Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės - 2

Nusipirkau AEG -Elektrolux B3191 5M elektrinę orkaitę.Gal jau nebe laikas klausti,kaip ji gal kas turit? Žinau,kad pati paprasčiausia,bet ar verta buvo brangesnę pirkti dėl nelabai naudojamų funkcijų? pvz pirolizes man nereikia,na gal būtų gerai su bėgeliais.Karšo oro pūtimas neblogai,bet gal ir šita padžiovins žoleles ir obuolius,kaip manot?
Atsakyti
Labas vakaras,pirkciau naudota dujine virykle,nebrangia.Siulykit AZ ax.gif
Atsakyti
Laba visiems! 4u.gif
Man reikia įsigyti paprastą dujinę viryklę ('neintegruojamą'), pageidautina, kad būtų apsauga nuo dujų nutekėjimo, jei vaikai sukiotų ir neįkaistų labai orkaitės durelės blush2.gif Kažkokių ypatingų pageidavimų nėra, nes kol gyvenam eiliniam bute, tai nenorim kurti prabangos blush2.gif Pagrindiniai kriterijai - paprastumas, patogumas, kokybė.

Rinkausi ilgai ir nuobodžiai. Dabar galvoju apie AEG_Electrolux 47005GR-MN
Verta dėmesio g.gif ? Gal yra dar geresnių analogų šiai viryklei ax.gif

O kaip "Gorenje K436E" arba "Gorenje K66121AX ar K66341AX "?
Gal kas turit tokias ir galit kokį atsiliepimą brūkštelt ax.gif
Atsakyti
Mes irgi ieskom vis dar... Tai kiek teko susidurti visi kaip susitare tvirtina, kad AEG labiausiai atitinka kainos ir kokybes santyki. O modeliai visi panasus, tik kuo brangesne tuo daugiau "navarotu": sensorinis valdymas, pirolize, programavimas ir pan. As tai apsisprendziau rinktis paprasciausia (tik modelio dar nepasirinkau), nes visi pazistami tvirtina kad su "navarotais" pazaidi kelias savaites ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2009 04 08, 23:36)
Tai kiek teko susidurti visi kaip susitare tvirtina, kad AEG labiausiai atitinka kainos ir kokybes santyki.

As tai apsisprendziau rinktis paprasciausia (tik modelio dar nepasirinkau), nes visi pazistami tvirtina kad su "navarotais" pazaidi kelias savaites ir viskas.

Aš lygiai taip pat apsisprendžiau žiūrėti tik į AEG, nes kiek su virtuvės meistrais kalbu, su pažįstamais technikos parduotuvių konsultantais, tai irgi sako tą patį drinks_cheers.gif O dar kas turi visai nesiskundžia, tai verta pasitikėti blush2.gif

Ir čia yra gryna teisybė drinks_cheers.gif
Norisi išsirinkti super-duper, bet protas sako, kad pusė funkcijų net nebus panaudotos doh.gif Čia kaip su mobiliuoju telefonu..funkcijų begalės, o naudoju tik skambinimui ir SMS'ams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 04 09, 10:06)
Aš lygiai taip pat apsisprendžiau žiūrėti tik į AEG, nes kiek su virtuvės meistrais kalbu, su pažįstamais technikos parduotuvių konsultantais, tai irgi sako tą patį drinks_cheers.gif O dar kas turi visai nesiskundžia, tai verta pasitikėti blush2.gif

Ir čia yra gryna teisybė drinks_cheers.gif
Norisi išsirinkti super-duper, bet protas sako, kad pusė funkcijų net nebus panaudotos doh.gif Čia kaip su mobiliuoju telefonu..funkcijų begalės, o naudoju tik skambinimui ir SMS'ams smile.gif

Tikrai taip, vieninteli saldytuva perku "krutesni" su biofresh stalciumi, bet be jokiu no frost. ax.gif
Atsakyti
Išdurnino mane šiandien dėl dujinės viryklės pirkimo, sakė geriau dujinę kaitlentę+elektrinę orkaitę įmontuojamą į virtuvės baldus imt (tuo labiau, kad užsakinėsiu naujus baldus..) unsure.gif

Renkuosi vėl iš naujo..

O ką reiškia "nepriklausoma" orkaitė ir "riebalų filtras" blush2.gif ?
Ir kaip su tais ventiliatoriais orkaitėje, juk jie turbūt labai 'apsineša', kaip juos ir nuvalyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 04 09, 15:41)
Išdurnino mane šiandien dėl dujinės viryklės pirkimo, sakė geriau dujinę kaitlentę+elektrinę orkaitę įmontuojamą į virtuvės baldus imt (tuo labiau, kad užsakinėsiu naujus baldus..) unsure.gif

Renkuosi vėl iš naujo..

