QUOTE(laikrastis @ 2009 07 22, 12:15)
gali buti kad tie elektros nesklandumai isvede jusu kaitlente is proto

jei taip, tai tada skambinat i garantini ir nieko net neuzsimenat kad pas jus su elektra buvo kazkas negero

Galėčiau pritrenkti dabar savo elektriką
Dėkui abiems už atsakymus
O dabar dar syk apie pirolizę- tai jeigu tas dalykas veikia 2 valandas ir veikia 500 temperatūroje ar neina žvėriškas karštis nuo orkaitės, juk ir taip kai ką nors kepi-šilta jau

Ir ar apsimoka dvi valandas kaitinti orkaitė, kad ją išvalyti

Ir ar teisybė, kad išsivalo tik šoninės sienelės

Kur viskas nubėga? Juk kanalizacija neprijungta
Ir dar sudomino įsmeigiamas termometras - vėl man įdomu, kaip jis veikia-nu suprantu įsmeigi į mėsą (kai žalia dar, ane?

) ir kada supranti, kad jau iškepė? Čia, kad pačiai tikrinti nereiktų? Pasidalinkite patirtimi, kas turite
Mes galvojame apie
AEG-Electrolux B 5901-5-MAEG-Electrolux B
5901-5-M arba
AEG B 4503-5MAEG B 4503-5M pastaroji su termometru, bet neteleskopiniai bėgeliai, nors rašo "neiškrentančios skardos"

tai kuo čia skiriasi....
Kas yra žiedinis kaitinimas?
O apsauginis išsijungimas? Kokiais atvejais išsijungia?
O konvekcija-su kuo valgoma?
Geriausia jaučiu susirašyti ko norėčiau - pvz. teleskopinių bėgelių, termometro, apatinio+viršutinio+ventiliatoriaus vienu metu, kad būtų (čia kitoje temoje moterys gyrė, kad maistas super duper gaunasi), ko čia dar

Daugiau grilis savaime, durelių aušinamų, apsaugos nuo vaikų, ir norėčiau laiko nustatymo, kad išsijungtų. Tai pagal šituos kriterijus man kaip ir 5901 atitinka

Ten skirtumas suprantu tik bėgeliuose, žiediniame kaitinime ir litruose (o, ar reikia didelės labai? Kalakutą kepsiu, bet paderinsiu mažesnį

)
Dėkui, jeigu kas pasidalinsite nuomone