Įkraunama...
Įkraunama...

Visterija

QUOTE(jediara @ 2010 08 17, 22:31)
Iš sėklytės išauginti galima, bet įdomu, kaip ištveria mūsų žiemas  g.gif

Labas ir cia biggrin.gif Jediara, jas jaunas dengia, senos atsparesnes. Labai saltm ziemom apsala. bet apkarpo ir auga toliau. Po labai saltos ziemos gali maziau zydeti, betgi auga. Tik atramu geru reikia. Maniskes isdygo, sia ziema auginsiu kambary, o kitamet tikiuosi bus kur sodinti ir pabandysiu isnesti laukan. Zus tai zus, betgi gal isgyvens. Butu nors pora siltesniu ziemu - priprastu, tada butu lengviau.
Va paziurek kaip auga Kaune jau daug metu: CIA

QUOTE(Mikax @ 2010 08 17, 23:00)
gal turit atliekama mirksiukas.gif ateiciau... mirksiukas.gif

Buvau pirkus ebejuj, kiek nuo manes atliko, pasidalinau su merginomis. Daugiau nebeturiu. Pabandykit pasiziureti patys Wisteria Sinensis.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 08 18, 00:51)
Labas ir cia biggrin.gif Jediara, jas jaunas dengia, senos atsparesnes. Labai saltm ziemom apsala. bet apkarpo ir auga toliau. Po labai saltos ziemos gali maziau zydeti, betgi auga. Tik atramu geru reikia. Maniskes isdygo, sia ziema auginsiu kambary, o kitamet tikiuosi bus kur sodinti ir pabandysiu isnesti laukan. Zus tai zus, betgi gal isgyvens. Butu nors pora siltesniu ziemu - priprastu, tada butu lengviau.
Va paziurek kaip auga Kaune jau daug metu: CIA

friends.gif

Aišku rolleyes.gif Koks grožis bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
o nuo to namo Kaune gal galima seklu pasirinkti?... hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mikax: 18 rugpjūčio 2010 - 14:14
QUOTE(Mikax @ 2010 08 18, 16:13)
o nuo to namo  Kaune gal galima seklu pasirinkti?... hihihi.gif

thumbup.gif Gera mintis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (tačiau LT tikriausiai sėklų nesubrandina)
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 08 18, 16:33)
thumbup.gif Gera mintis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (tačiau LT  tikriausiai sėklų nesubrandina)

o gal subrandina? g.gif gal zino ta nare,kur nuotrauka idejo?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikax @ 2010 08 18, 18:39)
o gal subrandina? g.gif gal zino ta nare,kur nuotrauka idejo?... g.gif

Tai Olivija mirksiukas.gif
Atsakyti
Neišdygo mano visterijos.Supuvo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 08 24, 19:15)
Neišdygo mano visterijos.Supuvo... verysad.gif

Kaip gaila console.gif Gal per daug drėgmės ir mažai šilumos buvo g.gif
Atsakyti
Dabar eisiu su "špargalke" per visas gėlių parduotuves ir šiurpinsiu pardavėjas....Mirtinai prisireikė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 08 25, 15:03)
Dabar eisiu su "špargalke" per visas gėlių parduotuves ir šiurpinsiu pardavėjas....Mirtinai prisireikė  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 08 24, 21:49)
Kaip gaila  console.gif Gal per daug drėgmės ir mažai šilumos buvo  g.gif

gali būti...tie karščiai buvo,o aš vis paliedavau...
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 08 25, 14:03)
..Mirtinai prisireikė  lotuliukas.gif

Zinau sita jausma biggrin.gif - buna ir man kai mirtinai prisireikia. As visterija auginu senokai (perziemojo jau tris ziemas) - ziedu dar nesulaukiau, apsala kiekviena ziema, bet ne iki pat zemes - po biski stiebiasi, bet... bent jau Vilniaus kraste as labai abejoju, kad kada nors sulauksiu tokio zydejimo kaip nuotraukose. As ja pasodinau, kad apaugtu sienele prie terasos - tai kiekviena pavasari pasodinu salia vienmeciu dekoratyviniu apyniu - tai jie rudeniop tikrai pralenkia visretija savo dydziu. Zodziu, turiu nuvilti - nesitikek is jos labai daug.
Kitas man idomus dalykas - kam taip vargti, ieskoti seklu, daiginti ir laukti, laukti ... As pirkau nemaza daiga (poros metu) Kojelaviciaus mugeje ir kainavo iki 20 lt - jei mirtinas noras gal geriau nusipirkti? g.gif
Atsakyti