Įkraunama...
Įkraunama...

ALTERRA

QUOTE(Maserati @ 2009 10 20, 15:42)
ar alterra turi drekinanciu kaukiu veidui?kiek pamenu vyresnei odai kazkokia yra..bet man reikia jaunai odai.

Aha, is alyvuogiu serijos yra drekinanti kauke, vienkatinese pakuotese, man ji patiko, mielai pakartociau ax.gif
Atsakyti
Turejau krema veidui baltoj su zaliu pakuotej, jautriai odai, berods alaviju ir labai gaila, kad neberandu jo. Susigerdavo gana sunkiai, reikedavo truputeli pateplioti, bet tas pats ir su kitais naturaliais kremais ir pieneliais, tiek kuno, tiek veido - pamasazuoti reikia, bet paskui jokiu problemu, riebumo etc. Ypac tiko lupoms -pries miega gausiai pasitepus suskirdusias ar pakramtytas, atsikeli tiesiog silkinemis. Taip pat veikdavo ir kokiai valandai uzteptas. jeigu kas uztiksit Vilniuj kokiam droge sita krema veidui - i asmenine zinute , please, nes tai tikrai vienas is veiksmingiausiu kada nors turetu dalykeliu.
Atsakyti
QUOTE(Marchesa @ 2009 10 31, 00:46)
jeigu kas uztiksit Vilniuj kokiam droge sita krema veidui - i asmenine zinute , please, nes tai tikrai vienas is veiksmingiausiu kada nors turetu dalykeliu.

Akropolio droge šią savaitę mačiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajile @ 2009 10 20, 14:14)
O man tai truksta labiausiai prausimosi putu veidui su metom-jau maniau atradusi gera priemone ir nebera pirkt  verysad.gif klausiau pardaveju kodel nebera pirkt,tai amn atsake,kad uzsakineja is kauno ir kazkodel kaunas niekaip natveza prekiu.kazi ar yra kaune drogose pirkt alteros priemoniu?  g.gif

man ir siu putu labai truksta, buvau uzsipirkus atsargai, bet jau baiginejas verysad.gif Kaune taip pat Alteros beveik nera schmoll.gif
Atsakyti
merginos noriu mamai amzius virs 50m nupirkti pieneli makiazui valyti... gal koki parekomenduokite sios firmos, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 12 09, 18:28)
merginos noriu mamai amzius virs 50m nupirkti pieneli makiazui valyti... gal koki parekomenduokite sios firmos, aciu 4u.gif

si serija yra brandziai odai. ji turi ir pieneli
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 12 09, 22:21)
si serija yra brandziai odai. ji turi ir pieneli
user posted image

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Pastaruoju metu labai domėtis pradėjau natūralia kosmetika smile.gif Nusibodo visokius parabenus ant savęs tepti doh.gif Bet šioje srityje esu dar naujokė, todėl reikia jūsų pagalbos. Kur galima rasti ALTERRA priemonių ir ar tinka 19metų odai? Gal yra koks internetinis produkcijos puslapis? kokia kaina šių priemonių? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulvyte:) @ 2010 01 17, 13:33)
Sveikos  smile.gif  Pastaruoju metu labai domėtis pradėjau natūralia kosmetika  smile.gif  Nusibodo visokius parabenus ant savęs tepti  doh.gif  Bet šioje srityje esu dar naujokė, todėl reikia jūsų pagalbos. Kur galima rasti ALTERRA priemonių ir ar tinka 19metų odai? Gal yra koks internetinis produkcijos puslapis? kokia kaina šių priemonių?  blush2.gif  4u.gif

droguose yra, nors ne visuose, dingsta ji kazkaip is lentynu g.gif
kainos lb palankios: iki 20 lt regis, prasiklis 13 gal lt, kremai panasiai.
aisku tinka 19m, as tai kazkaip neziureciau lb i metus, savaime suprantama kad nuo rauksliu db nepirksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 17, 14:36)
droguose yra, nors ne visuose, dingsta ji kazkaip  is lentynu g.gif
kainos lb palankios: iki 20 lt regis, prasiklis 13 gal lt, kremai panasiai.
aisku tinka 19m, as tai kazkaip neziureciau lb i metus, savaime suprantama kad nuo rauksliu db nepirksi  mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif Reikės pasidairyti blush2.gif O jūs naudojate pati? Ar patinka?
Jei dingsta iš lentynų, tai gal yra kažkas panašaus? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulvyte:) @ 2010 01 17, 14:57)
Ačiū  smile.gif  Reikės pasidairyti  blush2.gif  O jūs naudojate pati? Ar patinka?
Jei dingsta iš lentynų, tai gal yra kažkas panašaus?  tongue.gif

dar turiu besibaigianti prasikli-putas. patinka. svelnios, gerai nuprausia. 4u.gif droge man regis daugiau nera naturaliu produktu, bet gal klystu.
o kazka pan butent i alterra, tai nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 17, 16:14)
dar turiu besibaigianti prasikli-putas. patinka. svelnios, gerai nuprausia. 4u.gif droge man regis daugiau nera naturaliu produktu, bet gal klystu.
o kazka pan butent i alterra, tai nezinau  blush2.gif

O šiaip neriebina odos? blush2.gif
Atsakyti