QUOTE(kuku2 @ 2009 10 18, 14:40)
na viena priemone naturalia vadinama kai tiesiog neturi sintetiniu kvapikliu, dazikliu ir tt., o kita - kai ir visos sudetines dalys atitinka standartus, na pvz jei kokie augalai, tai kad isauginti svarioje dirvoje ir pan...
as stengiuosi niekada nevertinti prekiu vien pagal kaina, na bet kai ji skiriasi maziausiai penkiagubai, tai logiska butu manyt kad kainu skirtumas ne vien marketingo islaidoms sueina
Na, man neapsiverstų liežuvis natūralia vadinti kosmetiką, kurioje kad ir nėra kvepiklių dažiklių, bet gausu kitų visiškai nereikalingų cheminių medžiagų. Man natūrali yra ta, kuri atitinka tam tikrus standartus ir tusi sertifikatą, pvz. BDIH (Alterra būtent toks), EcoCert, Soil Association ir kt.
O maža kaina yra dėl neturtingos sudėties. Nėra prabangių aliejų, eterinių aliejų ir pan. Tiesiog produkto 'pagrindas' be kenksmingų cheminių medžiagų ir viena kita augalinė natūrali dalelė. Tai ir gauname paprastą, bet neprastą kosmetiką
Daugumai manau pakanka, kad dušo želė pvz. nupraustų ir skaniai kvepėtų - Alterra tą ir daro. Sudėtyje neturi maitinančių drėkinančių aliejų, taigi gali ir pasausinti odą, bet tai nereiškia, kad pats produktas yra kenksmingas. Kiek moki, tiek ir gauni, tikrai nemažai žmonių yra, kuriesm tinka kad ir ši paprastutė Alterra
Aš tai gedžiu dušo želių, labai patiko ir kvapas, ir savybės, ir kaina