Įkraunama...
Įkraunama...

Visterija

QUOTE(taipgis @ 2014 04 16, 11:14)
Gal kas galit patarti, kur Kaune nusipirkti visterijos ūglį ar sėklų?  g.gif

As Seniuose pirkau, bet ne Kaune 4u.gif

Bonsiukas labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taipgis @ 2014 04 16, 10:14)
Gal kas galit patarti, kur Kaune nusipirkti visterijos ūglį ar sėklų?  g.gif

Pas mus maciau nediduka nebrangiai zalioj stotelej
Atsakyti
QUOTE(Jennyfer @ 2014 04 16, 14:06)
Nerealiai grazu!! Negaliu atsiziureti...

Ačiū Jennyfer! Aš negaliu irgi! O pasirodo dar ji ir maloniai kvepia! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kuzdaite @ 2014 04 16, 15:07)
Bonsiukas labai grazus wub.gif

Net keista, bet kartais ir man kažkoks bandymas pavyksta lotuliukas.gif . Prisžiūrėjau internete, kad labai gražiai atrodo, tai ir aš užsimaniau surizikuoti. Ko jau ko, bet tiek žiedų Velykoms aš tikrai nesitikėjau!
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 04 16, 20:09)
Negaliu nepasigirti, kaip mano "bonsiukas" mane džiugina  ax.gif 

O kodėl šakotis neleidi? Ar taip išėjo? kai nužydės jei patrumpintum kotą, gal šoninių šakų išleistų g.gif Jei po žiemos atsigaus mano abi visterijos, reikės ir man gal vieną vazone auginti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2014 04 17, 00:27)
O kodėl šakotis neleidi?  Ar taip išėjo?  kai nužydės jei patrumpintum kotą, gal šoninių šakų išleistų  g.gif Jei po žiemos atsigaus mano abi visterijos, reikės ir man gal vieną vazone auginti  bigsmile.gif

Gal daugiau kad taip išėjo...
Nes kad ji šoninių šakelių nelabai kol kas leidžia, aš jai tik į viršų neleidžiu stiebtis. O dėl trumpinimo, man šitas jos ugis, kaip tik gerai žiūrisi, taigi trumpint nesinori....
Atsakyti
Ieškantiems visterijos sėklų:

http://www.sodinu.lt...p;view=category
Atsakyti
QUOTE(taipgis @ 2014 04 23, 14:05)

as sejau seklas, visos supuvo. Gal perlaisciau. bet is ten pirktu kitu augalu seklu neisdygo campsis, vitex, juodasis silkmedis ir kiti
Atsakyti
QUOTE(francia @ 2014 04 30, 14:42)
as sejau seklas, visos supuvo. Gal perlaisciau. bet is ten pirktu kitu augalu seklu neisdygo campsis, vitex, juodasis silkmedis ir kiti

O man iš ten pirktos sėklo dygo puikai (visterijų nesėjau). Gal per šalta buvo ar instrukcijų nesilaikėte? g.gif
Atsakyti
Ar jau sprogsta jusu visterijos?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2014 05 01, 16:38)
Ar jau sprogsta jusu visterijos?

Mano sprogsta, kelios šakelės tik pašalo (dengusi nebuvau)
Atsakyti
QUOTE(francia @ 2014 04 30, 13:42)

Man taip pat buvo, bet paiškėjo, kad per rūgšti žemė sodinimui (universalios durpės daigams pirktos iš norfos), ką buvau pasėjus į šitą durpe, tai visos sėklos supuvo ir sunyko (paprikos, visterijos, ugniamedis, rožės). Tai gal ir jūsų sėklytėms nepatiko dirvižemis.
Papildyta:
Sveiki, turiu kininę visterija nuo pernai metų, dabar ji yra kokių 20 cm. ilgio, auginu iš sėklų ir peržiemojo neblogai, tai galvoju šiais metais persodini į lauką, tik nežinau kokį dirvožemį jai parinkti?
Atsakyti
Sveikos

Kaip peržiemojo jūsų visterijos ?
Maniškė šiemet prasčiau - sukrovė viso labo vieną žiedyną, pastarosiomis dienomis jis pradėjo gana sparčiai tįsti, kai pražįs, įkelsiu nuotrauką. Bandau analizuot - kodėl menkiau žydės, žiema tai buvo labai švelni... Skirtingai, nei aną sezoną, praėjusios vasaros antroj pusėj pradėjau saikingiau tręšt, norėjau, kad greičiau sumedėtų atžalos. Taip ir atsitiko - prileido mažiau tų ūsiškų ataugų, mažiau reikėjo genėt, augalo forma pagražėjo, bet žiedų nebė... Prisiminus praeitą pavasarį, liūdna, taigi visus metus tik dėl tų kelių savaičių žydėjimo ir žaidi... Pasidalinkit patirtim, ypač tos, kurios formuoja iš jų bonsus...
Atsakyti