Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės - 2

Gal galit man papasakot, kam reikalingas dujinėse kaitlentėse WOK degiklis.Kam jis skirtas g.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltupe @ 2009 02 27, 16:13)
Gal galit man papasakot, kam reikalingas dujinėse kaitlentėse WOK degiklis.Kam jis skirtas  g.gif

Čia į kaimą , kad būtų galima didelį puodą pašaro kiaulėm išvirti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai skubiai turiu apsispresti kokia kaitlente pirkti - visiskai eletrine ar puse dujines ir puse elektrines. Gal galite patarti ar apsimoka deti pusiau elektrine, pusiau dujine? Kokie privalumai ir minusai? Taip pat kila klausimas, ar nebus zymiai sudetingesnis tokios pusines kaitlentes valymas? Name nera duju, taigi statytume baliona (kitu atveju turbut deciau visa dujine kaitlente g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2009 03 02, 13:08)
Labai skubiai turiu apsispresti kokia kaitlente pirkti -  visiskai eletrine ar puse dujines ir puse elektrines. Gal galite patarti ar apsimoka deti pusiau elektrine, pusiau dujine? Kokie privalumai ir minusai? Taip pat kila klausimas, ar nebus zymiai sudetingesnis tokios pusines kaitlentes valymas? Name nera duju, taigi statytume baliona (kitu atveju turbut deciau visa dujine kaitlente g.gif ).

mes dziaugiames atsikrate dujines, nes vistiek budavo bent karta i mensi kad ar tai pamirsti uzsukt dujas, ar siaip vis uostai, gal kartais vaikas atsuko ir pan. smile.gif as siulyciau arba elektrine arba dujine. o jei elektrine tai zinoma indukcine. pries tai esu nemazai prirases wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2009 03 02, 12:08)
Labai skubiai turiu apsispresti kokia kaitlente pirkti -  visiskai eletrine ar puse dujines ir puse elektrines. Gal galite patarti ar apsimoka deti pusiau elektrine, pusiau dujine? Kokie privalumai ir minusai? Taip pat kila klausimas, ar nebus zymiai sudetingesnis tokios pusines kaitlentes valymas? Name nera duju, taigi statytume baliona (kitu atveju turbut deciau visa dujine kaitlente g.gif ).

pabandysiu trumpai patarti - pliusas "pusines' pliusas tas, kad jei nera duju gali jungti elektra, jei nera elektros - jungi dujas...kiek suprantu name tik elektra - tai ir tarifa elektrai kita turit.. gerai pagalvokit, ar vien del dvieju dujiniu kaitvieciu statyti namuose duju baliona... del valymo - ir elektrine ir dujine kaitlentes valyti reiks, tai kad tai nera labai svarbus aspektas renkantis... rinktis jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laikrastis @ 2009 03 02, 14:06)
mes dziaugiames atsikrate dujines, nes vistiek budavo bent karta i mensi kad ar tai pamirsti uzsukt dujas, ar siaip vis uostai, gal kartais vaikas atsuko ir pan. smile.gif as siulyciau arba elektrine arba dujine. o jei elektrine tai zinoma indukcine. pries tai esu nemazai prirases wink.gif

Elektrine tai vienareiksmiskai desim tik indukcine, cia jau nuspresta mirksiukas.gif . Dujines anksciau labai norejosi, mat jau iprastas reiklas ir del puodu, mat kraustantis i naujus namus dabar maziausiai norisi dar ir naujus katilus bei keptuves pirkti (o nepagalvodama jau tiek esu pristabiliavus ir prikaupus netinkamu doh.gif ).

QUOTE(rrasulyte @ 2009 03 02, 14:07)
pabandysiu trumpai patarti -  pliusas "pusines' pliusas tas, kad jei nera duju gali jungti elektra, jei nera elektros - jungi dujas...kiek suprantu name tik elektra - tai ir tarifa elektrai kita turit.. gerai pagalvokit, ar vien del dvieju dujiniu kaitvieciu statyti namuose duju baliona... del valymo - ir elektrine ir dujine kaitlentes valyti reiks, tai kad tai nera labai svarbus aspektas renkantis... rinktis jums  smile.gif

Cia tai pliusas, sutinku drinks_cheers.gif. Baliona pastatyt tai man kazkaip maza beda atrodo. Dabar mastau, kad jei pasistacius 2+2 varianta, dazniausiai vistiek turbut bus naudojama indukcine puse, o dujos nebent eletrai pradingus g.gif . Del valymo kazkodel manau, kad sudetingiau turetu buti, mat ten daugiau groveliu ir pan. Kuo toliau rasau, tuo labiau suprantu, kad protingiau butu paprasta indukcine kaitlente biggrin.gif tongue.gif .
Papildyta:
Beje, kilo dar keletas klausimu: ar nera sudetingiau valyti pavirsiu, kai sonuose metalinis apvadelis? Nepabega po juo nesvarumai? Mano bustas bus 400kv. dydzio, tai as jau paranojike ant valymu pasidariau, tai nekritikuokit manes del smulkmeniskumo doh.gif ax.gif. Ir dar - orkaite bus imontuota visai kitame gale, kur nebus gartrauko. Kokia tokiu atveju butu geriausia rinkti?
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2009 03 02, 15:35)
Elektrine tai vienareiksmiskai desim tik indukcine, cia jau nuspresta mirksiukas.gif . Dujines anksciau labai norejosi, mat jau iprastas reiklas ir del puodu, mat kraustantis i naujus namus dabar maziausiai norisi dar ir naujus katilus bei keptuves pirkti (o nepagalvodama jau tiek esu pristabiliavus ir prikaupus netinkamu doh.gif ).
Cia tai pliusas, sutinku drinks_cheers.gif. Baliona pastatyt tai man kazkaip maza beda atrodo. Dabar mastau, kad jei pasistacius 2+2 varianta, dazniausiai vistiek turbut bus naudojama indukcine puse, o dujos nebent eletrai pradingus g.gif . Del valymo kazkodel manau, kad sudetingiau turetu buti, mat ten daugiau groveliu ir pan. Kuo toliau rasau, tuo labiau suprantu, kad protingiau butu paprasta indukcine kaitlente biggrin.gif  tongue.gif .
Papildyta:
Beje, kilo dar keletas klausimu: ar nera sudetingiau valyti pavirsiu, kai sonuose metalinis apvadelis? Nepabega po juo nesvarumai? Mano bustas bus 400kv. dydzio, tai as jau paranojike ant valymu pasidariau, tai nekritikuokit manes del smulkmeniskumo doh.gif  ax.gif. Ir dar - orkaite bus imontuota visai kitame gale, kur nebus gartrauko. Kokia tokiu atveju butu geriausia rinkti?

