Įkraunama...
Įkraunama...

ALTERRA

QUOTE(doufyl @ 2008 03 25, 00:39)
aš nusipirkau pienelį su alavijais. naudoju, kai besidažydama akis tušu susiteplioju. gerai nuvalo, bet jeigu patenka į akis, vaje kaip graužia doh.gif

jei jis neskirtas akims, tai labai gali buti. juk naturalioj kosmetikoj megiami eteriniai aliejai, kurie laabai grauzia akis doh.gif negalima kad jie patektu i akis ax.gif tai turbut butent akims alterra neturi?
Atsakyti
aš tai nesuprantu, kaip natūrali kosmetika, gali būt pigi mastau.gif nes šita tai tikrai nebrangi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 25 kovo 2008 - 16:18
QUOTE(Vitulka @ 2008 03 25, 17:18)
aš tai nesuprantu, kaip natūrali kosmetika, gali būt pigi  mastau.gif nes šita tai tikrai nebrangi  ax.gif

aha, man irgi idomu, kaip cia taip gai buti g.gif siaip pastebejau, kad truptuka brangiau lyg viskas dabar, ar cia tik pasirode man...gal sakau, pamatys, kad paklausa yra ir kaip mat sukils g.gif
Atsakyti
na kai tik atsirado si kosmetika droge, tai kainos buvo geltonos, tipo akcijines, tai gal dabar jau baigesi ta akcija ir kainos padidejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 03 25, 19:11)
na kai tik atsirado si kosmetika droge, tai kainos buvo geltonos, tipo akcijines, tai gal dabar jau baigesi ta akcija ir kainos padidejo smile.gif

gerai, tegu būna, kad natūralus kremas kainuoja 15Lt, už tokius pinigus natūralumo nesitikėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 03 25, 18:14)
jei jis neskirtas akims, tai labai gali buti. juk naturalioj kosmetikoj megiami eteriniai aliejai, kurie laabai grauzia akis  doh.gif negalima kad jie patektu i akis  ax.gif tai turbut butent akims alterra neturi?

aaa, matai kaip čia biggrin.gif nežinojau šito. reikės paskaityti ką ant buteliuko rašo... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2008 03 25, 18:18)
aš tai nesuprantu, kaip natūrali kosmetika, gali būt pigi  mastau.gif nes šita tai tikrai nebrangi  ax.gif

aš tai galvoju taip:
yra tokios produkcijos kur grynai už vardą mokame, yra tokios, kuri mažai skiria marketingui arba dar yra tokia, kuri bando įsiskverbti į rinką su maža kaina.

kad ir pvz Naujoji Barmunė. gi aliejai ten irgi palyginus pigūs. o tas pigumas slypi tame, kad ji nesireklamuoja, paprasti buteliukai. netgi aprašymas būna prikabintas prie buteliuko su paprasta gumyte. todėl ir kaina ne aukšta.

Atsakyti
QUOTE(laurapde @ 2008 03 22, 23:58)
turiu alteros orchideju drekinamaji fluida, tai labai riebus ir sunkus jis pasirode, bet gal cia tik pirmas ispudis toks g.gif

Orhideju kauke irgi baisiai riebi smile.gifsmile.gif n-e-p-a-t-i-k-o!
Atsakyti
Nusipirkau ir as tas prausimosi putas su metomis ir dar drekinanti fluida su metom schmoll.gif Nezinau kame ten naturalumas , jeigu prideta tokio sintetinio metu kvapo, zodziu netiko man visai, kremas isvis kazkoks lipnus, nemaloniai jauciasi ant vedo kaip koks medus su vasku, zodziu pora kartu pabandziau ir broliui atidaviau, tai jis apsipatenkines juodai jam labai patiko ir tiko, sake spuogu nebeliko ant veido, zodziu stebuklinga priemone lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2008 03 28, 12:22)
Nusipirkau ir as tas prausimosi putas su metomis ir dar drekinanti fluida su metom schmoll.gif Nezinau kame ten naturalumas , jeigu prideta tokio sintetinio metu kvapo, zodziu netiko man visai, kremas isvis kazkoks lipnus, nemaloniai jauciasi ant vedo kaip koks medus su vasku, zodziu pora kartu pabandziau ir broliui atidaviau, tai jis apsipatenkines juodai jam labai patiko ir tiko, sake spuogu nebeliko ant veido, zodziu stebuklinga priemone lotuliukas.gif

man tai ramuneliu kvapas gan keistas g.gif o pvz metinio toniko tai man patinka, tikrai metinis ax.gif
Atsakyti
Nu nezinau man tai tos metos kazkaip nenaturaliai kvepia smile.gif Kaip cia kazkas minejo kaip metiniai saldainiai tongue.gif
Atsakyti
kaip manot, ar tas orchideju kremukas nebutu mano odelei per stiprus?? ( man 27 m.) siaip man patinka tokie riebus kremai, nes mano odele labai sausa... tik gasdina, jog jis ten skirtas brandziai odai??
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 03 25, 18:14)
jei jis neskirtas akims, tai labai gali buti. juk naturalioj kosmetikoj megiami eteriniai aliejai, kurie laabai grauzia akis  doh.gif negalima kad jie patektu i akis  ax.gif tai turbut butent akims alterra neturi?

pažiurėjau ant savo buteliuko. jis neskirtas makiažui valyti ax.gif bet aš su juo ir nevalau, tik perbraukiu ten kur besivaliavodama susiteplinu biggrin.gif
Atsakyti