Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės - 2

QUOTE(saulelė @ 2009 04 17, 19:10)
Sveiki, na turiu ir aš galvos skausmą ką pasirinkti iš tokios gausybės siūlomos buitinės tehnikos. Gartrauki nusipirkom GAGGENAU firmos, dujine kaitlente taipat GAGGENAU firmos o va su orkaite tai net nežinau išsirinkau AGE B9831-4-A kaip mano pasirinkimas gal galite +/- išvardinti kas naudojasi šia orkaite.

sveika,

manau cia modelis tavo yra sumaisytas - kiek supratau AEG firmos renkiesi, modelio, kuri paminejai nera - yra AEG B 8931-5A aliuminio spalva (jei yra -4A tai senas modelis). Jis turi ismeigiama termometra, begelius, nera pirolizes. Normalus modelis, is AEG firmos kad aliuminio spalva butu yra B 9971-5A ir B 5701-5A ir tai jau keiciasi AEG modeliai - nauji yra aliuminio spalvos tik B 9971-5A ir B 5701-5A. O B 8931-5 lieka tik metalo spalvos. Kiek naudosis mesos termometras - vieni jo nenaudoja, kiti megsta.. sunku pasakyti, tai pagal kiekvieno poreikius ir iprocius. Begeliai l. gerai, "Booster" greitas ikaitinimas-tai super, geras dalykas.
Jei jus rasete apie AEG B 8931-4A - tai senas modelis.
Atsakyti
rrasulyte
Ačiū už atsakymą, bet kad netaip truputuką atrodo mūsų išrinktoji, va kokia ji
http://www.alkena.lt...;category_id=11
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelė: 17 balandžio 2009 - 20:14
Jau baigiu pražilti, besirinkdama kaitlentę (dujinę) unsure.gif
Blaškiausi tarp šių:
user posted image
user posted image
Bet..
Paskaičiau straipsniuką, kad stiklokeramika yra patvaresnė, pranašesnė už grūdintą stiklą. To straipsnio vedina, pasidomėjau, kaip tos mano nužiūrėtos doh.gif
Daugumoje e-pardžių rašo, kad stiklokeramika. Bet va gamintojo psl., kad grūdintas stiklas doh.gif Nu žodžiu, baisus padėtis doh.gif
Nejau tikrai taip "negerai" grūdintas?

Oi, dar klausimas, gal kas žinot. Ar rankenėlės kaitlenčių būna termoizoliuotos? Ar visgi kažkiek įkaista?
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 04 23, 10:55)
Jau baigiu pražilti, besirinkdama kaitlentę (dujinę) unsure.gif
Blaškiausi tarp šių:
user posted image
user posted image
Bet..
Paskaičiau straipsniuką, kad stiklokeramika yra patvaresnė, pranašesnė už grūdintą stiklą. To straipsnio vedina, pasidomėjau, kaip tos mano nužiūrėtos doh.gif
Daugumoje e-pardžių rašo, kad stiklokeramika. Bet va gamintojo psl., kad grūdintas stiklas doh.gif Nu žodžiu, baisus padėtis doh.gif
Nejau tikrai taip "negerai" grūdintas?

Oi, dar klausimas, gal kas žinot. Ar rankenėlės kaitlenčių būna termoizoliuotos? Ar visgi kažkiek įkaista?

sveiki,
pabandysiu atsakyti - stiklokeramika yra atsparesne braizymams nei grudintas stiklas, bet ir stiklokeramika ir grudintas stiklas neatlaikytu, jei kas nors kristu-abi duztu. Stiklokeramikos dujiniu kaitlenciu kainos daug daug didesnes... tai turi siemens ir bosch firmos
siemens dujine kaitlente
Pati naudoju jau kokius 6 metus dujine kaitlente ant grudinto stiklo - ir nieko, jei isbega is puodo, sveiciu su kempine - na gal ir iziureciau koki pabraizyma, bet jau labai reiketu ziureti... tad, manau, nereikia bijoti grudinto stiklo...
O rinkciausi as aeg firmos dujine - jos laikikliai du, jei puoda paslinktumet atgal, tai nenukristu, nes dvi kaitvietes sujungtos vienu laikikliu. o kai po viena, tai ir puodo nepaslinksi.. cia mano nuomone.
tiesa, rankeneles neikaista. 4u.gif gal pastebejai, kad didziausia kaiviete yra toliau nuo rankeneliu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrasulyte: 23 balandžio 2009 - 11:53
QUOTE(rrasulyte @ 2009 04 23, 12:52)
sveiki,
pabandysiu atsakyti - stiklokeramika yra atsparesne braizymams nei grudintas stiklas, bet ir stiklokeramika ir grudintas stiklas neatlaikytu, jei kas nors kristu-abi duztu. Stiklokeramikos dujiniu kaitlenciu kainos daug daug didesnes... tai turi siemens ir bosch firmos
siemens dujine kaitlente
Pati naudoju jau kokius 6 metus dujine kaitlente ant grudinto stiklo - ir nieko, jei isbega is puodo, sveiciu su kempine - na gal ir iziureciau koki pabraizyma, bet jau labai reiketu ziureti... tad, manau, nereikia bijoti grudinto stiklo...
O rinkciausi as aeg firmos dujine - jos laikikliai du, jei puoda paslinktumet atgal, tai nenukristu, nes dvi kaitvietes sujungtos vienu laikikliu. o kai po viena, tai ir puodo nepaslinksi.. cia mano nuomone.
tiesa, rankeneles neikaista. 4u.gif  gal pastebejai, kad didziausia kaiviete yra toliau nuo rankeneliu..