ar nera sudetingiau valyti pavirsiu, kai sonuose metalinis apvadelis... SUDĖTINGA ir dar kaip... o jau kai tnka dar ir trupinukus išvarinėti schmoll.gif
Draugė turėjo... tai kai rinkausi pati... žinojau ko nepirkti... bet nusipirkau elektrinę... dabar pirkčiau indukcinę, nes jau kas išbėgo, tai jau prikepė... paguoda, kad bent be rėmelio pirkau... tai tas nuogremžas dar ir vaikyčiau po visus kraštelius smile.gif

Pas mene irgi orkaitė toli nuo gartraukio, bet tiesą sakant tai netrukdo, nes orkaitė taip "nesmardina" kaip verdantis puodas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 02 kovo 2009 - 13:42
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 03 02, 14:40)
ar nera sudetingiau valyti pavirsiu, kai sonuose metalinis apvadelis... SUDĖTINGA ir dar kaip... o jau kai tnka dar ir trupinukus išvarinėti  schmoll.gif
Draugė turėjo... tai kai rinkausi pati... žinojau ko nepirkti... bet nusipirkau elektrinę... dabar pirkčiau indukcinę, nes jau kas išbėgo, tai jau prikepė... paguoda, kad bent be rėmelio pirkau... tai tas nuogremžas dar ir vaikyčiau po visus kraštelius smile.gif

Aciu uz nuomone 4u.gif . O perskaicius pries tai buvusiu tema radau teigini, kad be metaliniu sonu lenta trapesne, ar kazkas panasaus, nzn, ar taip supratau.
Atsakyti
O kokia butu jusu nuomone apie BRANDT TI822BT1 indukcine kaitlente? Ten yra naujas Cyclic "Ratas" valdymas, galvoju gal butu visai patogus g.gif . Ir kaip is vis si firma? Siandien brolis nusipirko De Dietrich firmos dujine kaitlente, tai mano vyras labai sia firma susizavejo, bet ar verta didesniu pinigu? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2009 03 02, 15:44)
Aciu uz nuomone 4u.gif . O perskaicius pries tai buvusiu tema radau teigini, kad be metaliniu sonu lenta trapesne, ar kazkas panasaus, nzn, ar taip supratau.

Tai labiau teorinis posakis... taip kalba pardavėjai, kad parduotų populiaresnį modelį, iš tiesų gerai trinkatėjus neišsaugotumėt nei vieno...
Kiek teko susidurti, skilimo atvejai labai reti ir tai dažniausiai montavimo ar tranportavimo metu.
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 03 02, 20:22)
Tai labiau teorinis posakis... taip kalba pardavėjai, kad parduotų populiaresnį modelį, iš tiesų gerai trinkatėjus neišsaugotumėt nei vieno...
Kiek teko susidurti, skilimo atvejai labai reti ir tai dažniausiai montavimo ar tranportavimo metu.

Aciu labai, nuraminot aciuks.gif. O kaip del Brand firmos? Gal galetumet pakomentuoti, ar verta demesio firma? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 02 18, 13:51)
Mėsos termometras gerai, kai kepi mėsą orkaitėj, neįkištą į kepimo rankovę ar foliją. TIesiog įsmeigi jį į mėsą ir kai pasiekia atitinkamą temperatūrą aišku, kad mėsos vidurys iškepė. Kiekvienai mėsai yra nustatyta atskira temperatūra.

Man buit. technika prekiaujanti draugė sakė, kad pirolize klientai labai džiaugias, bet tik ne pigiuose modeliuose, nes juose jai vykstant virtuvėj būna labai stiprus ir blogas kvapas, tad tuo dažnai skundžiamasi. O jei modelis brangesnis, taip baisiai nesmardina.

pas mane yra bosch su pirolize, tai esu labai dekinga pardavejui, kad isiule butent si modeli biggrin.gif
as orkaite stengiuosi pirolizint savaitgaliais: pavalgom pusrycius, susiruosiam kur i miesta, gamta, uzprogramuoju orkaite ir ate!!! grizus randu svaria grazia nauja orkaite, tereik tik pelenus issluostyti mirksiukas.gif
o del kvapo, tai nzn aisku jauciasi, kad ne pyragas ar kokia vista kepa, bet kad smirdetu - neee!

ps. po skalbimo masinos ir indaploves, orkaite su pirolize griausias isradimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedregie: 03 kovo 2009 - 00:45