QUOTE(Melajja @ 2009 05 01, 15:09)
megos droge pirkau pries gera savaite
ale ir nuskilo, as kiek einu, tiek megoj,tiek akropoly, tiek laiswej kur drogas yra niekada nebuna
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 05 01, 14:16)
kokie atsiliepimai apie veido sveitikli?
turiu ta sveitikli, man tai fainas, smulkus grudeliai (ne tai kai cystaja linija)bet gerai sveicia. sakyciau i astriaja puse. Mano nuomone sis sveitiklis
Man patiko Alterra naudoju ir aliejukus kunui, ir alyvuogiu krema. puikus kokybes ir kainos santykis.
dušo želių nėra ir Trakų g. Droge
Galiu tart pagiriamąjį žodį pieneliui - baigėsi manasis, tai nusprendžiau pataupyt ir nusipirkau Alterros su rožėm iš šaltalankiais Galiu pasakyt, kad poveikis neprastesnis nei prieš tai turėto gana brangaus - labai gerai drėkina, maloni konsistencija Kvapas nelabai, grynai šaltalankių, bet greit išgaruoja, tai nieko Kaip už tokią kainą ir natūralų tai dedu didelį pliusą
Turiu nusipirkusi kremą riebiai odai, bet jis jau eilėje į šiukšlių dėžę Nepatiko, nesigeria į odą, užsitepus jaučiuosi lyg su kokia kauke Užtat pagiriamasis žodis dušo žėlei. Labai patiko
QUOTE(Maserati @ 2009 05 25, 15:18)
Nusipirkau riebiai odai krema,tai visai nieko,nors is pradziu atrodo,kad sunkiai tepasi,bet gerai imasazuoju ir viskas puiku. tikrai neskatina odos blizgejimo(nors tepant atrode,kad taip bus) ir svarbiausia,kad neberia nuo jo
čia šitą su mėtom? aš tokį įsigijau, reikia neperdauginti tepant, bet šiaip tikrai neblogas kaip už tokią juokingą kainą o labai jautriai odai pasilikau naudoti paakiams ir kaklui, lauk gi nemesiu, bet veidui visai netiko... dar toniką prie to paties su mėtom įsigijau, nėra prastas, bet man vis dėlto norisi ji nuplauti, tai kaip ir vietoj pienelio aš jį makiažui valyti naudoju ir po to vandeniu nuplaunu bet jau kvapas šitos linijos man super nepriimtinas, gerai, kad greitai išgaruoja, nes tikrai tektų atsisakyti
sveikos merginos ,as irgi buvau labai susidomejusi alterra ,bet ant galo kazkaip nusivyliau
turiu metini veido tonika tai galiu pasakyt kad man jis tiko ir patiko
dar turiu krema jautriai odai(su alijosium berods) tai visiskas s...galiu pasakyt kaip dauguma rase labai limpa,niekaip nesusigeria,tai man pasitepus neiskenciu ir po 10min begu veida plautis ir dar mane nuo jo isbere nes pakankamai riebus
ir dar turiu kuno alieju su persikais,kvapas tai bet sunkiai tepasi ir prastai drekina zodziu nieko is ju gudro mano nuomone
turiu metini veido tonika tai galiu pasakyt kad man jis tiko ir patiko
dar turiu krema jautriai odai(su alijosium berods) tai visiskas s...galiu pasakyt kaip dauguma rase labai limpa,niekaip nesusigeria,tai man pasitepus neiskenciu ir po 10min begu veida plautis ir dar mane nuo jo isbere nes pakankamai riebus
ir dar turiu kuno alieju su persikais,kvapas tai bet sunkiai tepasi ir prastai drekina zodziu nieko is ju gudro mano nuomone
QUOTE(aguuu @ 2009 05 25, 19:08)
o jus ant dregnos odos ji tepat? jei ant dregnos, tai turetu susigert
sunkiai tepasi tai turejau galvoj kad jis neskalsus ir pvz palyginus su Jonsons aliejuku daug prasciau drekina bandziau ir ant dregnos ir ant sausos,bet vistiek ispudzio nepaliko