Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės - 2

QUOTE(eglejtree @ 2009 02 11, 11:59)
Sveiki
Mazu kas gales patarti, nes mano smegeneles pradejo jau tinti. .....
VIRYKLĖ GORENJE EC 5760 W
AEG/ELECTROLUX 30005 VA-WN
siai dienai tik du modelius pas save mieste radau (t.y. Taurageje)
lauksiu  nuomoniu...

Kaip ir minejau anksciau, nusipirkom su zmona indukcine kaitlente. nors ji mum ir kainavo tiek kiek Jusu norima 30005 kaitlente su "dukofke", taciau manau kad musiske verta tu pinigu visu 100%. kai gryzes i gimtine (taurage biggrin.gif ) pas mama pabandau ka gamint, tai jau pripratus prie indukcines, su mamos elektrine gaminant tiesiog verkt noris... kadangi "dukofkej" gaminat turbut karta i 2 men, gal geriau verta nusipirkt indukcine kaitlente, o veliau pataupius ir "dukofke". ir dar patariu pirkt is internetiniu parduotuviu arba tauragej devynaukstyje, prie "iki", kur prekiauja nauja su defektais ar deveta technika. senukuose ar elektromarkte nueikite, paciupinekite, paspaudinekite ir jei norite permoket kaip minimum 25% kainos - pirkite! biggrin.gif
Atsakyti
Kas dar Taurageje gero? laugh.gif
Atsakyti
truputis komentaru apie isigytus daiktus:

Indukcine kaitlente AEG 68002 KM N. Tikrai pateisino lukescius visu 100&. Kaip minusa galiu ivardyt, kad senus puodus teko ismest, isigijom naujus. Del garso, na tas cirskimas, tai dzin, pradziai atrode kad cia luzta kazkas, bet po to apsisprato ausys. Pliusas, kad uzdejus mazesni puoda, sonai nekaista. Apsipylus (taip nutiko ne viena kart ax.gif ) iskart issijungia. Super funkcija, power, kol nuskuti bulves vanduo jau verda. Siaip cia aktualu kai kokius koldunus ant smugio nori pasiruost. Timer funkcijos praktiskai nenaudojam, bet siaip patogu.

Orkaitė AEG B 8971 5m. Deja tik viena kart 5kg kalakutas buvo keptas. Iskepe. Suvalgem lotuliukas.gif tai nelabai ka ir galiu cia pripasakot. Na pliusas, kad laikrodis yra, tai rytais yra kur zvigltelt smile.gif

Pirkau ne penkiaauksty tauragej, tad nzn ar sutaupiau blush2.gif
tai tiek. sekmes jumi renkantis.
man jau ramu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dusaras: 11 vasario 2009 - 22:55
Nusipirkom indukscine kaitlente uz 1600 lt ir laaabai patenkinti. thumbup.gif Anksciau galvojau kad greiciausiai puodai uzkaista su dujom, o paskui jau el. kaitlente.. Pasirodo visu greiciausia - indukcine. Ir dar ja laaaabai myliu uz tai, kad su mano sugebejimu pastoviai leist isbegt viralui is puodo blush2.gif , jos pavirsius lieka visteik svarutis kaip naujas wub.gif , kai tuo tarpu paprasta el. kaitlente po keliu menesiu jau atrode tikrai ne prekines isvaizdos, net skustukas negelbejo.. Liko nuo kaitros pasviesejusios demes.. O sitai taip ir neteko nei karto panaudot skustuko... Nebuna galimybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2009 02 07, 14:49)
Renkuosi dvivietę dujinę kaitlentę, iskilo klausimas, kam dujinei kaitlentei reikalingi 3.5kW?
Pvz. šitai...

O gal parekomenduotumet kokią rinktis. Planavau bosch bet dvivietes nerandu doh.gif .

