Oi, kiek nemazai ju isties Dar karta dekoju uz informacija. gaila, kad pavasaris taip dar toli
Gal jau keliam temą į viršų
QUOTE(Streamy @ 2011 03 19, 01:42)
pritariu
Šiemet ir aš planuoju bent pora raganių pasisodinti Va pasiskaičiau, kad "General Sikorski" galima sodinti ir pavėsiuose . tal kuri turit tokią?
Dar kažkur perskaičiau, kad Viticella grupės raganes galima paleis šliaužt žeme . Ar esat tai bandę?
Ačiū, už info
Šiemet bandysiu raudonlapę, kvepiančiais žiedais raganę auginti iš sėklų
QUOTE(Musyte24 @ 2011 03 19, 13:02)
Šiemet ir aš planuoju bent pora raganių pasisodinti Va pasiskaičiau, kad "General Sikorski" galima sodinti ir pavėsiuose . tal kuri turit tokią?
Dar kažkur perskaičiau, kad Viticella grupės raganes galima paleis šliaužt žeme . Ar esat tai bandę?
Ačiū, už info
Ačiū, už info
Nesu turejusi nei tu nei tu, bet kai pabandysi but malonu pamatyti ir isgrsti kaip sekasi.
QUOTE(jediara @ 2011 03 19, 13:42)
O is kur seklos
QUOTE(jediara @ 2011 03 19, 14:45)
Siunčiausi iš užsienio
Nus super is kurios salies ir per kur
QUOTE(jediara @ 2011 03 19, 13:42)
Ir aš siunčiaus raudonlapę ir geltonžiedę. Pasėjau kovo 6...rezultatas kolkas nulinis Dar laukiu
Sveikos Is kur, mergaites, siunciates raganes gal kas siemet tures sodinuku,tikrai nupirkciau ir ne viena As vilniete
Laba
as irgi ieskau tokiu raganiu, kur gerai ziemotu ir nereiketu ju ziemai dengti.
Viena gali buti 2-3 m., kita siek tiek zemesne iki1.5m. Sviesiu, alyvines, rozines arba melsvos spalvos.
Skaiciau anksciau, kad Vestartiene yra raganiu augintoja. O ji is kokio miesto? Ar yra internete kur paziuret jos parduodamu raganiu?
as irgi ieskau tokiu raganiu, kur gerai ziemotu ir nereiketu ju ziemai dengti.
Viena gali buti 2-3 m., kita siek tiek zemesne iki1.5m. Sviesiu, alyvines, rozines arba melsvos spalvos.
Skaiciau anksciau, kad Vestartiene yra raganiu augintoja. O ji is kokio miesto? Ar yra internete kur paziuret jos parduodamu raganiu?
laba
Ir mane labai domina, kada pradės jomis prekiauti . Ir kur bus galima jų įsigyti?
Ir mane labai domina, kada pradės jomis prekiauti . Ir kur bus galima jų įsigyti?