Įkraunama...
Įkraunama...

Raganės

QUOTE(dinazaure @ 2011 03 22, 17:14)
Skaiciau anksciau, kad Vestartiene yra raganiu augintoja. O ji is kokio miesto? Ar yra internete kur paziuret jos parduodamu raganiu?

Vestartienė šiaulietė mirksiukas.gif tik internete kažin ar yra kur pažiūrėti jos raganių. Ji prekiauja augalų mugėse ir turguje mirksiukas.gif
Atsakyti
aaa....tai man toloka iki Siauliu. Tai matyt ji net ir neturi kokio elektroninio savo raganiu veisliu saraso?
Aisku, galima ir kitur ieskot, juk ir maximose buna smile.gif
Atsakyti
Ma irgi idomu kur butu galima rasti raganiu, siais metais planuoju kokias 20 pasisodinti ax.gif doh.gif Tai vat noretusi ir ivairesniu ir zinoma pigesniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2011 03 22, 23:07)
Ma irgi idomu kur butu galima rasti raganiu, siais metais planuoju kokias 20 pasisodinti ax.gif doh.gif Tai vat noretusi ir ivairesniu ir zinoma pigesniu ax.gif

Bandysi kokį patvorį užsodinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Musyte24 @ 2011 03 22, 17:41)
laba

Ir mane labai domina, kada pradės jomis prekiauti g.gif . Ir kur bus galima jų įsigyti? g.gif

Aš pirkau 2 naujas "Žalioj stotelėj". Tokios gražios, jau su žaliuojančiais lapeliais wub.gif
Tik kada jas galės sodinti jau? Gegužės pradžioj?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2011 04 09, 16:54)
Aš pirkau 2 naujas "Žalioj stotelėj". Tokios gražios, jau su žaliuojančiais lapeliais  wub.gif

Šiandien prekiavo prie Kauno Senukų mugėj. Kogero ir rytoj bus...
Atsakyti
QUOTE(Musyte24 @ 2011 03 23, 00:45)
Bandysi kokį patvorį užsodinti? g.gif

Prie terasos ir prie roziu wub.gif

QUOTE(Gitusia @ 2011 04 09, 17:54)
Aš pirkau 2 naujas "Žalioj stotelėj". Tokios gražios, jau su žaliuojančiais lapeliais  wub.gif

Kokia kaina siais metais tenais? rolleyes.gif
Atsakyti
sveiki
Pilna Tu raganiu..Kur augalais prekiauja. Siemet ( ketvirtadieni) netgi "Megoj" Senukuose buvo , ivairiu rusiu ,po 19.99lt.
Atsakyti
QUOTE(taska @ 2011 04 09, 21:55)
sveiki
Pilna Tu raganiu..Kur augalais prekiauja. Siemet ( ketvirtadieni) netgi "Megoj" Senukuose buvo , ivairiu rusiu ,po 19.99lt.

Tai niekas ir nesako, kad ju nera biggrin.gif Tiesiog idomu kur pigiau, kur rusiu ivairesniu yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 09 balandžio 2011 - 21:16
Sveiki, aš tai pasisėjau raganių sėklikių, pabandymui kas gausis. Sėjau manžūrinę ir "Korean beauty". Po pusę pakelio sėklų kiekv. pasėjau. Manžūrinė viena išdygo, o "Korean beauty" 3 vnt. Na šiems metams užteks 4u.gif Nes man labai dažnai gaunasi, kad kai reikia važiuoti raganių pirkti aš jų nebegaunu arba būna tiek darbų, kad ne apie gėlytes galvoti. doh.gif Tad šiemet išsprendžiau šį klausimą žiemą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2011 04 09, 16:54)

reiks ir man nulėk pažiūrėt thumbup.gif . O dabar kambarį kur jas pasodinai? g.gif

QUOTE(taska @ 2011 04 09, 20:55)
sveiki

oko, kaip brangu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Musyte24 @ 2011 04 10, 02:18)
reiks ir man nulėk pažiūrėt thumbup.gif . O dabar kambarį kur jas pasodinai? g.gif
oko, kaip brangu doh.gif

Kas zino, kur pigiau? mirksiukas.gif
Rudeni pirkau "Prezident" ragane, laaaaabai jos norejau. Tai 25lt. buvo
Bet 2 kitos rusies, pas viena moteri is namu pirkau po 6lt. lotuliukas.gif Bet ten maziukes..
Atsakyti