Įkraunama...
Įkraunama...

Visterija

QUOTE(jediara @ 2012 08 19, 13:12)
Tai negi nėra nei vienos kaunietės, kuri padaugintų šią mistinę visteriją ir bandytų auginti g.gif

Bandžiau padaugint, neišėjo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 08 19, 14:57)
Bandžiau padaugint, neišėjo...  doh.gif

Tai gal dar kartą pabandyti reikėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 08 19, 14:19)
Tai gal dar kartą pabandyti reikėjo mirksiukas.gif

Teks smile.gif Jau dabar ir hormonų daiginimo milteliais apsirūpinau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, su pavasariu 4u.gif

Užklystu pasiskaitinėti kaip sekasi visterijų augintojoms. Vis svajoju ją pati auginti. Bet teigiamų atsiliepimų apie ją jūsų forume nerandu. Gal kam pavyksta susitarti su visterija ir mūsų šalta žiema. ax.gif

sveikinimai , sveikinu su pavasariu.

Takelis namo gali būti ir smile.gif čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 03 kovo 2013 - 10:15
Mano 2 is seklu gyvos, su vazonais ikastos i zeme, nes kol kas ne savo vietoj, ziemoja uzdengtos. Ziema nebuvo labai salta, tai tikiuosi perziemojo, nors tokio grozio kaip tavo nuotraukose as nesitikiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 03 kovo 2013 - 11:02
sveikos jungiuos ir as prie jusu mirksiukas.gif labai senai norejau sio grozio, bet vis nedrisdavau. Bet va rudeni isigijau nedideli daigeli bet noreciau ji augint ne kaip vijokli o kaip medeli
Atsakyti
Man vis dar nedrąsu įsigyti ax.gif
Atsakyti
Kitame forume skaičiau vienos forumietės pastebėjimą, kad kai nebedengiama garsioji Velnių muziejaus visterija jau kelintus metus nebežydi ir atrodo labai suvargusi - ar tiesa nežinau, nes jos niekad pati ir nesu mačiusi ax.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

va taip noreciau, as gyvai ju irgi neesu maciusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola1: 03 kovo 2013 - 20:11
QUOTE(jola1 @ 2013 03 03, 22:09)
user posted image
user posted image

va taip noreciau, as gyvai ju irgi neesu maciusi

Protingoje knygoje parašyta kaip suformuoti tokį medelį (taip galima suformuoti vynmedį ir laipiojančią hortenziją). "Sodinti augalą, kad būtų aplinkui daugiau vietos, į žemę prie pagrindo įkalti kuolą. Leisti ūgliams driektis žeme. Kai jų ilgis pasieks 1-2 metrus, pakelti ir pririšti prie kuolo. Šakos augs aplinkui ir pastorins medžio kamieną primenantį stiebų rezginį. Nauji ūgliai augs iš viršūnės. Reikia būti kantriems, ir rezultatas bus stulbinantis".

Nesuprantu, kodėl kuolą rekomenduoja įkalti iš karto pasodinus, styros kokius metus ar net du, kol tos šakos ant žemės pasieks 1-2 metrus. Nebent šiek tiek pakelti šakas, kad nesugalvotų išleisti šaknų. g.gif žadu ir aš hortenziją taip auginti, tik, kad nesusiruošiu

Taip visteriją suformavus, kaip medelį, būtų galima ir didesniame vazone auginti, žiemą tik įnešei į šviesesnę, vėsią patalpą ir tikrai nenušaltų.

Tai tiek mano plepalų, gal kas pasinaudosit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 04 kovo 2013 - 09:18
Bandžiau pernai sėti... iš 5 sėklų nei viena nesudygo unsure.gif Matyt, netinkamai apruošiau doh.gif
Atsakyti
mes is e-bay parsisiuntem pakeli seklu, gal 30 vnt kokiu... jau geras menuo kaip paejau, nedygsta nors tu ka... schmoll.gif
Atsakyti