Na va, baigiau procedurintis isbandziau beveik visas siandien pirktas Alterros priemones (altera dienini krema su alyvuogiu aliejum sausai odai, ramuneliu pylinga, orchideju kauke), tai viskas labai labai . Kremas tai is vis dieviskas- oda minkstute, sudrekinta, pylingas ir patiko daleles smulkios, bet pakankamai astrios, gerai sveicia ir kauke nebloga, tik ja paskui reik nuplaut, o pas mus Klaipedoj tas vanduo taip sausina, kad sakes , tai gal nuo to drekinimo vis tiek maziau, bet is esmes, kauke verta demesio. Veido oda atsigavo as labai patenkinta
Norėjau paklausti
Gal yra Alterros koks nors prausiklis veidui? Nes Madaros žiedų putos baigėsi, ir norisi taupesnio bet geros sudėties varianto
Gal yra Alterros koks nors prausiklis veidui? Nes Madaros žiedų putos baigėsi, ir norisi taupesnio bet geros sudėties varianto
Kiek zinau buna nesvariai (ta prasme probleminei) odai prausiamosios putos su meta ir visiems odos tipams prausiklis su ramunelemis. As turiu su metomis, tai man jis visai patinka. Bandziau seses Madara, tai skirtumo kokio nepastebejau, tik paziurejus i sudeti, Madaros sudetis geresne. Beje vakar Droge maciau alteros priemonem nuolaidos, gal ir siandien nesibaige dar.
as ir turejau ta prausikli su metomis,tiksliau putas,siaip visai nieko ir veido nesausino,nu bet jau kvapas,nu man jis toks nemalonus,kad daugiau ju ir nebepirksiu.i metas net nepanasu
QUOTE(Amellie @ 2009 02 09, 19:04)
man su metom patiko labiau nei su ramunelem, na o pagal kvapa sprest apie priemone tai ka zinau, man geriau geras daiktas kad ir sh smirdantis nei sh gelem kvepiantis
Pritariu
Siaip man tas prausiklis kvepia kaip stipri metine Orbit kramtoske, mano nosiai tinka Nu bet cia, aisku, skirtingai kiekvienai
QUOTE(gatinha2 @ 2009 02 09, 16:06)
Droge maciau alteros priemonem nuolaidos, gal ir siandien nesibaige dar.
cia tai atsargiai! as pamaciau kad nuolaidos tai nusipirkau alijosiaus geliuka kuris kazkada man labai patiko. patepiau karta ir ant rytojaus veida spuogeliais, gumbeliais ir demelem ismete pasiziurejau, o gaminys galioja iki 2009 01. turint omeny kad jo sudety nemazai alijosiaus (kuris tikrai laaabai greitai genda) manau jis jau seniai sugedes
QUOTE(Dorela @ 2009 02 09, 22:21)
cia tai atsargiai! as pamaciau kad nuolaidos tai nusipirkau alijosiaus geliuka kuris kazkada man labai patiko. patepiau karta ir ant rytojaus veida spuogeliais, gumbeliais ir demelem ismete pasiziurejau, o gaminys galioja iki 2009 01. turint omeny kad jo sudety nemazai alijosiaus (kuris tikrai laaabai greitai genda) manau jis jau seniai sugedes
jei turi ceki, nesk, kad pakeistu
QUOTE(gatinha2 @ 2009 02 09, 18:06)
Kiek zinau buna nesvariai (ta prasme probleminei) odai prausiamosios putos su meta ir visiems odos tipams prausiklis su ramunelemis. As turiu su metomis, tai man jis visai patinka. Bandziau seses Madara, tai skirtumo kokio nepastebejau, tik paziurejus i sudeti, Madaros sudetis geresne. Beje vakar Droge maciau alteros priemonem nuolaidos, gal ir siandien nesibaige dar.
Ačiū Lėksiu šiandien vakare į Drogą. Tik reikės žiūrėti, kad galiojimas prekės būtų nepasibaigęs
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 02 10, 10:00)
Ačiū Lėksiu šiandien vakare į Drogą. Tik reikės žiūrėti, kad galiojimas prekės būtų nepasibaigęs
Na, jei ka, nemuskit, jeigu neitiks Daznai buna, kas tinka vienai, netinka kitai. (Ne i tema, bet dar uzskaiciau, kad naturalistes sake, kad is bedos Rasos jautrios odos priemones galim naudot, sudetis nebloga, tai gal ta rasos prausikli jautriai odai dar galim butu bandyt )
I tema: sese pradejo vogt mano alyvuogiu krema