Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės - 2

QUOTE(Irunia @ 2009 02 02, 11:14)
Čia net laaaabai nedaug mirksiukas.gif
MB renkasi renkasi renkasi renkasi.... Kol daiktas atpinga, atsiranda šustresnis modelis, tada vėl renkasi renkasi renkasi... doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš impulsyvesnė. Siurblį rinkausi keletą dienų. Aišku, ne be SM pagalbos thumbup.gif

Maniškis prieš mašiną pirkdamas, kokius 1,5 metų skaitė forumus ir kitą info smile.gif Jau mane net buvo užknisę sena gelda važinėt, kol išsirinko geriausią. Ale tikrai pasiteisino, jau 2 metus nė sykio netaisėm ir neturėjom jokių problemų. Gaila, kad visą buitinę techniką liepė rinktis man, nes jis jos nenaudos smile.gif
Atsakyti
Renkuosi dvivietę dujinę kaitlentę, iskilo klausimas, kam dujinei kaitlentei reikalingi 3.5kW?
Pvz. šitai...

O gal parekomenduotumet kokią rinktis. Planavau bosch bet dvivietes nerandu doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo risa: 07 vasario 2009 - 15:18
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 01 20, 19:43)
EIT 67753 BW Tokia pat tik balta minimum kainuoja 4000 Lt. Topo centre kaina 4699 Lt
Mano supratimu, tai kosmosas už tokį gamintoją... tik dizainas dar ko tai vertas, bet... tikrai netiek
Indukcinis paviršius gerai tuo, kad kaitina puodą, ne paviršių, to pasekoje, jei kas išbėgo... tai neprikepė neatgramdomai smile.gif šiek tiek taupesnės.
Trūkumas, kad puodai turi būti atitinkami... stiklinio jau nebeuždėsit

Tai gal galėtumėt pasakyt, kur už tokią kainą - 4000 ar 4600 litų galima įsigyt šią viryklę?
Atsakyti
renkuosi el.imontuojama orkaite - niekaip neapsirendziu del modelio, gal kas patarsit ir pakomentuosit?
1) AEG B5731-5
2) AEG B5701-5
3) AEG B4401-5
4) AEG 4101-5
5) Elektroliux EOB33100X
Gal kas turit kuri1 nors? Kaip sekasi naudoti? Labiausiai linkstu prie 4401, bet man neaisku ar ten yra laikmatis...
Ar mesos termometras reikalingas? ar issiverciat be jo?
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2009 02 09, 22:21)
renkuosi el.imontuojama orkaite - niekaip neapsirendziu del modelio, gal kas patarsit ir pakomentuosit?
1) AEG  B5731-5
2) AEG B5701-5
3) AEG B4401-5
4) AEG 4101-5
5) Elektroliux EOB33100X
Gal kas turit kuri1 nors? Kaip sekasi naudoti? Labiausiai linkstu prie 4401, bet man neaisku ar ten yra laikmatis...
Ar mesos termometras reikalingas? ar issiverciat be jo?

Aš pasirinkau AEG B 9971 5M, bet svarsčiau ir AEG B5731-5. Kalbėjau su buit. techniką parduodančiais žmonėmis (iš jų nieko neperku, tik patarimo klausiau), tai sakė, kad geras modelis yra tas AEG B5731-5, tik va jei tikiesi iš jo normalios pirolizės, tai jos nebus. Dvoks visi namai. Skundžias dauguma nusipirkusiųjų. Bet visa kita sakė puikiai veikia. Tik aš norėjau su teleskopiniais bėgeliais, tai rinkaus 9971.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 02 10, 19:35)
Aš pasirinkau AEG B 9971 5M, bet svarsčiau ir AEG  B5731-5. Kalbėjau su buit. techniką parduodančiais žmonėmis (iš jų nieko neperku, tik patarimo klausiau), tai sakė, kad geras modelis yra tas AEG  B5731-5, tik va jei tikiesi iš jo normalios pirolizės, tai jos nebus. Dvoks visi namai. Skundžias dauguma nusipirkusiųjų. Bet visa kita sakė puikiai veikia. Tik aš norėjau su teleskopiniais bėgeliais, tai rinkaus 9971.

Noriu pataisyti, AEG B5731-5m NETURI pirolizes, jus turbut sumaiset su B5741-5M .
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 02 10, 19:35)
Aš pasirinkau AEG B 9971 5M, bet svarsčiau ir AEG  B5731-5. Kalbėjau su buit. techniką parduodančiais žmonėmis (iš jų nieko neperku, tik patarimo klausiau), tai sakė, kad geras modelis yra tas AEG  B5731-5, tik va jei tikiesi iš jo normalios pirolizės, tai jos nebus. Dvoks visi namai. Skundžias dauguma nusipirkusiųjų. Bet visa kita sakė puikiai veikia. Tik aš norėjau su teleskopiniais bėgeliais, tai rinkaus 9971.

pirolize man nereikalinga ax.gif 5741 turi viena pazystama, tai labai patenkinta, bet as lyg svarstau imti su mesos termometru ir be pirolizes...Ir dar butu gerai aliuminio spalvos, o ne metalo...tai blaskausi - ar 5731 gerai ar nelabai ax.gif
o kokie yra teleskopiniai begeliai?
Atsakyti
aeg.com tinklapyje įvesk norimo modelio kodą, parsisiųsk norimas vartotojo instrukcijas ir ten pasiskaitysi ne tik apie bėgellius ir pirolizes.
Atsakyti
QUOTE(rrasulyte @ 2009 02 10, 19:47)
Noriu pataisyti, AEG B5731-5m NETURI pirolizes, jus turbut sumaiset su B5741-5M .

