Kokie groziai..Baltai pavydziu
Nai, nai, nai aš irgi tuoj turėsiu Jediaros raganę... Tikiuosi, kad per šitą prognozuojamą šaltą žiemą ji išgyvens Ačiū Jediara
QUOTE(Laima.g @ 2010 10 07, 10:19)
Nai, nai, nai aš irgi tuoj turėsiu Jediaros raganę... Tikiuosi, kad per šitą prognozuojamą šaltą žiemą ji išgyvens Ačiū Jediara
Jos visiškai nelepios , turėtų peržiemoti
Merginos, patarkit ka daryti...mano ragane ant ziemos subludijo....prikrove labai daug ziedu, o kai kurie jau ir zydi. Ji siais metais tik pasodinta. Ar palikti kolkas ja ramybej, tegu zydi, ar kazka daryti???
Tegul žydi, jeigu dar spės, o kai nušals, tai ir baigsis grožis šiais metais.
O aš tikiuosi šiandien gauti savo raganę
Noriu pasidziaugt..Pagaliau ir as gavau savo ragane "Prezident"..Taip jos norejau...Tik bijau, kaip ziema pernes..Bet pavasari, dar zadu isigyt raganiu, ir ne viena..Bandysiu terasa apsodint..Kaip manot?
QUOTE(taska @ 2010 10 11, 09:07)
Noriu pasidziaugt..Pagaliau ir as gavau savo ragane "Prezident"..Taip jos norejau...Tik bijau, kaip ziema pernes..Bet pavasari, dar zadu isigyt raganiu, ir ne viena..Bandysiu terasa apsodint..Kaip manot?
Man patinka, aš irgi terasos šonus žadu raganėm apsodint, ir vėjas taip nepučia, ir gražu, ir kvepia, ir nuo saulės gali pasislėpt... Pas mane tai kol kas gyvuoja tik vienintelė senovinė, net nežinau pavadinimo aš jos, tokia baltais smilkiais žiedeliais, kaip sniegelis atrodo, bet visą vasarą net lapų nebuvo matyti, vien balti žiedai...
QUOTE(Laima.g @ 2010 10 11, 10:05)
Kaip gaila, kad dar negavote šeštadienį , bet šiandien jau tikrai turėtų "pristatyti"
Nezinau ar gerai padariau, bet raganiu as nenukirpau, palikau taip uzlipusias ir zydincias, tik saknis apdejau syskom(vietoj mulcio), nors buvo si savaitgali iki -5C. Pasakykit prasau man, kaip jas paruosti ziemai??
QUOTE(Laima.g @ 2010 10 11, 11:16)
Pas mane tai kol kas gyvuoja tik vienintelė senovinė, net nežinau pavadinimo aš jos, tokia baltais smilkiais žiedeliais, kaip sniegelis atrodo, bet visą vasarą net lapų nebuvo matyti, vien balti žiedai...
Bet ji labai graži
QUOTE(jediara @ 2010 10 11, 11:34)
Kaip gaila, kad dar negavote šeštadienį , bet šiandien jau tikrai turėtų "pristatyti"
Vat jau į pabaigą darbo diena, ir vėl negavau savo raganės. gal kur užstrigo???
QUOTE(Laima.g @ 2010 10 11, 16:15)
Vat jau į pabaigą darbo diena, ir vėl negavau savo raganės. gal kur užstrigo???
Keista, nes mergina iš Garliavos jau šeštadienį gavo