QUOTE(Sophi @ 2009 06 11, 20:06)
aiškuma
O tas skirtumas labai jaučiamas - su tuo galiniu elementu ir be jo
Prasta iš manęs kepėja - nelabai nusimanau apie tokias subtilybes 



Žiūrint kiek tau reikalinga iš vis orkaitė...
Jei kepi retai (kartą į mėn. ar rečiau) užteks ir pačios papraščiausios
Aš, kaip pirkom orkaitę irgi galvojau, kad aš nekepėja... ir kam man dar ir tas mėsos termometras...

o kai pabandžiau, tai dabar net nenumanau, kaip be jo galėčiau be problemų ir mėsos gabalą ir bet kokį vyniotinį iškepu
Su nauja orkaite ir pyragus, ir tortus pradėjau kepti... supratau, kad kai turi galimybes, tai ir kepi, o kai nesigauna kartą kitą... nebekepi
Tad dabar man jau reikalingas ir galinis kaitinimo elementas ir mėsos termometras, o labiausiai pirolizė... nes kepu apie 2-3 kartus per savaitę, tai jei dar ir valyti reikėtų...
