Įkraunama...
Įkraunama...

ALTERRA

QUOTE(sultru beauty @ 2008 05 09, 23:16)
sian nusipirkau kuno alieju su persikais ir migdolais. kvapas  wub.gif  ir taupus  thumbup.gif

ar nesausina odos? Nes man tai ziauriai sausino, pasitepus po kiek laiko nieztet oda pradedavo ir pleiskanodavo doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2008 05 10, 14:58)
ar nesausina odos? Nes man tai ziauriai sausino, pasitepus po kiek laiko nieztet oda pradedavo ir pleiskanodavo doh.gif  doh.gif

Aš irgi tą turiu, tai man nesausino g.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2008 05 10, 16:58)
ar nesausina odos? Nes man tai ziauriai sausino, pasitepus po kiek laiko nieztet oda pradedavo ir pleiskanodavo doh.gif  doh.gif

dar tik dukart tepiau, tai nieko tokio nepastebejau ax.gif bet va kad kvapas per nakti issilaiko tai faktas -pauosciau ryte pries prausdamasi duse odele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 05 10, 17:43)
dar tik dukart tepiau, tai nieko tokio nepastebejau  ax.gif  bet va kad kvapas per nakti issilaiko tai faktas -pauosciau ryte pries prausdamasi duse odele  wub.gif

ei, negundom biggrin.gif nes galiu ir as uzsimanyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 05 10, 18:57)
ei, negundom biggrin.gif nes galiu ir as uzsimanyti biggrin.gif

uzsimanyk wink.gif dbr nuolaidos jam droge, bent jau cup'o vilniuj. 11,99 vietoj 13,99. tude ir prigriebiau wink.gif
Atsakyti
gal kas bandet sita pieneli labai jautriai/alergiskai odai?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 06 18, 13:50)
gal kas bandet sita pieneli labai jautriai/alergiskai odai?
user posted image

bandžiau, nepatikėsit, taip sualergizavo, kad blink.gif bandžiau kelis vakarus odą pavalyt, galvojau, gal man vaidenasi, deja doh.gif
ir kvapas schmoll.gif
Atsakyti
blink.gif nu kaip gaila. o raso, jog bekvapis biggrin.gif
Atsakyti
tai gal ten alijosius sualergizavo?? daznai alergizuoja. nors jis naudojamas kosmetikoje, tinkamos jautriai odai
Atsakyti
tai sitas pienelis, berods, be alijosiaus. ten kitas yra su alijosiumi, skirtas jautriai odai. o sitas - labai jautriai/alergiskai odai biggrin.gif
Atsakyti
tiek prisiskaiciau visko, tai nebezinau ar noreti sitos kosmetikos ar ne ax.gif prausikliu su ramunelemis tai visi patenkinta, tai reikes pagalvoti apie kits dalykus.Mane sudomino geliu ten vandeni minejo kazkas, kaip jis? ir kada naudojat?
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 06 20, 10:48)
tiek prisiskaiciau visko, tai nebezinau ar noreti sitos kosmetikos ar ne  ax.gif  prausikliu su ramunelemis tai visi patenkinta, tai reikes pagalvoti apie kits dalykus.Mane sudomino geliu ten vandeni minejo kazkas, kaip jis? ir kada naudojat?

man rodos, jei tik neklystu, tie vandenys be zenkliuko, ne visai naturalus g.gif jei klystu, pataisykit mane.
Atsakyti