QUOTE(kkarile @ 2011 10 13, 10:11)
Oi, Mumrikai, as lygiai tokios pat minties
Nes palei kaimynu tvora jau pasodintos rozes, truksta tik raganiu, bet skaiciau, kad labiau rekomenduoja jas pavasari sodinti
Bet tavo labai grazios kurias isigijai
Ir kainos labai geros, bet kur tokiom kainom apie Vilniu rasti, nes Klaipeda visai nepakeliui
pavasarį būna kad į Ermitažą atveža ir padaro nuolaidas - visai nebrangiai galima agut užtaikius tokiu momentu (esu taip porą nusipirkusi). Aišku kai su žiedais būna tada neapsigauni, nes kai parkeliauja ne lietuvoj augintos gali paveiksliuke rinktis vienokią, o pražydės kitokia
Tfu, tfu, tfu - iki šiol kokias pirkau, tokias ir turiu
aš viską (taip pat ir raganes) persodinėju ne kada geriausia, o kada laiko turiu
teko sodint ir pavasarį, ir rudenį - sėkmingai visos auga
bet kokiu atveju jei sodint iš vazonėlio, o ne kast iš grunto, tai ji net nepajaučia kad persodini - išimi tiesiog tą gniužulėlį ir sodini kiek giliau nei augo
..................
ir vis tik man labiausiai patinka tos paprastų paprasčiausios violetinės ir vyšninės - anei ligos puola, nei sąlygų kažkokių super duper reikia. Violetinė pas mane dabar kuo puikiausiai žydi ir dar naujų žiedų krūvą sukrovus
O jaunučiukė, gal dešimt stiebelių turi, bet tikra šaunuolė - žydi visą vasarą.
Iš senelio tą senovinę vyšninę parsitempiau, jau tikrai nemažą krūmą, kelerių metų amžiaus, tai žiūrėsiu kaip pavasarį ji jausis
Susodinau gal penkias raganes netoli viena kitos, tai jei viskas gerai kitais metais turėsiu raganių kampelį