labai daznai ir atrodo, kad su tinkamomis priemonemis 4u.gif
Atsakyti
O kokios ten demeles gali matyti? Gal nuo netinkamos daznai naudojamos chemijos, jei jau taip daznai valai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(martulia @ 2009 09 16, 14:34)
Sveikutes, renkames ir mes orkaite ir kaitlente.
Orkaite kaip jau nusprendem, kad pirksime AEG B 9971-5m
user posted image

Aš kol kas irgi ties šita orkaite apsistojau, bet vis dažniau pagalvoju ar man tikrai reikia visų tų "pribumbasų" g.gif nors ji vizualiai tikrai gražiausia - be jokių mygtukų ir rankenėlių thumbup.gif bet vat ar verta dėl to tiek mokėt .... g.gif

Kaitlentė pas mus bus elektrinė, tai pasirinkau indukcinę AEG 68002... gal kuri naudojasi indukcine, kokie pastebėjimai?
Atsakyti
Verta vien jau del to, kad nusipirkus pigesne dar kuri laika laika galvosi, kad tos kitos norejai. Juk ilgam sis daiktas, ne kokie ekstravagantiski trumpalaikes mados bateliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2009 09 21, 23:23)
Kaitlentė pas mus bus elektrinė, tai pasirinkau indukcinę AEG 68002... gal kuri naudojasi indukcine, kokie pastebėjimai?

superinis pasirinkimas!!! drinks_cheers.gif musu tokia pati tik electrolux mirksiukas.gif jau pries tai prirasiau daug pliusu, minusas vistik islieka tas pats (visoms indukcinems) - tinka nevisi puodai, o tie kurie tinka yra brangesnis uz belekokius paprastus cool.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif man tai iskilo kita problema, as tai galvoju koki virsu geriau pasirinkti dujini ar elektrini, nes yra galimybes isirengti ir ta ir ta g.gif aisku man labiau patiktu stiklo keramika bet bijau del elektros isnaudojimo ir net nezinau ka daryti doh.gif visgi su dujomis tikriausiai butu pigiau, aisku orkaite tai elektrine net kalbu nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 09 22, 17:35)
sveikutes 4u.gif  man tai iskilo kita problema, as tai galvoju koki virsu geriau pasirinkti dujini ar elektrini, nes yra galimybes isirengti ir ta ir ta g.gif  aisku man labiau patiktu stiklo keramika bet bijau del elektros isnaudojimo ir net nezinau ka daryti doh.gif  visgi su dujomis tikriausiai butu pigiau, aisku orkaite tai elektrine net kalbu nera mirksiukas.gif

sveikute 4u.gif daug uz ir kazkiek pries indukcines yra pries tai rasyta, mazdaug nuo 15 puslapio wink.gif
su zmona negalim atsidziaugt indukcines privalumais pries bet kokias kitas thumbup.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif ar pastebejote zymu elektros sunaudojimo padidejima nusipirkus indukcine kaitlente?
Atsakyti
Mes dar neturim indukcines kaitlentes, tik uzsisakem Whirlpool AKM 983IX.
O del elektros sanaudu tai visi raso kas jos mazeja o ne dideja.
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 09 22, 22:00)
aciu 4u.gif  ar pastebejote zymu elektros sunaudojimo padidejima nusipirkus indukcine kaitlente?

kadangi pries tai turejome dujine virykle, tai be abejo el. sanaudos padidejo rolleyes.gif , taciau tikrai ne dvigubai o ir baliono nereikia tampyt i 10 auksta kai liftas neveikia verysad.gif smile.gif per menesi vidutiniskai padidejo sanaudos 10-30 kW (3-9 Lt.) Su paprasta elektrine kaitlente sanaudos turetu padidet zymiai daugiau, nes savo senoliams taip pat vietoj duju padarem elektrine (daznai pamirsdavo dujas isjungt senoliai smile.gif ), tai pas ju sanaudos padidejo apie 30 - 50 kW (9 - 15 Lt).

QUOTE(aulika @ 2009 09 23, 09:39)
Mes dar neturim indukcines kaitlentes, tik uzsisakem Whirlpool AKM 983IX.
O del elektros sanaudu tai visi raso kas jos mazeja o ne dideja.

mazet sanaudos gali tik tuo atveju, jei vietoj paprastos elektrines pastatote indukcine thumbup.gif , taciau jei vietoj duju pasistatote indukcine, tai kaip sanaudos gali mazet?! g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Na as ir turejau omeny kai keiti elektrine i indukcine. Turbut kazka netaip supratau.
Atsakyti