Ot tai ačiū, ką aš be jūsų daryčiau 4u.gif
Aš ir linsktu prie tos, kuri su prailgintais laikikliais.
Užkliuvo sakinys dėl "daug daug brangesnės".
Yra va tokia kaitlentė, Beko (HIS 64120). Gamintojo psl. rašo, kad stiklokeramika. O kaina jos kone dvigubai mažesnė už mano aukščiau įdėtų. Suprantama, kad šitoje yra techninių "trūkumų" (dujų nuotėkio kontrolė, gal dar kažkas). Bet išvaizda man graži biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 23 balandžio 2009 - 12:14
QUOTE(Kashaya @ 2009 04 23, 13:11)
Ot tai ačiū, ką aš be jūsų daryčiau 4u.gif
Aš ir linsktu prie tos, kuri su prailgintais laikikliais.
Užkliuvo sakinys dėl "daug daug brangesnės".
Yra va tokia kaitlentė, Beko (HIS 64120). Gamintojo psl. rašo, kad stiklokeramika. O kaina jos kone dvigubai mažesnė už mano aukščiau įdėtų. Suprantama, kad šitoje yra techninių "trūkumų" (dujų nuotėkio kontrolė, gal dar kažkas). Bet išvaizda man graži biggrin.gif
user posted image

vien jau Beko prekinis zenklas schmoll.gif turku gamyba - na as niekaip nesuprantu, kaip galima taip pigiau padaryti ir dar su stiklokeramika. As nesizaveciau... O duju nuotekio kontrole labai geras ir reikalingas dalykas 4u.gif ar kas atsuks netycia rankenele, ar isbegs puodas ir uzgesins ugni, su duju kontrole dujos sustabdomos ir nebeprateka. Siaip pasiziurejus i sia kaitlente - as pasakyciau, kad cia vis gi grudintas stiklas-jis blizga daugiau,o laikikliai emaliuoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasulyte @ 2009 04 23, 13:22)
vien jau Beko prekinis zenklas  schmoll.gif  turku gamyba - na as niekaip nesuprantu, kaip galima taip pigiau padaryti ir dar su stiklokeramika. As nesizaveciau...  O duju nuotekio kontrole labai geras ir reikalingas dalykas  4u.gif  ar kas atsuks netycia rankenele, ar isbegs puodas ir uzgesins ugni, su duju kontrole dujos sustabdomos ir nebeprateka. Siaip pasiziurejus i sia kaitlente - as pasakyciau, kad cia vis gi grudintas stiklas-jis blizga daugiau,o laikikliai emaliuoti. g.gif

Bet 5 metų garantija biggrin.gif biggrin.gif
Šiaip ja ir nesižavėjau, tiesiog dėl to grūdinto stiklo įdomu buvo, tai ir užkliuvo ši smile.gif
Dedu tašką dėl AEG ir viskas, gana kankintis smile.gif
Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 04 23, 13:34)
Bet 5 metų garantija biggrin.gif  biggrin.gif
Šiaip ja ir nesižavėjau, tiesiog dėl to grūdinto stiklo įdomu buvo, tai ir užkliuvo ši smile.gif
Dedu tašką dėl AEG ir viskas, gana kankintis smile.gif
Ačiū už pagalbą 4u.gif

Kuo didesne garantija - tuo didesne paslaptis. doh.gif

Malonu, buvo padeti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasulyte @ 2009 04 23, 13:39)
Malonu, buvo padeti  drinks_cheers.gif

Dar klausimas žinovams. Per 2 sav. reikia susiorganizuoti, kad išsirinkta buitinė jau būtų namie. Ruošiuosi užsisakinėti nužiūrėtas prekes, tik va klausimas netikėtas.
Pas mus dujos ne gamtinės, o visos kaitlentės (ant stiklo) pritaikytos gamtinėms dujoms. Ar įmanoma pasikeisti purkštukus (liaudiškai vadinamus žiklerius ar kaip jie ten)? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 11 gegužės 2009 - 10:58
QUOTE(Kashaya @ 2009 05 11, 12:57)
Dar klausimas žinovams. Per 2 sav. reikia susiorganizuoti, kad išsirinkta buitinė jau būtų namie. Ruošiuosi užsisakinėti nužiūrėtas prekes, tik va klausimas netikėtas.
Pas mus dujos ne gamtinės, o visos kaitlentės (ant stiklo) pritaikytos gamtinėms dujoms. Ar įmanoma pasikeisti purkštukus (liaudiškai vadinamus žiklerius ar kaip jie ten)?  unsure.gif

Pakeisti "žiklerius" galima. Dažnai Electrolux kaitlenčių komplekte jau būna tokie pridėti. Jei ne, senukuose būna - vieneto kaina, atrodo, 5-7 litai.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2009 05 11, 14:57)
Pakeisti "žiklerius" galima. Dažnai Electrolux kaitlenčių komplekte jau būna tokie pridėti. Jei ne, senukuose būna - vieneto kaina, atrodo, 5-7 litai.

Ot tai ačiū, lengviau gyvent pasidarė, nes jau maniau, kad tiek ieškojus ir rinkusis, gausiu vėl viską iš naujo pradėti doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

Noreciau pagalbos turiu Siemens orkaite HB760560, kiek zinai ji valosi. Tik beda nezinau kaip ijungti ta valyma. Gal kas pades aciu smile.gif
Atsakyti