Taip, jūs teisi.
Atsakyti
Sveiki

Mazu kas gales patarti, nes mano smegeneles pradejo jau tinti. Isigijus nuosava busta, isikurimo procesas maniau bus kur kas smagesnis. Taciau ne viskas taip paprasta. Niekaip negaliu issirinkti buitines technikos. Nors tiesa pasakius pasirinkimas nera jau toks platus koks maniau busias. Mat buta pirkome su 'virtuviniu', todel esame kiek ribojami dydziu. PVZ. virykle turi buti 60 cm. plocio. Saldytuvas vel atitinkamo aukscio. Taip pat su vyru nutareme, kad tecnika pirksime baltos spalvos. Kadangi sis forumas apie virykles....todel klausiu nuomones apie siuos modelius:

VIRYKLĖ GORENJE EC 5760 W
AEG/ELECTROLUX 30005 VA-WN

siai dienai tik du modelius pas save mieste radau (t.y. Taurageje)
Verkt norisi nuo tokio pasirinkimo, bet gal bereikalo. Kur kas didesnis asortimentas sidabro spalvos ar montuojamos buitines technikos, taciau nei viena nei kita mums netinka. lauksiu nuomoniu
Atsakyti
QUOTE(eglejtree @ 2009 02 11, 10:59)
Sveiki

Mazu kas gales patarti, nes mano smegeneles pradejo jau tinti. Isigijus nuosava busta, isikurimo procesas maniau bus kur kas smagesnis. Taciau ne viskas taip paprasta. Niekaip negaliu issirinkti buitines technikos. Nors tiesa pasakius pasirinkimas nera jau toks platus koks maniau busias. Mat buta pirkome su 'virtuviniu', todel esame kiek ribojami dydziu. PVZ. virykle turi buti 60 cm. plocio. Saldytuvas vel atitinkamo aukscio. Taip pat su vyru nutareme, kad tecnika pirksime baltos spalvos. Kadangi sis forumas apie virykles....todel klausiu nuomones apie siuos modelius:

VIRYKLĖ GORENJE EC 5760 W
AEG/ELECTROLUX 30005 VA-WN

siai dienai tik du modelius pas save mieste radau (t.y. Taurageje)
Verkt norisi nuo tokio pasirinkimo, bet gal bereikalo. Kur kas didesnis asortimentas sidabro spalvos ar montuojamos buitines technikos, taciau nei viena nei kita mums netinka. lauksiu  nuomoniu

Tai gi, AEG 30005 VA-WN yra 50 cm plocio. O kokio plocio jums reikia?
Atsakyti
QUOTE(eglejtree @ 2009 02 11, 10:59)

Aš jums dėl viryklių nepatarsiu, bet dėl pasirinkimo papasakosiu, kaip aš dabar renkuos, nes irgi laukia įsikūrimas naujam būste ir viską perkam naują. Visų pirma perėjau kelias didesnes buit. technikos parduotuves ir susirinkau visų gamintojų brošiūras. Kai kurių neėmiau, nes šių gamintojų produkcija mums nepatinka arba yra nepatikima. Tada perverčiau visas brošiūras, pasižymėjau mane dominančius modelius ir tikrinau jų kainas internetinėse parduotuvėse, labai pigius atmečiau, labai brangius irgi (per brangu). Liko mane dominantys už prieinamą kainą. Tada skaičiau SM ir kitus forumus, žiūrėjau gal kartais yra modelių (labai naujų), kurie yra geri iš mano norimų gamintojų, žiūrėjau ar nėra problemų su mano jau pasirinktaisiais. Kai ką į sąrašiuką įdėjau, kai ką išbraukiau. Tada ėmiau vaikščiot po parduotuves pasiklausyt ką konsultantai šneka, bet tai nebuvo naudinga, nes dauguma reklamuoja tai, ką turi prastumti, nes pas juos užsistovėjo (pvz., Elektromarkte agresyviai kiša LG, Topo centre Gorenje ir t.t.), bet nors apžiūrėjau realiai norimus modelius. Tada susiradau pažįstamą, turinčią buit. techniką parduodančią firmelę ir nuėjau pas ją konsultuotis, nes ji žino dėl ko skundžias jos klientai, kuo džiaugias, kam dažnai reikia garantinio. Vienžo iš pradinio sąrašo liko pusė, jis gerokai po visų šitų dalykų pasikoregavo ir dabar turiu galutinį sąrašą, belieka išsirinkti pigiausias kainas, BET su garantija, galiojančia Lietuvoje, o ne kur nors Lenkijoje (baisu pirkti iš firmelių, kurios šiais laikais, tikėtina, kad greitai subankrutuos ir liksi be garantinio). Todėl atidžiai renkamės tiekėją su lietuviška garantija. Pvz, AEG ir Electrolux garantija (man rodos ir Siemens) būtinai turi turėti hologramą su skaičiukais ir būti be abejo lietuviška. Gal padės jums mano patirtis.
Atsakyti