Įkraunama...
Įkraunama...

ALTERRA

QUOTE(besišypsanti @ 2009 10 12, 09:52)
Dušo želė visai gera. Putoja mažai, bet tai todėl, kad natūrali. Na bet jau veido kremas su alijošiumi doh.gif nesusigeria, veidas atrodo riebaluotas ir erzina stiprus kvapas.

Tas pats ir su mėtų kremu doh.gif
O kur radote nusipirkti dušo želės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 10, 22:44)
Abejonėms išsklaidyti paskaitai sudėtį, pažiūri į sertfikatą ir ramu tongue.gif

Na naturalumas naturalumui nelygu. Tad as uz tokia kaina visgi nesitikiu stebuklu. Bet gal yra cia labiau nusimananciu ir skaiciusiu ta sudeti, kad papasakotu? Nes man tie visi pavadinimai ant etiketes ne kazin ka sako ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kuku2 @ 2009 10 17, 15:32)
Na naturalumas naturalumui nelygu.

Nelabai supratau, ka turite omeny 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 18, 14:10)
Nelabai supratau, ka turite omeny 4u.gif

na viena priemone naturalia vadinama kai tiesiog neturi sintetiniu kvapikliu, dazikliu ir tt., o kita - kai ir visos sudetines dalys atitinka standartus, na pvz jei kokie augalai, tai kad isauginti svarioje dirvoje ir pan...

as stengiuosi niekada nevertinti prekiu vien pagal kaina, na bet kai ji skiriasi maziausiai penkiagubai, tai logiska butu manyt kad kainu skirtumas ne vien marketingo islaidoms sueina g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 10 12, 11:42)
O kur radote nusipirkti dušo želės? 4u.gif

Pirkau droge, bet jau seniai, dabar gal nebebūna, neatkreipiau dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(kuku2 @ 2009 10 18, 14:40)
na viena priemone naturalia vadinama kai tiesiog neturi sintetiniu kvapikliu, dazikliu ir tt., o kita - kai ir visos sudetines dalys atitinka standartus, na pvz jei kokie augalai, tai kad isauginti svarioje dirvoje ir pan...

as stengiuosi niekada nevertinti prekiu vien pagal kaina, na bet kai ji skiriasi maziausiai penkiagubai, tai logiska butu manyt kad kainu skirtumas ne vien marketingo islaidoms sueina  g.gif

Na, man neapsiverstų liežuvis natūralia vadinti kosmetiką, kurioje kad ir nėra kvepiklių dažiklių, bet gausu kitų visiškai nereikalingų cheminių medžiagų. Man natūrali yra ta, kuri atitinka tam tikrus standartus ir tusi sertifikatą, pvz. BDIH (Alterra būtent toks), EcoCert, Soil Association ir kt.

O maža kaina yra dėl neturtingos sudėties. Nėra prabangių aliejų, eterinių aliejų ir pan. Tiesiog produkto 'pagrindas' be kenksmingų cheminių medžiagų ir viena kita augalinė natūrali dalelė. Tai ir gauname paprastą, bet neprastą kosmetiką smile.gif Daugumai manau pakanka, kad dušo želė pvz. nupraustų ir skaniai kvepėtų - Alterra tą ir daro. Sudėtyje neturi maitinančių drėkinančių aliejų, taigi gali ir pasausinti odą, bet tai nereiškia, kad pats produktas yra kenksmingas. Kiek moki, tiek ir gauni, tikrai nemažai žmonių yra, kuriesm tinka kad ir ši paprastutė Alterra smile.gif Aš tai gedžiu dušo želių, labai patiko ir kvapas, ir savybės, ir kaina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 10 18, 18:29)
Na, man neapsiverstų liežuvis natūralia vadinti kosmetiką, kurioje kad ir nėra kvepiklių dažiklių, bet gausu kitų visiškai nereikalingų cheminių medžiagų. Man natūrali yra ta, kuri atitinka tam tikrus standartus ir tusi sertifikatą, pvz. BDIH (Alterra būtent toks), EcoCert, Soil Association ir kt.

O maža kaina yra dėl neturtingos sudėties. Nėra prabangių aliejų, eterinių aliejų ir pan. Tiesiog produkto 'pagrindas' be kenksmingų cheminių medžiagų ir viena kita augalinė natūrali dalelė. Tai ir gauname paprastą, bet neprastą kosmetiką smile.gif Daugumai manau pakanka, kad dušo želė pvz. nupraustų ir skaniai kvepėtų - Alterra tą ir daro. Sudėtyje neturi maitinančių drėkinančių aliejų, taigi gali ir pasausinti odą, bet tai nereiškia, kad pats produktas yra kenksmingas. Kiek moki, tiek ir gauni, tikrai nemažai žmonių yra, kuriesm tinka kad ir ši paprastutė Alterra smile.gif Aš tai gedžiu dušo želių, labai patiko ir kvapas, ir savybės, ir kaina rolleyes.gif

Dekui uz issamu atsakyma smile.gif o tu megstamu priemoniu gal dar uzves, reikia palaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2009 10 12, 08:52)
Na bet jau veido kremas su alijošiumi doh.gif nesusigeria, veidas atrodo riebaluotas ir erzina stiprus kvapas.

QUOTE(ernesin @ 2009 10 12, 09:42)

as turejau alijosiaus geli, tai irgi nesigere. bet cia forume buvo pasiulyta tepti dregna veida, ir susigere super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 10 19, 22:23)
as turejau alijosiaus geli, tai irgi nesigere. bet cia forume buvo pasiulyta tepti dregna veida, ir susigere super  thumbup.gif

Aš tepdavau tik ant drėgnos odos, bet vistiek veidas būdavo lipnus mirksiukas.gif
Atsakyti
O man tai truksta labiausiai prausimosi putu veidui su metom-jau maniau atradusi gera priemone ir nebera pirkt verysad.gif klausiau pardaveju kodel nebera pirkt,tai amn atsake,kad uzsakineja is kauno ir kazkodel kaunas niekaip natveza prekiu.kazi ar yra kaune drogose pirkt alteros priemoniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajile @ 2009 10 20, 14:14)
O man tai truksta labiausiai prausimosi putu veidui su metom-jau maniau atradusi gera priemone ir nebera pirkt  verysad.gif

Senokai jau Kaune pirkau mėtines putas 4u.gif Nežinau ar būtent šiuo metu dar yra, bet man asmeniškai jos nepatinka schmoll.gif Pirma, dėl kvapo. Antra, prastai plauna akių makiažą netgi vien tušą.
Atsakyti
ar alterra turi drekinanciu kaukiu veidui?kiek pamenu vyresnei odai kazkokia yra..bet man reikia jaunai odai.
Atsakyti