Įkraunama...
Įkraunama...

ALTERRA

isbandziau alyvuogiu kauek sausai odai.
patenkinta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 08 06, 19:39)
isbandziau alyvuogiu kauek sausai odai.
patenkinta. biggrin.gif

as ir sita isigijjus turiu, kartais, kai veidas nusauseja, tai pravercia tokios, dar tik karteli bandziau, bet visai ji man patiko smile.gif
Atsakyti
sios produkcijos isigijau drekikli su metomis, prausikli su ramunem, kauke su alyvuogem, bei paakiu kremuka. viskuo patenkinta isskyrus paakiu geli. odele geriau atrodo be niekko nei su tuo kremu - kazkokia sulipus, atsikeliau visa susiraukslejus, kadangi dar miegu ant sono, rauksles isryskejo, nors man tik 23 metai blink.gif nezinau ar cia del to alkoholio ar del ko, bet sito daikto daugiau nenaudosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 08 09, 15:25)
sios produkcijos isigijau drekikli su metomis, prausikli su ramunem, kauke su alyvuogem, bei paakiu kremuka. viskuo patenkinta isskyrus paakiu geli. odele geriau atrodo be niekko nei su tuo kremu - kazkokia sulipus, atsikeliau visa susiraukslejus, kadangi dar miegu ant sono, rauksles isryskejo, nors man tik 23 metai  blink.gif nezinau ar cia del to alkoholio ar del ko, bet sito daikto daugiau nenaudosiu doh.gif

Tai kad 23 metų merginoms apskritai nereikia naudoti kremų paakiams doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 08 09, 14:58)
Tai kad 23 metų merginoms apskritai nereikia naudoti kremų paakiams doh.gif  mirksiukas.gif

kas belieka, kai oda labai sausa?
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 08 09, 16:01)
kas belieka, kai oda labai sausa?

Mano irgi buvo labai sausa paakių oda kažkuriuo metu, nieko nedariau ir praėjo po kelių mėnesių ax.gif

Derėtų drėkinti viso veido, išskyrus paakius, odą, tuomet ir paakiai turėtų atsigauti 4u.gif O kur dar gera mityba ir pakankamas poilsis blush2.gif
Atsakyti
Na, kiek esu girdejusi, tai paakiams priemoniu galima rasti ir nuo 20 metu, ir siaip rekomenduojama naudoti, jei tik jauciamas poreikis... Nemanau, kad reikia laukti, kol atsiras gilios rauksles ar dar kas, ir tada naudoti ivairias priemones, tokius dalykus zymiai sunkiau panaikinti nei atitolinti, laiku naudojant tinkamas priemones...
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 08 09, 15:22)
Mano irgi buvo labai sausa paakių oda kažkuriuo metu, nieko nedariau ir praėjo po kelių mėnesių ax.gif

Derėtų drėkinti viso veido, išskyrus paakius, odą, tuomet ir paakiai turėtų atsigauti 4u.gif O kur dar gera mityba ir pakankamas poilsis blush2.gif

poilsis cia nieko nepades, jeigu nuprausus veida jauciama sausra. paakiai atrode tikrai baisiai, todeel nusprendziau kazka daryti. nenaudoju kremu Q10, naudoju tik drekinima. deja turiu maskuoti tamsius paakius, o visokios priemones daro nemaza zala, visgi kaip zombis nenoriu vaiksciot, kas belieka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 08 10, 01:06)
poilsis cia nieko nepades, jeigu nuprausus veida jauciama sausra.

Gal prausiklį netinkamą naudojate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 04 04, 21:36)
O as bandziau pabaigt su Orchidejom kauke,nu tokia jau (minkstai sakant) keista kauke.. Rekomenduoju-nepirkit!

o mano vyrui puikiai tiko ax.gif, nes naudojo pgl amziu

QUOTE(kajjja @ 2008 05 07, 23:47)
Nebepirksiu nieko isskyrus roziu vandeni is to gamintojo smile.gif

jei ten "roziu vanduo" -tai as karve su sparnais

QUOTE(mecia @ 2008 06 20, 20:52)
ot naturalumas doh.gif

o kai pjaustai svoguna ir grauzia akis -tai cia ir todel, kad nenaturalu blink.gif

QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 09, 16:01)
Na, kiek esu girdejusi, tai paakiams priemoniu galima rasti ir nuo 20 metu

tai cia toms, kurios per naktis uliavioja ir laka iki nugriuvimo tie kremai ir buvo sukurti ax.gif, nes tokie dalykai tikrai padaro poveiki 20-metes paakiams ir ne tik doh.gif . Baisiausia kai 20-mete ima naudoti kremus, kurie realiai skirti moterims nuo 35m ir sako koks stebuklingas tas kremas
Jei jau labai baisus tie paakiai -tada verciau pabandyti migdolu aliejuka
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 08 10, 10:59)
tai cia toms, kurios per naktis uliavioja ir laka iki nugriuvimo tie kremai ir buvo sukurti  ax.gif, nes tokie dalykai tikrai padaro poveiki 20-metes paakiams ir ne tik  doh.gif .  Baisiausia kai 20-mete ima naudoti kremus, kurie realiai skirti moterims nuo 35m ir sako koks stebuklingas tas kremas
Jei jau labai baisus tie paakiai -tada verciau pabandyti migdolu aliejuka

Manau cia per grieztai pasakyta, del juodu paakiu gali buti ir genetika kalta, gali buti paveldeta, pas mane nuo mazu dienu taip, ir tikrai nedrisciau sakyti, kad budama 11-12 metu as "uliavojau per naktis ir lakiau iki nugriuvimo" jei vaiksciojau juodais paakiais. Taip, tokie dalykai tikrai zalingi, bet priezasciu buna ivairiu: genetika, nuovargis, itampa, skysciu trukumas, saules trukumas, prasta mityba ir t.t. TAD SIE KREMAI SUKURTI IR TOKIOMS.
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 10, 15:31)
Manau cia per grieztai pasakyta, del juodu paakiu gali buti ir genetika kalta, gali buti paveldeta, pas mane nuo mazu dienu taip, ir tikrai nedrisciau sakyti, kad budama 11-12 metu as "uliavojau per naktis ir lakiau iki nugriuvimo" jei vaiksciojau juodais paakiais. Taip, tokie dalykai tikrai zalingi, bet priezasciu buna ivairiu: genetika, nuovargis, itampa, skysciu trukumas, saules trukumas, prasta mityba ir t.t. TAD SIE KREMAI SUKURTI IR TOKIOMS.

pritariu del juodu paakiu priezasciu.pati su tokiais vargstu jau nuo bala zino kada.
bet nepritariu,kad kazkoks kremas gali padet nuo juodumo blink.gif pinigu metymas ir tiek. maskuoklis cia vienintele iseitis.
poilsis,sveika mityba ir gyvenimas rojuj. va kas nebent be maskavimo padeda biggrin.gif

man 21 (tuoj tuoj bus),bet kremu paakiams be 25 nezadu pirkt....
tam tinka ir migdolu ar avokadu aliejukai,jei oda itin sausa.
o pati visad tepdama veida drekinanciu kremu prabraukiu ir paakius. ir nieks nesauseja biggrin.gif
Atsakyti