QUOTE(gatinha2 @ 2010 12 01, 15:13)
ka is dekoratyvines isbandete, ir kaip?
Bandžiau:
Ryškiai dažo, kaip natūralus. Radau paveiksliuką, kai atrodo merginos blakstienos, padažytos šiuo tušu:
Nesuprantu, kodėl jis vadinasi volume, nes dažo labai natūraliai, kasdieniškai.
Šitas dažo gražiau, nei volume, bet vis tiek gana kasdieniškas.
Turiu ir dar kitokį tušą, bet nespėjau išbandyti. Kaip ir visi natūralūs tušai, turi savybė patepti paakius, todėl apatinių blakstienų nedažau (mano akys labai ašaroja).
Pudra kairėje. Ryškesnis efektas, nei dešinės. Kaip ir dauguma natūralių, stebuklingo maskavimo nesuteikia.
Pudra dešinėje. Labai natūraliai atrodo (tiksliau, nieko nesimato), tinka nematomam dieniniam makiažui.
Jei šių pudrų padauginu, jos truputį gumuliuojasi. Tepant saikingai (o dar geriau, su pudros šepetėliu), lyg ir normaliai viskas. Bet visgi nemanau, kad aš dar jas kartosiu, turbūt ieškosiu kažko kito.
Visai nieko tokia. Iš kompaktinių didelių stebuklų ir nesitikiu, spalvą aplygina, blizgėjimą apmažina, man tinka.
Mineralinė pudra, kurios paveiksliuko neradau.
Jei tepti su šepetėliu, kuris pridėtas prie pudros, tai nieko gero. Bet geras šepetėlis viską pataiso. Visai patiko. Neseniai pirkau, tai reikėtų daugiau patestuoti.
Normalus pieštukas. Kad laikytųsi taip patvariai kaip cheminiai, net nesitikiu, tai lūkesčius gan neblogai patenkino.
Nepatinka man tokie, labiau mėgstu kietus pieštukus. Šitas kiek labiau bėga, nei kietas.
Kadangi dažausi kokį kartą per mėnesį, tai manau, jog neapsimoka pirkti brangios dekoratyvinės. Alterra variantas man visai neblogas. Žinoma, mano nuomonė gali skirtis nuo kitų.