Audžiu tokią mintį Va vyras išvažiavęs - reiktų įrankius pasiimti ir bandyt įgrežt tvoron varžtelį,ir virvutėm pasirišt Jaučiu reakcija būtų kad jo tvorą naują sugadinau
O mano rudeni pirkta ir pasodinta ragane neprigijo.Rodos taip stengiaus sodindama!Ir geru zemiu pyliau ir smelio.Ir egliu sakomis dengiau ziemai.Ech...apmaudu.
QUOTE(a4ra @ 2008 05 19, 22:36)
O mano rudeni pirkta ir pasodinta ragane neprigijo.Rodos taip stengiaus sodindama!Ir geru zemiu pyliau ir smelio.Ir egliu sakomis dengiau ziemai.Ech...apmaudu.
Siaip tai raganes geriau sodinti pavasari, bet dar ir sios nereikia "laidoti". As savo pries kelis metus jau galvojau, kad neprigijo, neatsigavo po ziemos. Nuvaziavau vel pirkti, o pasirode, kad ir ta senoji dygsta. Man atrodo reikia dar kantrybes,dar palaukti
QUOTE(muna @ 2008 05 19, 22:56)
Siaip tai raganes geriau sodinti pavasari, bet dar ir sios nereikia "laidoti". As savo pries kelis metus jau galvojau, kad neprigijo, neatsigavo po ziemos. Nuvaziavau vel pirkti, o pasirode, kad ir ta senoji dygsta. Man atrodo reikia dar kantrybes,dar palaukti
Na,tada dar lauksiu,nors is tiesu tai ir as jau dairiausi kitos
labutis
gal kuri susidūrėte su tokia problema : gelsta, po to visai nurunda ir sudžiūsta raganiu lapeliai. Mamos sode lapai labai žali, dideli, gausiai žydi, aš auginu taip kaip ir ji ir .... niekas nesigauna. Gal tai kokia liga? Kokias jūs trąšas naudojat? kaip dažnai laistot? Pasidalinkit patirtimi
gal kuri susidūrėte su tokia problema : gelsta, po to visai nurunda ir sudžiūsta raganiu lapeliai. Mamos sode lapai labai žali, dideli, gausiai žydi, aš auginu taip kaip ir ji ir .... niekas nesigauna. Gal tai kokia liga? Kokias jūs trąšas naudojat? kaip dažnai laistot? Pasidalinkit patirtimi
Kažin kada geriau raganes sodinti? Pavasarį ar rudenį? Dabar jau kažin būtų per vėlu?
QUOTE(SuperWoman @ 2008 09 17, 13:34)
Kažin kada geriau raganes sodinti? Pavasarį ar rudenį? Dabar jau kažin būtų per vėlu?
Kiek teko girdeti, kad geriausia pavasari
Reikes palaukt tada pavasario
QUOTE(SuperWoman @ 2008 09 17, 14:34)
Jeigu raganes vazoneliuose jas galima sodinti visa sezona,
merginos, tai kaip jūsų raganės laikosi, ypač Baltija? gal nuotraukyčių turit? mb vakar įtikinau, kad visos tvoros 1-2 kerais neužleisiu, tvoros nesugadins ir kad labai gražu
Aš irgi susigundžiau raganėmis jos man toookios gražios , o kaip manot, jei pasodinciau prie prūdo, bet ten yra tik durpė (na ten turim toki nudžiūvusį medį, tai mnau gražiai galėtų apželti jį) bet va kaži ar jai nieko tokio, kad ten durpė