Įkraunama...
Įkraunama...

ALTERRA

vakar bent jau justiniskiu droge buvo tik alterros veidos prieziuros priemones ir aliejukai kunui,o losjono-ne vieno,ir kaip supratau net neturejo. g.gif
Atsakyti
nezinot ar nebus jau alteros droguose? g.gif
Atsakyti
O as aliejuka kunui nusipirkau su persikais, kvepia tai wub.gif bet kazkaip nesusigeria jis man doh.gif gal ant labai dregnos odos tepti? Kaip jums tie aliejukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pgituke: 18 rugsėjo 2009 - 16:03
QUOTE(pgituke @ 2009 09 18, 17:01)
O as aliejuka kunui nusipirkau su persikais, kvepia tai  wub.gif bet  kazkaip nesusigeria jis man doh.gif gal ant labai dregnos odos tepti? Kaip jums tie aliejukai?

Aš labai drėgną tepu(purškiuosi odą vandeliu) - tai man susigeria labai gerai good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 18 rugsėjo 2009 - 16:08
Sakykit o yra sios firmos koks kremukas ar losjonas riebiai-misriai veido odai?
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2009 10 04, 21:21)
Sakykit o yra sios firmos koks kremukas ar losjonas riebiai-misriai veido odai?

yra.man labai patiko,bet kosmetologe paskyre kitas priemones,tai nebenaudoju:)
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 04, 22:55)
yra.man labai patiko,bet kosmetologe paskyre kitas priemones,tai nebenaudoju:)

O gal galetumei imesti kokia nuorodele kaip jis atrodo?Nes kazkaip nesu macius tokio, todel ir teiraujuos smile.gif
Atsakyti
Vakar užbėgau į Drogą Trakų g. pasižvalgyti į Alterra kosmetiką ir nieko neradau blink.gif Gali taip būti, kad visai nebeprekiauja?
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2009 10 07, 08:59)
Vakar užbėgau į Drogą Trakų g. pasižvalgyti į Alterra kosmetiką ir nieko neradau  blink.gif Gali taip būti, kad visai nebeprekiauja?

Taip, visuose droguose išsiparduot likučius baigia, o paklausus, kodėl neturi Alterros produkcijos, atsako, kad užsakinėja, bet tiekėjai neatveža.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 07 spalio 2009 - 09:58
abejoju del sitos kosmetikos naturalumo uz tokia kaina, bet man vis tiek patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuku2 @ 2009 10 10, 22:41)
abejoju del sitos kosmetikos naturalumo uz tokia kaina, bet man vis tiek patinka smile.gif

Abejonėms išsklaidyti paskaitai sudėtį, pažiūri į sertfikatą ir ramu tongue.gif
Atsakyti
Dušo želė visai gera. Putoja mažai, bet tai todėl, kad natūrali. Na bet jau veido kremas su alijošiumi doh.gif nesusigeria, veidas atrodo riebaluotas ir erzina stiprus kvapas.
Atsakyti