Įkraunama...
Įkraunama...

Visterija

Man iš penkių sėklų dvi sudygo, kitos supuvo, tikriausiai per šalta buvo verysad.gif Auginu kol kas vazonėlyje, nežinau ką rudenį reikės su jomis daryti, ar palikti šiltai, ar jau pratinti prie šalčių g.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2012 06 25, 13:16)
Man iš penkių sėklų dvi sudygo, kitos supuvo, tikriausiai per šalta buvo verysad.gif Auginu kol kas vazonėlyje, nežinau ką rudenį reikės su jomis daryti, ar palikti šiltai, ar jau pratinti prie šalčių g.gif

Per kiek laiko sudygo? Kiek jau paaugo nuo pasodinimo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 06 25, 13:54)
Per kiek laiko sudygo?  Kiek jau paaugo nuo pasodinimo? smile.gif

Aš užsisakiau gegužės 16, per pora dienų gavau sėklas, iškart ir pasodinau, išdygo gal per savaitę g.gif . Sodinau į daigyklas tokias nedideles, tai pirmiausiai pro dugną išlindo stora šaknis blink.gif o tada jau lapeliai pasirodė, dabar sprindį tai tikrai paaugo. Dabar jau persodinau į normalius vazonėlius, auga balkone įstiklintam.

pažiūrėjau užsakymo info, - "Visterija kininė žydroji" tai čia šita labiau šalčio bijo fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 25 birželio 2012 - 13:11
QUOTE(AuroraBO @ 2012 06 25, 13:16)
nežinau ką rudenį reikės su jomis daryti, ar palikti šiltai, ar jau pratinti prie šalčių g.gif

Jei man sudygs, pradės augt, žadu palikt vėsiai.

QUOTE(AuroraBO @ 2012 06 25, 14:08)
Aš užsisakiau gegužės 16, per pora dienų gavau sėklas, iškart ir pasodinau, išdygo gal per savaitę  g.gif . Sodinau į daigyklas tokias nedideles, tai pirmiausiai pro dugną išlindo stora šaknis blink.gif o tada jau lapeliai pasirodė, dabar sprindį tai tikrai paaugo. Dabar jau persodinau į normalius vazonėlius, auga balkone įstiklintam.

pažiūrėjau užsakymo info, - "Visterija kininė žydroji" tai čia šita labiau šalčio bijo fear.gif

Kur aš turiu daugyklas, tai tokios mažutės, šaknim vietos nelabai bus doh.gif
Atsakyti
Sėtos 06-25d trys sėklytės. Po ~1,5 sav išdygo tik viena, po dar 2 sav - antroji.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 08 03, 15:13)
Sėtos 06-25d trys sėklytės. Po ~1,5 sav išdygo tik viena, po dar 2 sav - antroji.

user posted image

Pas mene ne tokia schmoll.gif einu fotkint smile.gif
Atsakyti
Sena radau - birzelio 30d.visterija
o cia siandien visterija 2
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 08 03, 15:13)
[color=darkviolet]Sėtos 06-25d trys sėklytės. Po ~1,5 sav išdygo tik viena, po dar 2 sav - antroji.

čia tikrai ne visterijos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 08 03, 16:11)
čia tikrai ne visterijos schmoll.gif

Tai kažin kas, jei tik tas 3 sėklytes sėjau ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 08 04, 00:03)
Tai kažin kas, jei tik tas 3 sėklytes sėjau  ph34r.gif

bet kokių žemėje buvusių piktžolių sėklos mirksiukas.gif dešinysis augaliukas manau yra žliūgė, o kairysis jei neklystu yra svėrė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 08 04, 09:20)
bet kokių žemėje buvusių piktžolių sėklos  mirksiukas.gif  dešinysis augaliukas manau yra žliūgė, o kairysis jei neklystu yra svėrė  biggrin.gif

lotuliukas.gif oi, negaliu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 08 04, 12:53)
lotuliukas.gif oi, negaliu...  biggrin.gif

Būna ir taip smile.gif
Atsakyti