Įkraunama...
Įkraunama...

ALTERRA

o as kaune niekur duso zele nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2009 04 02, 15:17)
O Alterra siūlo šampūnų? g.gif

jų internetiniame puslapyje mačiau labai jautrios odos linijos prausiklį kūnui-šampūną, bet Lietuvoje pirkti tikrai nemačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2009 03 22, 23:57)
Na ir as ka tik isbandziau persikini aliejuka kunui. Visu pirma kvapas nerealus, nors nemegstu saldziu vaisiniu, bet sitas - 10balu. Gerai drekina, bet nera labai riebus, ir nesunkiai isigere, sakyciau neriebus aliejukas - irgi labai patiko.

Na tikrai kvapas to aliejuko wub.gif Ir siaip neblogai isigeria, padrekina kazkiek smile.gif
Dar turiu is alteros metins putas, tai jos tokios svelnios, makiazo nenuplauna, sausint nesausina mano normalios odos, tai tiek, dar noreciau isbandyt sios firmos duso zele ax.gif
Atsakyti
Kokie kremai iš Alteros yra skirti riebiai/probleminei odai? Šiandien nusipirkau drėkiklį su mėtomis, tačiau ant pakuotės nieko nerašo apie odos tipą, kuriam ši priemonė yra skirta (na, bent jau lietuviškai) g.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2009 04 05, 18:56)
Kokie kremai iš Alteros yra skirti riebiai/probleminei odai? Šiandien nusipirkau drėkiklį su mėtomis, tačiau ant pakuotės nieko nerašo apie odos tipą, kuriam ši priemonė yra skirta (na, bent jau lietuviškai) g.gif

Tas drėkiklis su mėtomis ir yra skirtas tokiai odai, ta prasme probleminei rolleyes.gif .
Bet man jis nepatiko, nes lipnus, nemalonus ant odos unsure.gif , na bet visiems skirtingai, gal jums tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach17: 05 balandžio 2009 - 17:02
QUOTE(šypt @ 2009 04 05, 17:56)

Tos pačios (mėtų) serijos naudoju prausiklį-putas, tai rašo, kad riebiai odai g.gif
Man labai patiko ir tiko , jau trečią pakuotę naudoju thumbup.gif
Atsakyti
Tai reiškia užtaikiau ant riebios odos produktų linijos thumbup.gif Na žiūrėsiu, ar man patiks. Labai jau sugundė, jog priemonės natūralios ir sertifikuotos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 04 05, 17:03)
Tos pačios (mėtų) serijos naudoju prausiklį-putas, tai rašo, kad riebiai odai  g.gif
Man labai patiko ir tiko , jau trečią pakuotę naudoju thumbup.gif

Taip,putos tikrai vertos demesio thumbup.gif patinka ir man,nors tik pirma pakuote dar,bet manau ne paskutine smile.gif
Atsakyti
gal kaunietes pasakytu kur galima rasti duso zeliu alterros? biggrin.gif kazkoks deficitas, niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 05 01, 12:53)
gal kaunietes pasakytu kur galima rasti duso zeliu alterros? biggrin.gif kazkoks deficitas, niekur nerandu doh.gif

]

vienu metu buvo deficitas, bet vakar droge maciau,kad vel atsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2009 05 01, 12:53)

megos droge pirkau pries gera savaite mirksiukas.gif
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie veido sveitikli?
Atsakyti