Įkraunama...
Įkraunama...

ALTERRA

QUOTE(linutiaaa @ 2008 03 24, 21:24)
turiu isigijusi:
veido tonika su metomis, patinka, taip atrodo atgaivina.
sveiciamaji prausikli su ramunelemis, irgi patinka, oda tokia svenute lieka.
ir naktini krema su aloe vera, irgi neblogas, tik kol kas ji pakeiciau boromedu ax.gif
dar gal ir kuno koki losjona noreciau isbandysiu, kai pabaigsiu logonos ax.gif

o to sveiciamojo prausiklio smulkus ar stambus grudeliai? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 02 balandžio 2008 - 20:27
Pastebejau, kad man nuo alterra aliejaus nusausejo oda unsure.gif
Atsakyti
Turiu drekinanti geli su alavijais jautriai odai, tai sis schmoll.gif . blogai susigeria ir lieka lipnus veidas (pasitepus juo gal valanda laukiau, lipnumas neisnyko unsure.gif ) Gal kremas ar fluidas (neatsimenu, ka jie dar turi is tos serijos) butu geresnis

man irgi nesusigerdavo, kol nepaskaičiau kažkur forume, kad reikia tepti ant drėgnos odos. dabar tepu beveik ant šlapios ir laukiu, kol išdžius, efektas - nuostabus, siūlau pabandyti
Atsakyti
O as bandziau pabaigt su Orchidejom kauke,nu tokia jau (minkstai sakant) keista kauke.. Rekomenduoju-nepirkit!
Atsakyti
O kaip susigeria Alterros kūno losjonai? nelieka lipnūs kaip pvz kremas su alavijais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 05 balandžio 2008 - 10:36
turejau roziu, tai geresi vidutiniskai..., o lipnus nelikdavo smile.gif
Atsakyti
Kadangi baiginėjasi mano kremas, mąstau įsigyti gal kokį iš Alterra.
Mišriai, problematiškai, bet vis dar truputį apsausėjusiai nuo žiemos sezono odai gal serija geriausia su alavijais būtų? g.gif
Tas fluidas, kur daugeliui per lipnus, tai kaip suprantu kaip makiažo pagrindas negalėtų tarnaut (bent as ryte tingėčiau ilgai laukt, kol galėčiau pudrą teptis doh.gif ). O kaip tos serijos dieninis kremas? bigsmile.gif Naktinis nėra iš riebesnių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2008 04 11, 13:27)
Kadangi baiginėjasi mano kremas, mąstau įsigyti gal kokį iš Alterra.
Mišriai, problematiškai, bet vis dar truputį apsausėjusiai nuo žiemos sezono odai gal serija geriausia su alavijais būtų?  g.gif
Tas fluidas, kur daugeliui per lipnus, tai kaip suprantu kaip makiažo pagrindas negalėtų tarnaut (bent as ryte tingėčiau ilgai laukt, kol galėčiau pudrą teptis  doh.gif ). O kaip tos serijos dieninis kremas?  bigsmile.gif Naktinis nėra iš riebesnių?  g.gif

Nezinau, kaip kiti kremai is serijos su alavijais, bet gelis tai lipnus ir nesusigeria, manau netiktu makiazo pagrindui 4u.gif 4u.gif
ax.gif
Atsakyti
Radau visų produktų pakankamai išsamius aprašymus vokiškai , o į anglų galima išsiversti čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2008 04 11, 15:01)
Radau visų produktų pakankamai išsamius aprašymus vokiškai , o į anglų galima išsiversti čia smile.gif

pamaciau limituoto leidimo duso zele hihihi.gif
user posted image
kazin, ar pas mus bus, turetu skaniai kvepet (mandarinais) biggrin.gif
Atsakyti
kaip tik šiandien turėčiau užsukti į Drogą, pažiūrėsiu bigsmile.gif
Atsakyti
nėra Droge dar tokios dušo želės sad.gif
Atsakyti