Įkraunama...
Įkraunama...

ALTERRA

QUOTE(aguuu @ 2009 06 02, 21:18)
sunkiai tepasi tai turejau galvoj kad jis neskalsus ax.gif ir pvz palyginus su Jonsons aliejuku daug prasciau drekina blush2.gif bandziau ir ant dregnos ir ant sausos,bet vistiek ispudzio nepaliko unsure.gif

gaila unsure.gif Ziurinejau pieneliu kunui, ar as nemaciau ar kaip, bet buvo tik su rozem atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 06 02, 21:43)
gaila  unsure.gif  Ziurinejau pieneliu kunui, ar as nemaciau ar kaip, bet buvo tik su rozem atrodo  unsure.gif

su žaliosiom citrinom matyt visos jau išrankiojo lotuliukas.gif o dėl drėkinimo tai čia matyt nuo odos priklauso, man tiko ir patiko, drėkinimo užteko ax.gif mano oda normali, bet linkusi nuo vandens labai išsausėti.
pastebėjau, kad senokai Alterros išpardavimai vyksta, bet ir neveltui, nes galiojimas baigiasi šių metu lapkričio mėnesį... kaži ar atsiveš naujų prekių g.gif
Atsakyti
Ar jie turi veido prausiklį riebiai odai?
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 06 02, 22:47)
su žaliosiom citrinom matyt visos jau išrankiojo lotuliukas.gif o dėl drėkinimo tai čia matyt nuo odos priklauso, man tiko ir patiko, drėkinimo užteko ax.gif mano oda normali, bet linkusi nuo vandens labai išsausėti.
pastebėjau, kad senokai Alterros išpardavimai vyksta, bet ir neveltui, nes galiojimas baigiasi šių metu lapkričio mėnesį... kaži ar atsiveš naujų prekių g.gif

as kalbu apie pieneli kunui drekinti blush2.gif jus irgi? blush2.gif Nezinojau kad dar buna su citrinom smile.gif
QUOTE(nep @ 2009 06 03, 09:45)

bijau pameluoti, bet man atrodo turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 06 03, 10:45)

Turi mėtines putas 4u.gif Visai fainios , kelis flakonėlius sunaudojau, dabar pakeičiau bigsmile.gif Man dabar labai patinka veidą prausti su alteros dušo žėle(rožių/šaltalankių)puikiai nuprausia makiažą nuo akių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 06 03, 11:12)
as kalbu apie pieneli kunui drekinti  blush2.gif  jus irgi?  blush2.gif  Nezinojau kad dar buna su citrinom  smile.gif

turi 4u.gif bet maniskis pas mama iskeliavo blush2.gif mieliau kokosais tepliojuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 06 02, 21:43)
gaila  unsure.gif  Ziurinejau pieneliu kunui, ar as nemaciau ar kaip, bet buvo tik su rozem atrodo  unsure.gif

Esu bandžiusi kūno pienelį su rožėmis ir man patiko, reikės gal kada įsigyti, nes dar ir taupus variantas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Hopeidea @ 2009 06 03, 10:19)
Man dabar labai patinka veidą prausti su alteros dušo žėle(rožių/šaltalankių)puikiai nuprausia makiažą nuo akių thumbup.gif

Nesausina veido odos? Man kūnui naudojant po prausimosi jaučiasi žymus tempimo pojūtis, o ką jau kalbėti apie veidą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 06 03, 10:12)
as kalbu apie pieneli kunui drekinti  blush2.gif  jus irgi?  blush2.gif  Nezinojau kad dar buna su citrinom  smile.gif

irgi irgi mirksiukas.gif būna su žaliosiom citrinom ir alavijais, lygiai tokia ir duškė būna, bet kaip jau minėjau tai jau senokai niekur nerandu...
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 06 03, 13:04)

Nesausina veido odos? Man kūnui naudojant po prausimosi jaučiasi žymus tempimo pojūtis, o ką jau kalbėti apie veidą schmoll.gif

Man nesausina ax.gif bet mano ir veido ir kuno gan riebi oda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 03, 11:58)
turi 4u.gif bet maniskis pas mama iskeliavo blush2.gif  mieliau kokosais tepliojuos ax.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 06 03, 12:04)
Esu bandžiusi kūno pienelį su rožėmis ir man patiko, reikės gal kada įsigyti, nes dar ir taupus variantas thumbup.gif

QUOTE(mecia @ 2009 06 03, 16:05)
irgi irgi mirksiukas.gif būna su žaliosiom citrinom ir alavijais, lygiai tokia ir duškė būna, bet kaip jau minėjau tai jau senokai niekur nerandu...

4u.gif smile.gif ieskosim, gal kada uzmatysiu ta pieneli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aguuu @ 2009 06 02, 23:18)
sunkiai tepasi tai turejau galvoj kad jis neskalsus ax.gif ir pvz palyginus su Jonsons aliejuku daug prasciau drekina blush2.gif bandziau ir ant dregnos ir ant sausos,bet vistiek ispudzio nepaliko unsure.gif

nieko asmenisko,bet skamba keistai,kai naturalu aliejuka lygina su sintetiniu.. juk cia du skirtingi dalykai,mano manymu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 05 25, 18:18)
čia šitą su mėtom? aš tokį įsigijau, reikia neperdauginti tepant, bet šiaip tikrai neblogas kaip už tokią juokingą kainą ax.gif o labai jautriai odai pasilikau naudoti paakiams ir kaklui, lauk gi nemesiu, bet veidui visai netiko... dar toniką prie to paties su mėtom įsigijau, nėra prastas, bet man vis dėlto norisi ji nuplauti, tai kaip ir vietoj pienelio aš jį makiažui valyti naudoju ir po to vandeniu nuplaunu ax.gif bet jau kvapas šitos linijos man super nepriimtinas, gerai, kad greitai išgaruoja, nes tikrai tektų atsisakyti doh.gif

na,kogero ,kad su metom,kiek zinau alterros tik vienas kremukas riebiai odai yra:) man jis super..tikrai nemaniau,kad tiks biggrin.gif
Atsakyti