Įkraunama...
Įkraunama...

ALTERRA

Gal kas mate ar yra deziku droguose? g.gif Ir gal esat naudoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 05 01, 15:09)
megos droge pirkau pries gera savaite  mirksiukas.gif

ale ir nuskilo, as kiek einu, tiek megoj,tiek akropoly, tiek laiswej kur drogas yra niekada nebuna doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 05 01, 14:16)
kokie atsiliepimai apie veido sveitikli?

turiu ta sveitikli, man tai fainas, smulkus grudeliai (ne tai kai cystaja linija)bet gerai sveicia. sakyciau i astriaja puse. Mano nuomone sis sveitiklis thumbup.gif
Atsakyti
Man patiko Alterra biggrin.gif naudoju ir aliejukus kunui, ir alyvuogiu krema. puikus kokybes ir kainos santykis.
Atsakyti
dušo želių nėra ir Trakų g. Droge doh.gif
Atsakyti
Galiu tart pagiriamąjį žodį pieneliui - baigėsi manasis, tai nusprendžiau pataupyt ir nusipirkau Alterros su rožėm iš šaltalankiais rolleyes.gif Galiu pasakyt, kad poveikis neprastesnis nei prieš tai turėto gana brangaus - labai gerai drėkina, maloni konsistencija smile.gif Kvapas nelabai, grynai šaltalankių, bet greit išgaruoja, tai nieko biggrin.gif Kaip už tokią kainą ir natūralų tai dedu didelį pliusą smile.gif
Atsakyti
Turiu nusipirkusi kremą riebiai odai, bet jis jau eilėje į šiukšlių dėžę unsure.gif Nepatiko, nesigeria į odą, užsitepus jaučiuosi lyg su kokia kauke doh.gif Užtat pagiriamasis žodis dušo žėlei. Labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau riebiai odai krema,tai visai nieko,nors is pradziu atrodo,kad sunkiai tepasi,bet gerai imasazuoju ir viskas puiku. tikrai neskatina odos blizgejimo(nors tepant atrode,kad taip bus) ir svarbiausia,kad neberia nuo jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 05 25, 15:18)
Nusipirkau riebiai odai krema,tai visai nieko,nors is pradziu atrodo,kad sunkiai tepasi,bet gerai imasazuoju ir viskas puiku. tikrai neskatina odos blizgejimo(nors tepant atrode,kad taip bus) ir svarbiausia,kad neberia nuo jo smile.gif

čia šitą su mėtom? aš tokį įsigijau, reikia neperdauginti tepant, bet šiaip tikrai neblogas kaip už tokią juokingą kainą ax.gif o labai jautriai odai pasilikau naudoti paakiams ir kaklui, lauk gi nemesiu, bet veidui visai netiko... dar toniką prie to paties su mėtom įsigijau, nėra prastas, bet man vis dėlto norisi ji nuplauti, tai kaip ir vietoj pienelio aš jį makiažui valyti naudoju ir po to vandeniu nuplaunu ax.gif bet jau kvapas šitos linijos man super nepriimtinas, gerai, kad greitai išgaruoja, nes tikrai tektų atsisakyti doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos ax.gif ,as irgi buvau labai susidomejusi alterra drinks_cheers.gif ,bet ant galo kazkaip nusivyliau schmoll.gif
turiu metini veido tonika tai galiu pasakyt kad man jis tiko ir patiko thumbup.gif
dar turiu krema jautriai odai(su alijosium berods) tai visiskas s...galiu pasakyt doh.gif kaip dauguma rase labai limpa,niekaip nesusigeria,tai man pasitepus neiskenciu ir po 10min begu veida plautis doh.gif ir dar mane nuo jo isbere nes pakankamai riebus blush2.gif
ir dar turiu kuno alieju su persikais,kvapas tai wub.gif blush2.gif bet sunkiai tepasi ir prastai drekina unsure.gif zodziu nieko is ju gudro mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aguuu @ 2009 05 25, 19:08)
ir dar turiu kuno alieju su persikais,kvapas tai  wub.gif  blush2.gif  bet sunkiai tepasi ir prastai drekina unsure.gif zodziu nieko is ju gudro mano nuomone blush2.gif

o jus ant dregnos odos ji tepat? mirksiukas.gif jei ant dregnos, tai turetu susigert mirksiukas.gif
Atsakyti
sunkiai tepasi tai turejau galvoj kad jis neskalsus ax.gif ir pvz palyginus su Jonsons aliejuku daug prasciau drekina blush2.gif bandziau ir ant dregnos ir ant sausos,bet vistiek ispudzio nepaliko unsure.gif
Atsakyti