Įkraunama...
Įkraunama...

Visterija

QUOTE(Dvi @ 2010 04 16, 15:09)
Merginos, kaip jums sekasi auginti visterijas? Neatsispyrusi jų grožiui užsisakiau ir aš jų sėklų. Galgi pavyks užauginti ax.gif Tik sėklų gausiu gerokai daugiau nei man reikia, tai perteklines, jei būtų norinčių, galėčiau parduoti. Man atliks kokia 15 sėklų. Pirkau po 1,5Lt už sėklą, po tiek ir atiduočiau. Sėklos bus pas mane po poros savaičių.

o koks miestas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juro @ 2010 04 16, 14:18)
Labutis, o kokiam mieste seklytes gyvena g.gif

QUOTE(irise @ 2010 04 16, 14:20)
o koks miestas? unsure.gif

Gyvens Vilniuj biggrin.gif Kol kas dar tik keliauja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 16 balandžio 2010 - 13:32
Seklas gavau, bandysiu seti. Net nesitikejau taip greitai gauti. bigsmile.gif

Seklu norinciu yra ar nera? ax.gif Man dar atliks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 26 balandžio 2010 - 14:40
kaišiadoryse gėlių parduotuvėj,penkiaaukštyje, šalia kirpykla, ten visokių įdomių gėlių, tame tarpe ir 3 spalvų visterijų thumbup.gif , pardė yra netoli traukinių stoties laiptų
Atsakyti
Pernai sejau kinine visterija, mirkydama (taip buvo parasyta) supudziau, tik dvi islindo, vazoneliuose augo graziai bet pasodintos i grunta sustojo, o per ziem ir neisliko.jei dar liko seklu as noreciau.Bet kinines, kiek skaiciau kitos neatsparios pas mus ziema.
Atsakyti
Paziuresiu namuose, berods dar turi buti likusiu.
Atsakyti
Turiu dar 15 seklu, jei vis dar reikia.
Atsakyti
4 seklu jau nebeturiu, dar 11 liko 4u.gif

Aš turiu išdygusias 3 ir anyta dar 2. Pas ją viena jau ir vijoklinį ūsą išleido. Kaip seksis auginti toliau - sunku pasakyti. Šią žiemą auginsim namuose, juolab, kad ir persodinimui vieta neparuošta, o paskui bus matyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 02 rugpjūčio 2010 - 10:42
Labai grazi visterija kaune ant velniu muziejaus pastato auga. jau kai zydi, tai fantastika. tiesa, siais metais nemaciau, bet reik manyt nenusalo - skaiciau kad senos atsparios salciams. o didziule, per visa pastata nusirangius. vadinasi galima ir musu klimato salygom uzauginti, tik pirmaisiais metais i rusi panesiot reikia. pirmus keleta metu, ta prasme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trumpam: 02 rugpjūčio 2010 - 19:20
8 seklos dar liko kas norit (pasirodo turejau 16, o ne 15 - kazkas skaiciuot nemoka biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 08 03, 09:03)
8 seklos dar liko kas norit (pasirodo turejau 16, o ne 15 - kazkas skaiciuot nemoka  biggrin.gif )

Norėčiau visterijos, tik gal galima sužinoti kokia spalva ir kaina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juro: 03 rugpjūčio 2010 - 09:03
QUOTE(Juro @ 2010 08 03, 10:02)
Norėčiau visterijos, tik gal galima sužinoti kokia spalva ir kaina  4u.gif

Visterija sinensis Blue, 1 sekla 1.5Lt
Atsakyti