Įkraunama...
Įkraunama...

ALTERRA

QUOTE(Bulvyte:) @ 2010 01 17, 16:18)
O šiaip neriebina odos?  blush2.gif

putos? tikrai ne 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinote, ar dar bus Lietuvoj Alterra gaminių?

Gal kas bandėte dekoratyvinę (Lietuvoj nėra).
Atsakyti
Iš Alterra daug ką bandžiau, ir priemones plaukams, ir veidui, ir kūnui, ir dekoratyvinę. Labiausiai patiko persikinis veido šveitiklis (kiti produktai su persikais kiek mažiau patiko, bet tas persikų kvapas viską atperka biggrin.gif ), kurį tikriausiai kartosiu. Dušo žėlė su ličiais ir dar kažkuo (persikais ir abrikosais) irgi verta kartojimo. Šampūnus naudoju aliejams išplauti, nes labai pigus variantas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 11 30, 18:39)
Iš Alterra daug ką bandžiau, ir priemones plaukams, ir veidui, ir kūnui, ir dekoratyvinę. Labiausiai patiko persikinis veido šveitiklis (kiti produktai su persikais kiek mažiau patiko, bet tas persikų kvapas viską atperka biggrin.gif ), kurį tikriausiai kartosiu. Dušo žėlė su ličiais ir dar kažkuo (persikais ir abrikosais) irgi verta kartojimo. Šampūnus naudoju aliejams išplauti, nes labai pigus variantas.  thumbup.gif

Kur jus perkt siu gaminiu?
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2010 11 30, 22:06)
Kur jus perkt siu gaminiu?

Lietuvoje nebėra jau (o ir būdavo labai skudrus asortimentas), Vokietijoje perku. Gal kas nors užsakinėja per ebay? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 12 01, 15:04)
Lietuvoje nebėra jau (o ir būdavo labai skudrus asortimentas), Vokietijoje perku. Gal kas nors užsakinėja per ebay? g.gif

ka is dekoratyvines isbandete, ir kaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2010 12 01, 15:13)
ka is dekoratyvines isbandete, ir kaip? ax.gif

Bandžiau:
user posted image
Ryškiai dažo, kaip natūralus. Radau paveiksliuką, kai atrodo merginos blakstienos, padažytos šiuo tušu:
user posted image

user posted image
Nesuprantu, kodėl jis vadinasi volume, nes dažo labai natūraliai, kasdieniškai.

user posted image
Šitas dažo gražiau, nei volume, bet vis tiek gana kasdieniškas.

Turiu ir dar kitokį tušą, bet nespėjau išbandyti. Kaip ir visi natūralūs tušai, turi savybė patepti paakius, todėl apatinių blakstienų nedažau (mano akys labai ašaroja).

user posted image
Pudra kairėje. Ryškesnis efektas, nei dešinės. Kaip ir dauguma natūralių, stebuklingo maskavimo nesuteikia.
Pudra dešinėje. Labai natūraliai atrodo (tiksliau, nieko nesimato), tinka „nematomam“ dieniniam makiažui.
Jei šių pudrų padauginu, jos truputį gumuliuojasi. Tepant saikingai (o dar geriau, su pudros šepetėliu), lyg ir normaliai viskas. Bet visgi nemanau, kad aš dar jas kartosiu, turbūt ieškosiu kažko kito.

user posted image
Visai nieko tokia. Iš kompaktinių didelių stebuklų ir nesitikiu, spalvą aplygina, blizgėjimą apmažina, man tinka.

Mineralinė pudra, kurios paveiksliuko neradau.
Jei tepti su šepetėliu, kuris pridėtas prie pudros, tai nieko gero. Bet geras šepetėlis viską pataiso. Visai patiko. Neseniai pirkau, tai reikėtų daugiau patestuoti.

user posted image
Normalus pieštukas. Kad laikytųsi taip patvariai kaip cheminiai, net nesitikiu, tai lūkesčius gan neblogai patenkino.

user posted image
Nepatinka man tokie, labiau mėgstu kietus pieštukus. Šitas kiek labiau bėga, nei kietas.

Kadangi dažausi kokį kartą per mėnesį, tai manau, jog neapsimoka pirkti brangios dekoratyvinės. Alterra variantas man visai neblogas. Žinoma, mano nuomonė gali skirtis nuo kitų. 4u.gif
Atsakyti
Ar niekas nežino, kur būtų galima įsigyti šios firmos gaminių Lietuvoje ?
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2011 03 16, 14:37)
Ar niekas nežino, kur būtų galima įsigyti šios firmos gaminių Lietuvoje ?

Deja, Lietuvoje šia kosmetika neprekiauja.
Atsakyti
Gal kas nors bandėte? Kaip kvapas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2011 06 29, 04:27)
Deja, Lietuvoje šia kosmetika neprekiauja.

Radau dar droge kaukių veidui meginėliuose ir muilų 4u.gif
Atsakyti
Droguose jau atsirado nemažai produktų smile.gif
NUsipirkau purinantį šampūną, bandysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilbur: 18 spalio 2014 - 10:19