Įkraunama...
Įkraunama...

Visterija

QUOTE(Amise @ 2012 06 06, 13:04)
o kas dar žydi panašiom žiedų kekėm kaip visterija? Na va dabar nuostabiai daugybe žiedų Vilniuj, Fabuos a la alėja pasakiškai rausvais su baltu žiedais tokiom pat didelėm kekėm žydi  g.gif

Panasiai kaip visterija zydi pupmedis, bet jis auga kaip medis ar krumas ir geltoni ziedai, labai noreciau isigyti, o rausvai su baltu nezinau. Gal kas zino ir man ydomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2012 06 06, 13:26)
Panasiai kaip visterija zydi pupmedis, bet jis auga kaip medis ar krumas ir geltoni ziedai, labai noreciau isigyti, o rausvai su baltu nezinau. Gal kas zino ir man ydomu  ax.gif

gūglėj radau, kad iš jo irgi galima pasidaryt tuneliuką kaip kad su visterijom blink.gif gal netgi jam geriau augasi Lietuvoj. Reiks pasidomėt rolleyes.gif O dėl to rausvo nulėksiu nufotografuot ir atsiūsiu AŽ, kad labai ne į temą nerašinėt čia blush2.gif
Atsakyti
Gal tu akacijas turi galvoj?

Mano visterijos labai gražiai augo kol namuose. Pasodinau lauke ir jaučiu ten pakratys kojas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 06 06, 13:40)
Reiks pasidomėt  rolleyes.gif  O dėl to rausvo nulėksiu nufotografuot ir atsiūsiu AŽ, kad labai ne į temą nerašinėt čia blush2.gif

Lauksim foto smile.gif

Niekaip nenusprendžiu, kokį vijoklį įsigyt ir padailint negražų elektros stulpą vidury sklypo doh.gif Visterija man akin ikart krito, bet kiek klausinėjau sėjusių sėklų merginų, nei vienos neišliko... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 06 07, 12:31)
Lauksim foto smile.gif

Niekaip nenusprendžiu, kokį vijoklį įsigyt ir padailint negražų elektros stulpą vidury sklypo  doh.gif  Visterija man akin ikart krito, bet kiek klausinėjau sėjusių sėklų merginų, nei vienos neišliko...  verysad.gif

jau išsiaiškinau, kad čia puošnioji robinija. Bet kad jau yra panašumo šiek tiek į Visteriją ir žydi gausiai (kas man aktualiausia), tai įsidėsiu sąrašiukan "kadanors kai turėsiu žemės ir namuką " biggrin.gif

user posted image

user posted image

Nors visteriją manau kada irgi bandysiu augint rolleyes.gif Nes jau tie nuostabūs žydintys paveiksliukai labai vilioja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 06 07, 14:09)
jau išsiaiškinau, kad čia puošnioji robinija. Bet kad jau yra panašumo šiek tiek į Visteriją ir žydi gausiai (kas man aktualiausia), tai įsidėsiu sąrašiukan "kadanors kai turėsiu žemės ir namuką " biggrin.gif
Nors visteriją manau kada irgi bandysiu augint  rolleyes.gif  Nes jau tie nuostabūs žydintys paveiksliukai labai vilioja  wub.gif

O man sekliukiu parinkit skolinga neliksiu gal del kokios gelytes sutarsim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 07 birželio 2012 - 13:52
QUOTE(kristinkag @ 2012 06 07, 14:32)
O man sekliukiu parinkit skolinga neliksiu gal del kokios gelytes sutarsim

Būtinai 4u.gif Reiks patykot kada jau bus subrendusios.
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 06 07, 14:09)

http://i231.photobuc...amisiux/pr1.jpg

http://i231.photobuc...amisiux/pr2.jpg

Geras! bigsmile.gif Kaip tik šio medžio šakelę nusiskyniau, Kaune šalia Draugystės Maximos atradau praeinant... bandau sudaigint ax.gif
Atsakyti
[quote=Amise,2012 06 06, 14:04]
o kas dar žydi panašiom žiedų kekėm kaip visterija? Na va dabar nuostabiai daugybe žiedų Vilniuj, Fabuos a la alėja pasakiškai rausvais su baltu žiedais tokiom pat didelėm kekėm žydi g.gif
[/quote

manau greičiausiai jūs matėt ne puošniąją ,bet robinia hispida, auginau ją keletą metų ,kol uraganas nenulaužė -labai vešlus, gražus augaliukas tiek lapais, tiek žiedais ,kuriais žydi netik pavasarį ,bet pakartotinai ir rudenį ,žodžiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 08 birželio 2012 - 19:01
Sveikos. Prieš kelias dienas įsigijau visterija. Šiandien pastebejau, kad lapai rudomis demelemis nusėti ir pajudinus nukrenta. Persodinti dar nespejau. Kas jai galetu buti?
Atsakyti
Vakar buvau dviejuose medelynuose, ieškojau kokių nors laipiojančių augalų. Tai radau ir Visterijų bigsmile.gif Kaune priešais Ermitažą medelyne baltos Visterijos po 32 Lt (nedidukės), violetinė didelė - 100 Lt; Akademijoj Kikoj Viisterija 140 Lt unsure.gif
Turėčiau sąlygų jas pastoviai prižiūrėt, būčiau paėmusi ax.gif
Atsakyti
Garsioji visterija prie Velnių muziejaus jau atsigauna bigsmile.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti