Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės - 2

QUOTE(Indre mama @ 2008 04 11, 13:45)
Šitas modeliukas AEG B5741-4M geras pasirinkimas?
Whirpool meistriukas užsiminė, jog su pirolize rinktis...

Apie pirolize buvo kalbeta anksciau gal tik kitoje temoje.
Jei reikia su pirolize, tikrai neblogas modelis, o siuo metu jau yra nauju modeliu AEG B5741-5M su lakuotu pavirsiumi.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas @ 2008 04 11, 21:03)
Apie pirolize buvo kalbeta anksciau gal tik kitoje temoje.
Jei reikia su pirolize, tikrai neblogas modelis, o siuo metu jau yra nauju modeliu AEG B5741-5M su lakuotu pavirsiumi.

Mmmm ačiū už patarimą bigsmile.gif
Iš tikrųjų neapsisprendžiu ko noriu... g.gif Noriu, kad orkaitė būtų su "navarotais" ax.gif (pirolizė, kt.) ir kaina labai nesikandžiotų. 4u.gif
Atsakyti
Ka manote apie Neff firma? Negirdeta man ji, bet nusiziurejom sitos firmos kaitlente Neff T1323. Gal kas tokia naudojat, koki atsiliepimai???
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2008 04 16, 09:53)
Ka manote apie Neff firma? Negirdeta man ji, bet nusiziurejom sitos firmos kaitlente Neff T1323. Gal kas tokia naudojat, koki atsiliepimai???

Siemens grupei priklausanti firma.
Viena is geresniu firmu.
Atsakyti
Aš nesenai nusipirkau el viryklę AEG 41.. ai neprisimenu. Esu labai patenkinta, tikva, kai orkaitėje kepu mėsą, bulves, įpylus truputį vandens, tai susidaro toks didelis kondensatas, kad net varva ant grindų vanduo. Na, jaučiu, kad čia kažkas ne taip g.gif Gal aš ko nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 04 04, 12:17)
Pasižiūrėjau čia ir vos nepašokau iš džiaugsmo - apie orkaitės AEG KB 9820 E-M funkcijas parašyta "5+mikrobangos+garai". Dar negirdėjau, kur kartu būtų "trys viename" - ir paprastos orkaitės funkcijos, ir mikrobangos, ir garai  bigsmile.gif. Tada paskaičiau apie šią orkaitę kitur - tai niekur nerašo apie mikrobangas schmoll.gif. Matyt, visgi nėra jų ten, yra tik "du viename" - paprasta orkaitė plius garai...

yra viena - kuri tik su garais, ir yra kita - kuri su mikrobangom, pažiurek AEG puslapyje, rasi visas.

as irgi šiomis domiuosi, man reikia kaip tik žemesnės, nestandartinio dydžio, tik va svarstau, ar reikia tos mikrobangės ar ne...

gal ar yra kokia kita orkaičiu funkcija, leidžianti greit pasišildyti maista? nes mikrobangas realiai tik dėl to ir rinktumėmės...

mačiau tokių 38-45 cm aukščio yra Siemens, AEG, Elektroliux, Whirpool atrodo, net nežinau, kokią šių firmų orkaičių kokybė?
Papildyta:
QUOTE(Indre mama @ 2008 04 11, 14:45)
Šitas modeliukas AEG B5741-4M geras pasirinkimas?
Whirpool meistriukas užsiminė, jog su pirolize rinktis...

man irgi vat klausimas, ar Whirpool atsilieka kokybe nuo AEG, ar ne?

o dėl pirolizės, iš pačių gamintojų puslapių mačiau jų komentarų, kad jei tingi ją valyti, ir gali sua leisti sudeginti daug elektros (nes ta pirolizė jos gerai suvartoja, ten kiek skaičiau ilgas ciklas ,ir labai įkaista orkaitė , kad išsivalytų), tai jei taupysit elektrą, turbūt jos taip ir nepanaudosit... įdomu būtų išgirsti, kas turi tokią, ir ar yra naudojęs, atsiliepimus?
Papildyta:
dar pažiūrėjau yra Neff ir Gorenje ėį cm aukščio orkaitės, gal kas turi atsiliepimų apie jas?
Atsakyti
QUOTE(ana43 @ 2008 04 22, 15:38)
Aš nesenai nusipirkau el viryklę AEG 41.. ai neprisimenu. Esu labai patenkinta, tikva, kai orkaitėje kepu mėsą, bulves, įpylus truputį vandens,  tai susidaro toks didelis kondensatas, kad net varva ant grindų vanduo. Na, jaučiu, kad čia kažkas ne taip g.gif Gal aš ko nesuprantu blush2.gif

