Man iš penkių sėklų dvi sudygo, kitos supuvo, tikriausiai per šalta buvo Auginu kol kas vazonėlyje, nežinau ką rudenį reikės su jomis daryti, ar palikti šiltai, ar jau pratinti prie šalčių
QUOTE(AuroraBO @ 2012 06 25, 13:16)
Man iš penkių sėklų dvi sudygo, kitos supuvo, tikriausiai per šalta buvo Auginu kol kas vazonėlyje, nežinau ką rudenį reikės su jomis daryti, ar palikti šiltai, ar jau pratinti prie šalčių
Per kiek laiko sudygo? Kiek jau paaugo nuo pasodinimo?
QUOTE(Ambro @ 2012 06 25, 13:54)
Aš užsisakiau gegužės 16, per pora dienų gavau sėklas, iškart ir pasodinau, išdygo gal per savaitę . Sodinau į daigyklas tokias nedideles, tai pirmiausiai pro dugną išlindo stora šaknis o tada jau lapeliai pasirodė, dabar sprindį tai tikrai paaugo. Dabar jau persodinau į normalius vazonėlius, auga balkone įstiklintam.
pažiūrėjau užsakymo info, - "Visterija kininė žydroji" tai čia šita labiau šalčio bijo
QUOTE(AuroraBO @ 2012 06 25, 13:16)
nežinau ką rudenį reikės su jomis daryti, ar palikti šiltai, ar jau pratinti prie šalčių
Jei man sudygs, pradės augt, žadu palikt vėsiai.
QUOTE(AuroraBO @ 2012 06 25, 14:08)
Aš užsisakiau gegužės 16, per pora dienų gavau sėklas, iškart ir pasodinau, išdygo gal per savaitę . Sodinau į daigyklas tokias nedideles, tai pirmiausiai pro dugną išlindo stora šaknis o tada jau lapeliai pasirodė, dabar sprindį tai tikrai paaugo. Dabar jau persodinau į normalius vazonėlius, auga balkone įstiklintam.
pažiūrėjau užsakymo info, - "Visterija kininė žydroji" tai čia šita labiau šalčio bijo
Kur aš turiu daugyklas, tai tokios mažutės, šaknim vietos nelabai bus
Sėtos 06-25d trys sėklytės. Po ~1,5 sav išdygo tik viena, po dar 2 sav - antroji.
QUOTE(Ambro @ 2012 08 03, 15:13)
Pas mene ne tokia einu fotkint
QUOTE(Ambro @ 2012 08 03, 15:13)
[color=darkviolet]Sėtos 06-25d trys sėklytės. Po ~1,5 sav išdygo tik viena, po dar 2 sav - antroji.
čia tikrai ne visterijos
QUOTE(mumrikas @ 2012 08 03, 16:11)
čia tikrai ne visterijos
Tai kažin kas, jei tik tas 3 sėklytes sėjau
QUOTE(Ambro @ 2012 08 04, 00:03)
bet kokių žemėje buvusių piktžolių sėklos dešinysis augaliukas manau yra žliūgė, o kairysis jei neklystu yra svėrė
QUOTE(mumrikas @ 2012 08 04, 09:20)
bet kokių žemėje buvusių piktžolių sėklos dešinysis augaliukas manau yra žliūgė, o kairysis jei neklystu yra svėrė
oi, negaliu...