o as kaune niekur duso zele nerandu
QUOTE(šypt @ 2009 04 02, 15:17)
O Alterra siūlo šampūnų?
jų internetiniame puslapyje mačiau labai jautrios odos linijos prausiklį kūnui-šampūną, bet Lietuvoje pirkti tikrai nemačiau
QUOTE(Lena.lt @ 2009 03 22, 23:57)
Na ir as ka tik isbandziau persikini aliejuka kunui. Visu pirma kvapas nerealus, nors nemegstu saldziu vaisiniu, bet sitas - 10balu. Gerai drekina, bet nera labai riebus, ir nesunkiai isigere, sakyciau neriebus aliejukas - irgi labai patiko.
Na tikrai kvapas to aliejuko Ir siaip neblogai isigeria, padrekina kazkiek
Dar turiu is alteros metins putas, tai jos tokios svelnios, makiazo nenuplauna, sausint nesausina mano normalios odos, tai tiek, dar noreciau isbandyt sios firmos duso zele
Kokie kremai iš Alteros yra skirti riebiai/probleminei odai? Šiandien nusipirkau drėkiklį su mėtomis, tačiau ant pakuotės nieko nerašo apie odos tipą, kuriam ši priemonė yra skirta (na, bent jau lietuviškai)
QUOTE(šypt @ 2009 04 05, 18:56)
Kokie kremai iš Alteros yra skirti riebiai/probleminei odai? Šiandien nusipirkau drėkiklį su mėtomis, tačiau ant pakuotės nieko nerašo apie odos tipą, kuriam ši priemonė yra skirta (na, bent jau lietuviškai)
Tas drėkiklis su mėtomis ir yra skirtas tokiai odai, ta prasme probleminei .
Bet man jis nepatiko, nes lipnus, nemalonus ant odos , na bet visiems skirtingai, gal jums tiks
QUOTE(šypt @ 2009 04 05, 17:56)
Tos pačios (mėtų) serijos naudoju prausiklį-putas, tai rašo, kad riebiai odai
Man labai patiko ir tiko , jau trečią pakuotę naudoju
Tai reiškia užtaikiau ant riebios odos produktų linijos Na žiūrėsiu, ar man patiks. Labai jau sugundė, jog priemonės natūralios ir sertifikuotos
QUOTE(Hopeidea @ 2009 04 05, 17:03)
Tos pačios (mėtų) serijos naudoju prausiklį-putas, tai rašo, kad riebiai odai
Taip,putos tikrai vertos demesio patinka ir man,nors tik pirma pakuote dar,bet manau ne paskutine
gal kaunietes pasakytu kur galima rasti duso zeliu alterros? kazkoks deficitas, niekur nerandu
QUOTE(migdoline @ 2009 05 01, 12:53)
gal kaunietes pasakytu kur galima rasti duso zeliu alterros? kazkoks deficitas, niekur nerandu
]
vienu metu buvo deficitas, bet vakar droge maciau,kad vel atsirado
QUOTE(migdoline @ 2009 05 01, 12:53)
megos droge pirkau pries gera savaite
kokie atsiliepimai apie veido sveitikli?