[quote=0-0_lina,2010 06 13, 20:24]
[quote=jediara,2010 06 13, 20:12]
Auginu vienintelę raganę
O žiemai ar jūs šiai raganei ūglius nukarpote stipriai?
[/quote]
Visiškai nekarpau Labiausiai man patinka jos nužydėję žiedai - labai tinka puokštėms
QUOTE(jediara @ 2010 06 13, 19:12)
Auginu vienintelę raganę
Va sitos ir as noriu Bet drauge sake kad kita pavasari jau turesiu jei pas jos mociute ji ziema pergyvens.
O tuos pukucius mes su pussere vaikysteje diedukais vadindavom
QUOTE(kicia @ 2010 06 13, 21:48)
Va sitos ir as noriu Bet drauge sake kad kita pavasari jau turesiu jei pas jos mociute ji ziema pergyvens.
Žinoma, kad peržiemos, nes niekada jos nedengiu
Tai gal jus turit jos isaknydintu atzalų...labai užsinorejau
QUOTE(daivasen @ 2010 06 14, 09:27)
Tai gal jus turit jos isaknydintu atzalų...labai užsinorejau
Reikės pažiūrėti, gal ten yra įsišaknijusių, nes krūmas nemažas
QUOTE(jediara @ 2010 06 14, 09:59)
Reikės pažiūrėti, gal ten yra įsišaknijusių, nes krūmas nemažas
Man irgi labai patiko ši raganė, tik va pas mus niekaip nemačiau jos pirkti... Būčiau tikrai įsigijus... Dabar turiu pasodinus net nežinau kokią tik žinau kad bus balta, ir labi kvepės... Šiais metais gavau tik daigelį...
Man labai gražu tos raganės, tik neturiu aš tokio kampo kur galėtų jos vytis... Tai galvoju kokią koloną padaryt iš tinklo, gal tiks?
Na, pagaliau pražydo pirmoji raganė
http://public.fotki....s/pic-2092.html
O kur buvau iš sėklų auginusi, persodinau į darželį, ir visai baigia nunykti O turėjo būti tokia geltona, kaip pas Jediara.
http://public.fotki....s/pic-2092.html
O kur buvau iš sėklų auginusi, persodinau į darželį, ir visai baigia nunykti O turėjo būti tokia geltona, kaip pas Jediara.
as ne specas, bet pas mus dvi raganes susodintos,kokia 20cm atstumu,abi susirazgiusios tarpusavije ir nieko abu krumai vienodo dydzio ,tiesa rusis turbut ta pati, tik atspalviai skiriasi
Sveikos raganeliu augintojos prapuolet, savo groziu nerodot. O as noriu savaja parodyt pirmamete, turejo buti ryskiai raudona
Sveikos raganeliu augintojos prapuolet, savo groziu nerodot. O as noriu savaja parodyt pirmamete, turejo buti ryskiai raudona
gal per dregna siemet??? uztai spalva isblukus,as ir laukiu kada prades zidet,bet kolkas net nesiruosia
QUOTE(egis11 @ 2010 07 06, 12:30)
gal per dregna siemet??? uztai spalva isblukus,as ir laukiu kada prades zidet,bet kolkas net nesiruosia
Sakot dregna , o as vis bijau, kad neisdziutu per daug, nes pas mus taip karsta. Uzduosiu klausimuka, o kaip jus laistot ir kas kiek?