Na jei koks kremukas su sviesa atspindinciom dalelem, tai tikrai kazkiek bent optiskai pasviesina tamsius paakius, sutinku, kad stebuklingu priemoniu nera nuo tamsiu ratilu, bet vistiek karts nuo karto koki kremuka paakiams naudoju, nes paakiai tikrai ne taip gerai atrodo kaip pries keleta metu, niekas jaunyn neinam...
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 10, 19:53)
Na jei koks kremukas su sviesa atspindinciom dalelem, tai tikrai kazkiek bent optiskai pasviesina tamsius paakius, sutinku, kad stebuklingu priemoniu nera nuo tamsiu ratilu, bet vistiek karts nuo karto koki kremuka paakiams naudoju, nes paakiai tikrai ne taip gerai atrodo kaip pries keleta metu, niekas jaunyn neinam...
sviesa atspindincios daleles - optine apgaule,mano akimis.tokia pati,kaip ir eiliniai paakiu tamsumo maskuokliai.
pati pripazistu,atejus laikui turbut irgi juos naudosiu. su mintyse kartojamu pasakymu " as juk kazka darau". man cia - tiesiog papildomas kremo pliusas, patenkintas psichologinis aspektas. o jei dar ir poveiki duos,visgi,juk bet kokio sh netepam ant saves, tai bus super
tik nereikia anksciau laiko persistengt...o tai sulauke 30 neberasim kosmetikos naujoviu
Na sulauke 30 dar nezinia ka rasim, juk mokslas eina pirmyn, as galvoju sia diena, ir man svarbu siandien atrodyt graziai, niekas amzinai jauni nebusim ir nezinom kiek gyvensim, tad reikia naudotis tuo kas dabar siuloma, ir prie ko linksta sirdis, kiekviena atrandam savo priemones ir tiek, o cia dalinames patirtimi, ir kiekvienai sprest ka naudot
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 10, 21:09)
Na sulauke 30 dar nezinia ka rasim, juk mokslas eina pirmyn, as galvoju sia diena, ir man svarbu siandien atrodyt graziai, niekas amzinai jauni nebusim ir nezinom kiek gyvensim, tad reikia naudotis tuo kas dabar siuloma, ir prie ko linksta sirdis, kiekviena atrandam savo priemones ir tiek, o cia dalinames patirtimi, ir kiekvienai sprest ka naudot
tai be abejo tiesiog skubant siandien,nenuskubekime per toli
nu vienu zodziu, nesvarbu, kiek as miegu, ka valgau, kiek bunu lauke ar uzdaroj patalpoj, mano paakiu juodumui tai nedaro visiskai jokios itakos. jie atrodo tiesiog TRAGISKAI, kaip 5 metus nemiegojus, todel vienintele iseitis - prislopinti ta juoduma ivairiais maskuokliais. is kremu paakiams nieko daugiau nesitikiu, tik sumazinti neigiama maskuokliu itaka. tai va, o alterra gelis man ne tik nepadejo, bet dar pablogino vaizda
QUOTE(WeGa @ 2008 08 11, 00:07)
nu vienu zodziu, nesvarbu, kiek as miegu, ka valgau, kiek bunu lauke ar uzdaroj patalpoj, mano paakiu juodumui tai nedaro visiskai jokios itakos. jie atrodo tiesiog TRAGISKAI, kaip 5 metus nemiegojus, todel vienintele iseitis - prislopinti ta juoduma ivairiais maskuokliais. is kremu paakiams nieko daugiau nesitikiu, tik sumazinti neigiama maskuokliu itaka. tai va, o alterra gelis man ne tik nepadejo, bet dar pablogino vaizda
o kurie maskuokliai cia taip sudirgino odyte?
turejus as ir MF,ir artdeco ir dar kokiu ne nepamenu,bet nieko man nuo ju nesidare
QUOTE(sultru beauty @ 2008 08 10, 23:25)
o kurie maskuokliai cia taip sudirgino odyte?
turejus as ir MF,ir artdeco ir dar kokiu ne nepamenu,bet nieko man nuo ju nesidare
nieko konkretaus, tiesiog tepi, valai diena is dienos, dar prausiklis, na zodziu vaizdas netenkino, nutariau papildomu priemoniu griebtis. o va nuo to alterra gelio paakiams kazkaip sulipo, ryte isvis atsikeliau susiraukslejus, nes dar ant sono miegu - tai rauksles susimeta. nu zodziu reik pamatyt tiesiog, cia sunku nupasakot ta vaizda.
