Įkraunama...
Įkraunama...

ALTERRA

QUOTE(nikata @ 2008 06 19, 18:48)
tai gal ten alijosius sualergizavo?? daznai alergizuoja. nors  jis naudojamas kosmetikoje, tinkamos jautriai odai

as nusipirkau ta su alijosiumi... juodai alergizuoja, kai akytes prabraukiau tai verkiau koki 10-15 minuciu... ot naturalumas doh.gif
Atsakyti
nusipirkau vis delto ta veido pieneli, nes labai reikejo, nebuvo kuo valyti veido smile.gif man visai patiko. nesualergizavo, normaliai nuvale. kvapo beveik nesijaucia, tik kai pauostai is pacio buteliuko, atsukus kamstuka smile.gif
Atsakyti
turiu sios firmos alieju kunui(persiku kvapo berods),nu labai fainas,labai man kvapas patinka,ir kaip drekina oda,tepu po duso ant dregno kuno.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 07 09, 14:44)
turiu sios firmos alieju kunui(persiku kvapo berods),nu labai fainas,labai man kvapas patinka,ir kaip drekina oda,tepu po duso ant dregno kuno.

pritariu, man irgi jis patinka thumbup.gif
Atsakyti
jauciu kai baigsis visi kuno pieneliai reikes pirkti ta aliejuka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 07 09, 16:21)
jauciu kai baigsis visi kuno pieneliai reikes pirkti ta aliejuka  bigsmile.gif

manau neturetum nusivilti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2008 06 20, 22:52)
as nusipirkau ta su alijosiumi... juodai alergizuoja, kai akytes prabraukiau tai verkiau koki 10-15 minuciu... ot naturalumas doh.gif

o tu ka,manei kad nuo naturaliu produktu nealergizuoja?

zmones del riesutu alergijos mirsta.
gal ir sertifikuota ta kosmetika,bet man nelabai.
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 07 09, 16:21)
jauciu kai baigsis visi kuno pieneliai reikes pirkti ta aliejuka  bigsmile.gif

ta pati galvoju drinks_cheers.gif

siandien isbandziau duske su citrina ir alijosium, kazkaip man kvapas is buteliuko labiau patiko nei kai jau uzpyliau ant kempines g.gif
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2008 03 23, 01:13)
ziurejau Droge prausimosi putas su metom smile.gif bet kazkaip neradau lietuvisko  uzraso,kokiam veido tipui tinka... o vokiskai nesuprantu  blink.gif

mano oda sausa ir man jos tinka. Dabar nulėkiau į vinią pažiūrėt, tai nors ir yra lietuviškas vertima,s bet neparašyta, kokiai odai skirta g.gif

Tik man įdomu, kaip ilgai jų užteks. parašyta, kad naudoti riešuto dydžio gumulėlį. ale nenurodyta kokio riešuto lotuliukas.gif O man prausiantis veidą jų reikia gana nemažai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2008 03 25, 21:36)
gerai, tegu būna, kad natūralus kremas kainuoja 15Lt, už tokius pinigus natūralumo nesitikėčiau  ax.gif

bet juk visada reikia į sudėtį žiūrėt, o sudėtis šių dalykų tikrai neprasta..
nors kita vertus, tik EKOLOGIŠKA kosmetika turi turėt tai patvirtinančius sertifikatus ir kita, o žodį NATŪRALUS gali naudoti bet kas.

Papildyta:
QUOTE(Kelsey @ 2008 06 18, 15:50)
gal kas bandet sita pieneli labai jautriai/alergiskai odai?
user posted image

aš šitą išbandžiau, ir kaip bebūtų keista, jis man visai patiko. Aišku, rašo, kad bekvapis, bet kvapas šioks toks yra. Nu bet manęs jis nenervina. Ir nors mano oda lingusi į visokias alergija,s šis pienelis nieko panašaus nesukėlė
Atsakyti
Antradien tepuosi aliejuku su alijosium ir cintrina,labai fainas thumbup.gif Odyte svelnute palieka,tepuos po duso ant dregnos odos. As siaubingai bijau striju ant pilvo,sikniuko(papai jau zebriniai verysad.gif ).Sakau gal pamacys aliejukas,
vis kazkiek sudrekina oda,gal maziau tu bjaurybiu atsiras,o gal isvengt pavyks blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 19 liepos 2008 - 21:31
As pvz turiu kremuka su metomis, tai jis probleminei odai skirtas, tai gal ir prausiklis tokio paties tipo odai... ax.gif man kremukas labai tinka, oda matine tokia pasidaro, dingsta blizgesys... wub.gif
Turiu ir as duso zele su citrina ir alaviju, tai man kazko ji oda sausina... o va kuno losjono su rozemis ir saltalankiais kvapas tai... doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Nusipirkau alterra prausimosi putas su meta, liuks thumbup.gif
Atsakyti