Kuris is siu modeliu vertesnis demesio?
Siemens HB63AS520
AEG B 5745-5M
QUOTE(Tina* @ 2009 08 04, 12:02)
Didzioji dauguma AEG orkaiciu yra 51 l talpos. Siemens orkaiciu talpa 53, 58 ar net 60 litru . Siemens orkaites
AEG B 5745-5M turi isvaziuojancias dureles-stalciu, kas labai patogu (patogu jei kepi vienoje skardoje. Jei kepi is karto keliose, tai patogiau yra tik teleskopiniai begeliai).
Siandien parduotuveje labai rekomendavo Gorenje BO 7510 AX. Naujas modelis, optimalus kainos ir navarotu visokiu santykis. Ar verta ji demesio? taip pat patare neuzsikabinti ant tos pirolizes (visose vietose, kuriose konsultavomes)... mineta Gorenje turi Aqua Clean savaimini issivalyma. Gal kas turite orkaite su juo? kaip ten tas issivalymas praktikoje?
Zinoma visur siule AEG, bet man jos realybej pasirode mazos talpos, lyginant su siemens ir gorenje. Beje siemens pardavejai kazkodel pernelyg nesiulo, nors ir neslepiu nuo ju, kad pavyktu man sia brangesne preke parduoti . Keista...
Zinoma visur siule AEG, bet man jos realybej pasirode mazos talpos, lyginant su siemens ir gorenje. Beje siemens pardavejai kazkodel pernelyg nesiulo, nors ir neslepiu nuo ju, kad pavyktu man sia brangesne preke parduoti . Keista...
QUOTE(Tina* @ 2009 08 05, 22:07)
Siandien parduotuveje labai rekomendavo Gorenje BO 7510 AX. Naujas modelis, optimalus kainos ir navarotu visokiu santykis. Ar verta ji demesio? taip pat patare neuzsikabinti ant tos pirolizes (visose vietose, kuriose konsultavomes)... mineta Gorenje turi Aqua Clean savaimini issivalyma. Gal kas turite orkaite su juo? kaip ten tas issivalymas praktikoje?
Vyro brolis turi Gorenje su AquaClean, pasak jų visiškai nieko gero... O šiaip, tai man Gorenje tik dizainas patinka, kokybe nelabai žavi...
QUOTE(kristik @ 2009 08 05, 23:27)
Vyro brolis turi Gorenje su AquaClean, pasak jų visiškai nieko gero... O šiaip, tai man Gorenje tik dizainas patinka, kokybe nelabai žavi...
Pritariu ir as, kad sis AquaClean nieko gero. Siuo principu galima padaryti bet kokioje elemtarioje orkaiteje - ipili vandens i skarda ir kaitini....
Kas del Gorenje, kaip jau viena forumiete rase, tie kas labai siulo Gorenje, jiems labai tai naudinga finansiskai ( tiklsau, konsultantai gauna gerus uzdarbius nuo parduotos Gorenje ir tiek, o kokybe jiems nesvarbi,...)

Tai kokias gi tada pacios turite?
pareklamuokite man
Siaip mano mama turi Gorenje jau gal kokius 4 metus, liuks daiktas
nekalbu apie navarotus, kalbu apie kepima. Pas ja paprastas modeliukas, net neimontuojamas.

QUOTE(Tina* @ 2009 08 05, 23:07)
Siandien parduotuveje labai rekomendavo Gorenje BO 7510 AX.
Beje siemens pardavejai kazkodel pernelyg nesiulo, nors ir neslepiu nuo ju, kad pavyktu man sia brangesne preke parduoti . Keista...
Beje siemens pardavejai kazkodel pernelyg nesiulo, nors ir neslepiu nuo ju, kad pavyktu man sia brangesne preke parduoti . Keista...
Spėju rekomendavo TopoCentre

O Siemensai gyvai kaži ar ne viena Ogmina pardavinėja

Mano atsakymas ne apie konkrečius gaminius, nes tai, ką apie juos sužinau, labai priklauso nuo pardavėjo... Tarsi absoliučios tiesos ir visiškai gero daikto ir nebūtų.
Gal ir nėra

QUOTE(Tina* @ 2009 08 05, 23:06)
Tai kokias gi tada pacios turite?
pareklamuokite man
nekalbu apie navarotus, kalbu apie kepima. Pas ja paprastas modeliukas, net neimontuojamas.

Kol kas neturiu

Aš savo mamai nupirkau Gorenje dujinę pastatomą viryklę, tai po savo senos ji labai ja patenkinta, bet kol kas aš vistik manau, kad Gorenje kokybe neprilygsta aukščiau vardintiems gamintojams (bet čia tik mano labai subjektyvi nuomonė ar įsitikinimas

As manau, kad palyginti gali tik isbande. O parduotuvese is konsultantu isgirsti objektyvu vertinima nerealu. Tad ir rinkis zmogau. Kolkas as sunkiame apsisprendimo kelyje...
Be to mes ieskom dujinio pavirsiaus is stiklo keramikos ir nezinau ar nedarau klaidos pirkdama dujini... gal vistik vertetu indukcini pavirsiu rinktis... ekonomiskumo atzvilgiu kuris vertesnis
Papildyta:
kristik, tai dabar rezk visas zanussi blogybes, juk ji toj prastuju kategorijoj
neabejoju, kad pamastysi ir pasakysi, jog ji visai gerai tau tarnauja
Be to mes ieskom dujinio pavirsiaus is stiklo keramikos ir nezinau ar nedarau klaidos pirkdama dujini... gal vistik vertetu indukcini pavirsiu rinktis... ekonomiskumo atzvilgiu kuris vertesnis

Papildyta:

QUOTE(Tina* @ 2009 08 06, 12:42)
As manau, kad palyginti gali tik isbande. O parduotuvese is konsultantu isgirsti objektyvu vertinima nerealu. Tad ir rinkis zmogau. Kolkas as sunkiame apsisprendimo kelyje...
Papildyta:
neabejoju, kad pamastysi ir pasakysi, jog ji visai gerai tau tarnauja 

Papildyta:

Ir vis gi as rinkciausi arba AEG (ikisit jus ta kalakuta, kad ir koks jis bus

Del pavirsiaus - ziurint kas pas jus atvesta i busta - dujos ar elektra. Del taupumo - na siais laikais (ir ateity kai Ignalinos atomine uzdarys) elektra visgi brangoka. Indukcine kaitlente labai taupo elektra, patogu valyti, puodai turi tikti. o jei dar elektros tarifa gaunate geresni, kai montuojate el.kaitlente- tai cia jau jums spresti ir skaiciuoti

Dujine kaitlente ant stiklo keramikos - patvaresne nei grudinto stiklo, kaina arti el.indukcines kaitlentes, valymo ypatumai tam tikri-nuimti laikiklius, valyti... bet dujos manau pigiau...
Vienu zodziu, spresti kiekvienam patogiu ir priimtinu atveju

Tai va, pas mus visas sildymas dujomis. Manau rinksimes dujini pavirsiu.
Papildyta:
rrasulyte, neisdavei kokia orkaite pati turi
Papildyta:

QUOTE(Tina* @ 2009 08 06, 15:56)
Tai va, pas mus visas sildymas dujomis. Manau rinksimes dujini pavirsiu.
Papildyta:
Papildyta:

Turiu AEG - sita B 9971-5M
man ji super

Bet rezgu minti keisti virtuve ir montuoti beveik viska Siemens.