Tai nieks man nepaaiskins, kam dujinei kaitlentei tiek kilovatu unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2009 02 13, 20:48)
Tai nieks man nepaaiskins, kam dujinei kaitlentei tiek kilovatu  unsure.gif ?

na as tai nelabai randu tos dvivietes dujines su"tiek" kw. Jusu nuoroda siuncia i bendra neribos puslapi smile.gif tad sunku ka ir pasakyt smile.gif
Atsakyti
doh.gif Nepastebejau, kad nuoroda mano i niekur...
Bandau is kitur, dujine kaitlente...
Aprasymo dalis:
Paviršiaus duomenys
Emaliuoti puodų laikikliai (vnt.) -
Ketaus puodų laikikliai (vnt.) 1
Priekinis kairysis degiklis (kW) 1,9
Galinis kairysis degiklis (kW) 2,8
El. dujų uždegimas +
Dujų nuotėkio kontrolė +

Laukiu komentaru smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo risa: 14 vasario 2009 - 00:15
Dekoju uz komentarus ir info. Ypac apie indukcines virykles....nes tiesa pasakius nezinojau, kad dar ir tokiu yra. maniau yra elektrines ir dujines. Na tiesiog gyvenime nelabai buvau susidurusi su kitokiomis apart dujinemis viryklemis. Pas visas gimines ir artimuosius tokios tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2009 02 14, 00:14)
doh.gif Nepastebejau, kad nuoroda mano i niekur...
Bandau is kitur, dujine kaitlente...
Aprasymo dalis:
Paviršiaus duomenys
Emaliuoti puodų laikikliai (vnt.)  -
Ketaus puodų laikikliai (vnt.)  1
Priekinis kairysis degiklis (kW)  1,9
Galinis kairysis degiklis (kW)  2,8
El. dujų uždegimas  +
Dujų nuotėkio kontrolė  +

Laukiu komentaru smile.gif

tai čia degiklių galia ax.gif dujų energijos sunaudojimas mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip gerai, kad as cia ikisau nosi smile.gif nes zadu pradeti ieskoti naujos virykles ir net nezinojau jog yra indukcines. Tik idomu jos elektros naudoja daugiau nei elektrines ar maziau? g.gif Pas mus dabar stovi elektrine orkaite, nu "valgo elektros" kaip reikiant
Gal man kas kaip zaliai varnai pasakys kas ta pirolize ir kam reikalingi teleskopiniai begeliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meduvė: 15 vasario 2009 - 20:57
QUOTE(Meduvė @ 2009 02 15, 21:51)
kaip gerai, kad as cia ikisau nosi smile.gif  nes zadu pradeti ieskoti naujos virykles ir net nezinojau jog yra indukcines.  Tik idomu jos elektros naudoja daugiau nei elektrines ar maziau? g.gif Pas mus dabar stovi elektrine orkaite, nu "valgo elektros" kaip reikiant
Gal man kas kaip zaliai varnai pasakys kas ta pirolize ir kam reikalingi  teleskopiniai begeliai?

elektrine indukcine kaitlente naudoja maziau el. energijos, nei elektrine . didziausias skirtumas, jog indukcine kaitina tik metala - t.y. puodo ar keptuves dugna, o elektrine kaitina stikla, o nuo jo puoda, tai yra pagrindinis skirtumas, kuris ir atsiliepia el. sanaudom, kas ivairiu saltiniu teigimu yra apie 40% indukcines naudai. siaip siai dienai, pagal energijos panaudojima efektyviausiai panaudoja indukcine 80%, paskui elektrine 44% ir dujine 43%. tai reiskia kad is 1 panaudoto kW, valgiui gamint indukcine sunaudoja 0.8 kW, elektrine 0.44 kw, o dujine 0.43kW. likusi energija "iseina vejais" silumos pavidalu. user posted image
na o elektrine orkaite tai ir lieka elektrine, indukcines nebuna smile.gif teleskopiniai begeliai tai kai padeklas ("blieka" ar skarda) isvaziuoja is orkaites ant begeliu, gal aiskiau butu jei pasakyciau jog issitraukia panasiai kaip stalcius wink.gif
kiek istengiau, tiek pabandziau paaiskint wink.gif
beje, kad ir kaip bebutu, dujos siandiena pigesnes, taciau indukcines kaitlentes saugesnes ir efektyvesnes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laikrastis @ 2009 02 15, 22:10)

tai reiskia kad is 1 panaudoto kW, valgiui gamint indukcine sunaudoja 0.8 kW, elektrine 0.44 kw, o dujine 0.43kW. likusi energija "iseina vejais" silumos pavidalu.

vot cia tai info drinks_cheers.gif
Atsakyti