Įkraunama...
Įkraunama...

ALTERRA

ar turi alterra kokiu ranku kremuku? 4u.gif
Atsakyti
turiu alaviju krema dienini veidui, nepatinka kvapas, atiduosiu draugei kol nepaseno, gal jai tiks, negaliu teptis niekuo kas erzina uosle tongue.gif , roziu tonikas ir alaviju tonikas verti demesio, patiko, atgaivina oda. Duso zele kaip duso zele is jos daug nereikalauju, tik gero kvapo ir, kad nesausintu odos, tai maniske gera, faktas, kad ji naturali trecias pliusas smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Kelsey @ 2008 04 23, 17:12)
ar turi alterra kokiu ranku kremuku?  4u.gif

Rossman ranku kremukai tikrai lyg ir buvo uzkliuve uz akiu, alterra yra to paties gamintojo, tik kita linija. Alterros kremuku nemaciau 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 04 23, 17:12)
ar turi alterra kokiu ranku kremuku?  4u.gif

manau, kad nea, bent jau nemaciau, kai paskutini karta apziurinejau produkcija g.gif
Atsakyti
Turiu drėkiklį jautriai odai. Iš pradžių kai nusipirkau, maniau išmesiu lauk - veidas lipnu likdavo, bet po kelių kartų, tepant adnt drėgnėsnės odos, neliko jokio lipnumo.
šiaip dabar esu labai juo patenkinta - man sunku būna rasti kremą, kuris nebūtų riebus, bet oda nešerpetotų. O šitas labai tiko thumbup.gif
Atsakyti
As turiu paakiu geli tai man jis labai fainas smile.gif ir dar naturalus tai isviso super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bloom @ 2008 04 26, 15:34)
As turiu paakiu geli tai man jis labai fainas smile.gif ir dar naturalus tai isviso super smile.gif

apie Alterros naturaluma galiu pasakyti tik tiek, kad Hauschkos priemoniu ingredientu sarase eina pabaigoje, tai Alterros - priekyje. Reiskia didzioji dalis yra is visokiu pagalbiniu dalyku, ir tik labai maza dalis veikliuju medziagu.
Kaip duso geliui, tai tokia sudetis - puse velnio, bet kai veido kremui tai schmoll.gif
Taciau alieju kunui sudetis man pasirode visai nebloga.
Atsakyti
QUOTE(aplsncks @ 2008 04 26, 01:56)
Turiu drėkiklį jautriai odai. Iš pradžių kai nusipirkau, maniau išmesiu lauk - veidas lipnu likdavo, bet po kelių kartų, tepant adnt drėgnėsnės odos, neliko jokio lipnumo.
šiaip dabar esu labai juo patenkinta - man sunku būna rasti kremą, kuris nebūtų riebus, bet oda nešerpetotų. O šitas labai tiko thumbup.gif

Sakot ant drėgno veido tepti reikia mastau.gif
Nes lipnumas jo tai tikrai doh.gif žadėjau mesti lauk, nes nei kojoms, nei rankoms tokio lipnaus nesunaudosi. Bet reiks bandyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(julyska @ 2008 04 29, 09:49)
Kaip duso geliui, tai tokia sudetis - puse velnio, bet kai veido kremui tai schmoll.gif

drinks_cheers.gif mano irgi tokia nuomonė
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 04 29, 11:58)
drinks_cheers.gif  mano irgi tokia nuomonė

bet kartais pagalvoji, kad vis geriau nei pirkt nenaturalius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 04 29, 11:50)
bet kartais pagalvoji, kad vis geriau nei pirkt nenaturalius ax.gif

na taip.
Atsakyti
galėčiau už kokį šokoladą perleisti Alterra pienelį ir losjoną jautriai odai, nunaudota ne daugiau kaip po ketvirtadalį ar dar mažiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(julyska @ 2008 04 29, 10:49)
apie Alterros naturaluma galiu pasakyti tik tiek, kad Hauschkos priemoniu ingredientu sarase eina pabaigoje, tai Alterros - priekyje. Reiskia didzioji dalis yra is visokiu pagalbiniu dalyku, ir tik labai maza dalis veikliuju medziagu.

na as skaiciau paakiu gelio sudeti tai labai panasi i logonos su alavijais paakiu geli. aisku kad Alterros net neverta lyginti su Hauschka, bet visgi tiek logona tiek altera turi ta pati sertifikata, o Hauschka kol kas per daug nepasiekiama, kiek zinau ji dar negreitai bus lt.
Atsakyti