Manau, kad tai yra paprasta orkaite.
Vanduo garuoja, atsiranda daug garu, jiems kazkur reikia detis.
Jeigu norite kepti maista su garais, tam yra specialios garines orkaites.
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 04 25, 18:28)
o dėl pirolizės, iš pačių gamintojų puslapių mačiau jų komentarų, kad jei tingi ją valyti, ir gali sua leisti sudeginti daug elektros (nes ta pirolizė jos gerai suvartoja, ten kiek skaičiau ilgas ciklas ,ir labai įkaista orkaitė , kad išsivalytų), tai jei taupysit elektrą, turbūt jos taip ir nepanaudosit...  įdomu būtų išgirsti, kas turi tokią, ir ar yra naudojęs, atsiliepimus?

Naudoju, net skaičiavom kiek čia tos elektros sudegina ir net gavom, kad beveik litą vienas kartas... o kai naudoji kelis kartus į metu... man tai juokas, ką sunaudotum priemonėm...
O šiaip, pasakysiu biggrin.gif tiesa, kad yra kokias 15 min. blogas kvapas ir gana stiprus... bet po 2 valandų orkaitė kaip nauja. Man jau geriau išsivėdinti, nei su chemija nuodytis...
Bet čia tik mano nuomonė... kadangi labai daug neigiamų atsiliepimų...
Bet žinau, kad kai pirksiu kitą, norėsiu, kad ir joje pirolizė būtų.
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 04 25, 21:22)
Naudoju, net skaičiavom kiek čia tos elektros sudegina ir net gavom, kad beveik litą vienas kartas... o kai naudoji kelis kartus į metu... man tai juokas, ką sunaudotum priemonėm...
O šiaip, pasakysiu  biggrin.gif  tiesa, kad yra kokias 15 min. blogas kvapas ir gana stiprus... bet po 2 valandų orkaitė kaip nauja. Man jau geriau išsivėdinti, nei su chemija nuodytis...
Bet čia tik mano nuomonė... kadangi labai daug neigiamų atsiliepimų...
Bet žinau, kad kai pirksiu kitą, norėsiu, kad ir joje pirolizė būtų.

niu geras, ačiū labai už pasidalinimą patirtimi! tik nesuprantu tada kodėl patys pardavėjai tada antireklamą jai daro g.gif nes iš to puslapio supratau, kad žymiai daugia kaip 2 valandas veikia, bet gal čia ir nuo orkaitės- firmos priklauso.
Atsakyti
QUOTE(ana43 @ 2008 04 22, 15:38)
Aš nesenai nusipirkau el viryklę AEG 41.. ai neprisimenu. Esu labai patenkinta, tikva, kai orkaitėje kepu mėsą, bulves, įpylus truputį vandens,  tai susidaro toks didelis kondensatas, kad net varva ant grindų vanduo. Na, jaučiu, kad čia kažkas ne taip g.gif Gal aš ko nesuprantu blush2.gif

As manyciau taip pat, kad kazkas ne tvarkoj. Skaityciau instrukcija, kreipciaus i pardavusia firma.
As turiu taip pat AEG(nu ne su garu), bet niekas nevarva. g.gif

Pirolize yra normali ir sutrumpinta. Bent jau pas mano AEG orkaite.
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 04 25, 22:55)
niu geras, ačiū labai už pasidalinimą patirtimi! tik nesuprantu tada kodėl patys pardavėjai tada antireklamą jai daro  g.gif nes iš to puslapio supratau, kad žymiai daugia kaip 2 valandas veikia, bet gal čia ir nuo orkaitės- firmos priklauso.

Aš ir minėjau, kad veikia apie 2 valandas, gal kiek ilgiau, tik kvapas būna pradžioje.
O koksultuoja juk vyrai, ar jiems orkaites valyti smile.gif
Aš taip pat stebiuosi, kodėl ši funkcija taip peikiama g.gif
Kol neprisiskaičiau šitam forume, laikiau pirolizę dideliu privalumu, o dabar bijau net išsižioti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 28 balandžio 2008 - 15:27
o as noreciau neimontojamos elektr.virikles.kokia patartumete?man kad orkaite superine butu...
Atsakyti