Įkraunama...
Įkraunama...

ALTERRA

Na va, baigiau procedurintis biggrin.gif isbandziau beveik visas siandien pirktas Alterros priemones (altera dienini krema su alyvuogiu aliejum sausai odai, ramuneliu pylinga, orchideju kauke), tai viskas labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif. Kremas tai is vis dieviskas- oda minkstute, sudrekinta, pylingas ir patiko thumbup.gif daleles smulkios, bet pakankamai astrios, gerai sveicia ir kauke nebloga, tik ja paskui reik nuplaut, o pas mus Klaipedoj tas vanduo taip sausina, kad sakes unsure.gif, tai gal nuo to drekinimo vis tiek maziau, bet is esmes, kauke verta demesio. Veido oda atsigavo biggrin.gif as labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Va,dar norejau pasakyti apie ta kuno losjona- pvz.man siaip dazniausiai buna,kad vakare patepus blauzdas kazkokiu kremu,ryte jos vel sausos labai,o sikart to nebuvo- atsikelus jauciamas puikus drekinimas,ju visai nereikia dar karta tepti kremu. thumbup.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti 4u.gif
Gal yra Alterros koks nors prausiklis veidui? Nes Madaros žiedų putos baigėsi, ir norisi taupesnio bet geros sudėties varianto biggrin.gif
Atsakyti
Kiek zinau buna nesvariai (ta prasme probleminei) odai prausiamosios putos su meta ir visiems odos tipams prausiklis su ramunelemis. As turiu su metomis, tai man jis visai patinka. Bandziau seses Madara, tai skirtumo kokio nepastebejau, tik paziurejus i sudeti, Madaros sudetis geresne. Beje vakar Droge maciau alteros priemonem nuolaidos, gal ir siandien nesibaige dar. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 09 vasario 2009 - 16:10
as ir turejau ta prausikli su metomis,tiksliau putas,siaip visai nieko ir veido nesausino,nu bet jau kvapas,nu man jis toks nemalonus,kad daugiau ju ir nebepirksiu.i metas net nepanasu schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
man su metom patiko labiau nei su ramunelem, na o pagal kvapa sprest apie priemone tai ka zinau, man geriau geras daiktas kad ir sh smirdantis nei sh gelem kvepiantis
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 02 09, 19:04)
man su metom patiko labiau nei su ramunelem, na o pagal kvapa sprest apie priemone tai ka zinau, man geriau geras daiktas kad ir sh smirdantis nei sh gelem kvepiantis

Pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Siaip man tas prausiklis kvepia kaip stipri metine Orbit kramtoske, mano nosiai tinka biggrin.gif Nu bet cia, aisku, skirtingai kiekvienai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 09 vasario 2009 - 18:52
QUOTE(gatinha2 @ 2009 02 09, 16:06)
Droge maciau alteros priemonem nuolaidos, gal ir siandien nesibaige dar.  4u.gif  4u.gif

cia tai atsargiai! as pamaciau kad nuolaidos tai nusipirkau alijosiaus geliuka kuris kazkada man labai patiko. patepiau karta ir ant rytojaus veida spuogeliais, gumbeliais ir demelem ismete blink.gif pasiziurejau, o gaminys galioja iki 2009 01. turint omeny kad jo sudety nemazai alijosiaus (kuris tikrai laaabai greitai genda) manau jis jau seniai sugedes doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2009 02 09, 22:21)
cia tai atsargiai! as pamaciau kad nuolaidos tai nusipirkau alijosiaus geliuka kuris kazkada man labai patiko. patepiau karta ir ant rytojaus veida spuogeliais, gumbeliais ir demelem ismete  blink.gif pasiziurejau, o gaminys galioja iki 2009 01. turint omeny kad jo sudety nemazai alijosiaus (kuris tikrai laaabai greitai genda) manau jis jau seniai sugedes  doh.gif  verysad.gif

jei turi ceki, nesk, kad pakeistu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2009 02 09, 18:06)
Kiek zinau buna nesvariai (ta prasme probleminei) odai prausiamosios putos su meta ir visiems odos tipams prausiklis su ramunelemis. As turiu su metomis, tai man jis visai patinka. Bandziau seses Madara, tai skirtumo kokio nepastebejau, tik paziurejus i sudeti, Madaros sudetis geresne. Beje vakar  Droge maciau alteros priemonem nuolaidos, gal ir siandien nesibaige dar.  4u.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif Lėksiu šiandien vakare į Drogą. Tik reikės žiūrėti, kad galiojimas prekės būtų nepasibaigęs mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau su nuolaida drėkiklį jautriai odai (ne tą, kur su alijošium, o tą kitą, bekvapį). Pirkau vietoj rankų kremo, bet ir veidui labai malonus rolleyes.gif

Parašiau, kad bekvapis, o dabar uostau rankas - jaučiasi vos vos riešutų kvapas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 10 vasario 2009 - 10:40
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 02 10, 10:00)
Ačiū 4u.gif Lėksiu šiandien vakare į Drogą. Tik reikės žiūrėti, kad galiojimas prekės būtų nepasibaigęs mirksiukas.gif

Na, jei ka, nemuskit, jeigu neitiks biggrin.gif Daznai buna, kas tinka vienai, netinka kitai. (Ne i tema, bet dar uzskaiciau, kad naturalistes sake, kad is bedos Rasos jautrios odos priemones galim naudot, sudetis nebloga, tai gal ta rasos prausikli jautriai odai dar galim butu bandyt g.gif )
I tema: sese pradejo vogt mano alyvuogiu krema lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 10 vasario 2009 - 10:57