O ką reiškia "nepriklausoma" orkaitė  ir "riebalų filtras" blush2.gif ?
Ir kaip su tais ventiliatoriais orkaitėje, juk jie turbūt labai 'apsineša', kaip juos ir nuvalyt g.gif

vienareiksmiskai rinkciausi montuojama orkaite ir kaitlente, jei uzsakinejat naujus baldus. Jokiu tarpu, vientisas stalvirsis...
Nepriklausoma orkaite - tai kai orkaite turi savo valdyma, o kaitlente - savo.
Riebalu filtras orkaiteje - kai naudojate grilio f-ja-rekomenduoja uzdeti ant ventiliatoriaus ta fitra-jis kaip metalines groteles, kad neapsinestu. As pati tai nenaudoju... ax.gif o ventiliatorius gal kiek ir apsinesa, bet visiskai nesimato... Jei kas neaisku - klauskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 04 09, 16:41)

Renkuosi vėl iš naujo..

O ką reiškia "nepriklausoma" orkaitė  ir "riebalų filtras" blush2.gif ?

Jei namas is naujesniu, tai geriau rinktis ir virsu elektrini. Jei senas namas, tada reikia kad elektros instaliacija pakeistu, elektrikai zinos.
Atsakyti
QUOTE(rrasulyte @ 2009 04 09, 16:57)
vienareiksmiskai rinkciausi montuojama orkaite ir kaitlente, jei uzsakinejat naujus baldus. Jokiu tarpu, vientisas stalvirsis...
Nepriklausoma orkaite - tai kai orkaite turi savo valdyma, o kaitlente - savo.
Riebalu filtras orkaiteje - kai naudojate grilio f-ja-rekomenduoja uzdeti ant ventiliatoriaus ta fitra-jis kaip metalines groteles, kad neapsinestu. As pati tai nenaudoju... ax.gif  o ventiliatorius gal kiek ir apsinesa, bet visiskai nesimato... Jei kas neaisku - klauskit  4u.gif

Ačiū už inf-ją, kiek aš dar nežinau doh.gif

Bandysiu klausinėt, kai jau apsispręsiu dėl konkretaus modelio drinks_cheers.gif Dabar porą pažiūrėjau, bandau suprast kokie privalumai, bet tie aprašymai tokie neišsamūs..į parduotuvę išvis bijau eiti nieko nenutuokdama, galva apsisuks nuo pasirinkimo. Bent kažką nusimatyti planuose, o tada nueiti 'apčiupinėti' blush2.gif

Ačiū labai už pagalbą 4u.gif

QUOTE(Diamond @ 2009 04 09, 17:39)
Jei namas is naujesniu, tai geriau rinktis ir virsu elektrini. Jei senas namas, tada reikia kad elektros instaliacija pakeistu, elektrikai zinos.

Nea, namas senos statybos. Dabar viryklė dujinė.
Remontuosiuos, naujus virtuvės baldus užsakinėsiu ir noriu visą buitinę techniką pakeisti, nes jau mano atgyvenusi blush2.gif

Bet kadangi tai darau viena, tai nelabai galiu aukščiau bambos iššokti ir finansiškai blush2.gif Ieškau gerai ir ne super brangiai smile.gif
Atsakyti
Tai pasirinkau gerai savo AEG ,nes ir kaina buvo labai gera.Tikrai tų visų papildomų funkcijų mažai naudosim.O viršus dujinis,nerūdijančio plieno AEG tap pat.Ketaus padėjimai puodams.Visa kaina gavosi 1400 (orkaite ir duju viršus).Man super.Galėjau rinktis viršų dujinį ant juodo stklo pagrindo,bet nugalėjo kaina.Būtų 700 brangiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 09 balandžio 2009 - 17:20
QUOTE(airise @ 2009 04 09, 18:15)
Tai pasirinkau gerai savo AEG ,nes ir kaina buvo labai gera.Tikrai tų visų papildomų funkcijų mažai naudosim.O viršus dujinis,nerūdijančio plieno AEG tap pat.Ketaus padėjimai puodams.Visa kaina gavosi 1400 (orkaite ir duju viršus).Man super.Galėjau rinktis viršų dujinį ant juodo stklo pagrindo,bet nugalėjo kaina.Būtų 700 brangiau.

Gal galit parašyti kokie tiksliai modeliai orkaitės ir kaitlentės ax.gif
Aš irgi noriu tilpti iki 2000 rolleyes.gif

Svarbu viskas, kas užtikrina saugumą: 'aušinamos' durelės (kad nenusidegintų vaikai), apsauga nuo dujų nuotėkio, galbūt - neiškrentančios kepimo skardos g.gif
Ir aišku norisi patogumo naudojant ir ypač - valant biggrin.gif

Kol kas žvilgsnis krypsta į orkaitę AEG-ELECTROLUX B 4101-5-M ir kaitlentę AEG-ELECTROLUX 65857 G-M
Bet jau reiktų ieškot galimybių nusipirkti pigiau, kad tilpti į 2000 ax.gif
Atsakyti