QUOTE(reg @ 2010 08 25, 22:59)
Zinau sita jausma
- buna ir man kai mirtinai prisireikia. As visterija auginu senokai (perziemojo jau tris ziemas) - ziedu dar nesulaukiau, apsala kiekviena ziema, bet ne iki pat zemes - po biski stiebiasi, bet... bent jau Vilniaus kraste as labai abejoju, kad kada nors sulauksiu tokio zydejimo kaip nuotraukose. As ja pasodinau, kad apaugtu sienele prie terasos - tai kiekviena pavasari pasodinu salia vienmeciu dekoratyviniu apyniu - tai jie rudeniop tikrai pralenkia visretija savo dydziu. Zodziu, turiu nuvilti - nesitikek is jos labai daug.
Kitas man idomus dalykas - kam taip vargti, ieskoti seklu, daiginti ir laukti, laukti ... As pirkau nemaza daiga (poros metu) Kojelaviciaus mugeje ir kainavo iki 20 lt - jei mirtinas noras gal geriau nusipirkti?
Nesiginčiju kad daigiukas daug geriau, ni sėklytė, bet temą paskaičius, įsivaizdavau, kad sudėtinga rast. TAip pat, kad ir už labai norimą paaugintą augalą, neišgaliu mokėt šimtais
O sėklytės visad pigesnės
Aš jau taip ir matau, kaip ji pas mane prie tvoros žydi
Optimistė
Pietinėj pusėj ten pas mane daugelis augalų nusvyla nuo saulės: užuovėja, pietų pusė...JAu net nebenešu jokių kambarinių gėlių gryno oro įkvėpt
Dabar dėl žiemojimo. Ją reikia rudenį nupjaut, ar ji ir lieka apsiraizgius atramą? Daugmaž įsivaizduoju, kaip šaknis apklot, kad neperšaltų, bet pati stiebą kaip apsaugot? Arba dar aišku, galėiau žiemot į kambarį parsinešt, bet jei ji vijoklinė, tai kaip aš ją nuraizgysiu nuo tvoros, ir kaip paskui vėl ten pat pavasarį "suriktuosiu"
Dar kvietkelio neturiu, o jau galvą dėl žiemojimo suku