QUOTE(WeGa @ 2008 08 11, 01:55)
nieko konkretaus, tiesiog tepi, valai diena is dienos, dar prausiklis, na zodziu vaizdas netenkino, nutariau papildomu priemoniu griebtis. o va nuo to alterra gelio paakiams kazkaip sulipo, ryte isvis atsikeliau susiraukslejus, nes dar ant sono miegu - tai rauksles susimeta. nu zodziu reik pamatyt tiesiog, cia sunku nupasakot ta vaizda.
tikiu,kad visko gali but....
pabandyk keist prausikli... man nuo netinkamo prausiklio labiausiai oda sauseja,o ir siaip ji nera i riebuma linkus,tai prausiklis lbj svarbu man. dbr dziaugiuos madara putomis.ir taupu,ir svelnu po to,ir kvapas galiu ir dukrat dienoj praust ir po to ner mirtino poreikio kremui
dar kai netingiu,avokadu aliejaus lasiuka imasazuoju ant voku akytes,nu taip svelniai itapsnoju tik nepadauginkit
QUOTE(WeGa @ 2008 08 11, 00:55)
Va va, gali buti, kad padauginus kremuko toks vaizdas gali atsirasti, man taip irgi yra buve, taciau po to, kai sumazinau kieki ir vos vos svelniai pirstu pagalvelemis patapsnojau ta kremuka, tai kitas vaizdas buvo
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 10, 13:31)
Manau cia per grieztai pasakyta, del juodu paakiu gali buti ir genetika kalta, gali buti paveldeta, pas mane nuo mazu dienu taip, ir tikrai nedrisciau sakyti, kad budama 11-12 metu as "uliavojau per naktis ir lakiau iki nugriuvimo" jei vaiksciojau juodais paakiais. Taip, tokie dalykai tikrai zalingi, bet priezasciu buna ivairiu: genetika, nuovargis, itampa, skysciu trukumas, saules trukumas, prasta mityba ir t.t. TAD SIE KREMAI SUKURTI IR TOKIOMS.
brangute, paakiu kremai 20- metems tikrai nera sukurti genetiskai pajuodusiu paakiu problemoms spresti
ir jau nereikia pasaku, kad nemiegojus keleta naktu ar normaliai nevalgius -uz tenka kremo pasitepti ir paakiai kaip is reklamos - gal nebukit aukos reklamos
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 08 11, 23:46)
brangute, paakiu kremai 20- metems tikrai nera sukurti genetiskai pajuodusiu paakiu problemoms spresti
ir jau nereikia pasaku, kad nemiegojus keleta naktu ar normaliai nevalgius -uz tenka kremo pasitepti ir paakiai kaip is reklamos - gal nebukit aukos reklamos
Butu gerai Jums kitakart isiskaityti i mano zodzius, o ne perskaityti taip kaip Jums patinka, ar as bent vienu zodziu uzsiminiau, kad tie kremai daro stebuklus? Jus parasete, kad jie tinka toms, kurios "Laka iki nugriuvimo" ir t.t., as su tuo nesutikau, nes buna ir kitokiu pajuodusiu paakiu priezasciu, tai teoriskai tie kremai skirti ir tais kitais atvejais, ir nereikia cia tos ironijos
Papildyta:
Ir siaip jau as Jums ne "brangute", kaip matau, diskutuoti cia su Jumis beprasmiska, nes bandote izvelgt tai ko nera, ar siaip cia toks uzsiemimas Jusu, nezinau, manau, geriausia butu nutraukti sia diskusija, nes kam reikejo, tas suprato. O toliau jau viskas ne i tema krypsta, jei reikia temos apie reklamos aukas ir t.t., susikurkit ir peikit visas tokias kaip as, kad tik palengvetu. Aciu uz demesi.
QUOTE(Vitutexe @ 2008 07 19, 22:42)
As pvz turiu kremuka su metomis, tai jis probleminei odai skirtas, tai gal ir prausiklis tokio paties tipo odai... man kremukas labai tinka, oda matine tokia pasidaro, dingsta blizgesys...
O vat man šitas kremukas nė velnio blizgesio nenuima
Nors šiaip gal oda ir neblogai atrodo. Bet blizga