Įkraunama...
Įkraunama...

ALTERRA

QUOTE(linutiaaa @ 2009 02 05, 21:25)
yra su rozem? kazkaip as kiek uzmacius, tai su su aloe vera, brandziai odai su orchidejom, dar su metomis...
Papildyta:

as savo mamai vis ja perku, tai ji patenkinta, manau galima pabandyt.

Itariu, Maserati turejo omeny kuno losjona su rozemis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2009 02 05, 21:30)
Itariu, Maserati turejo omeny kuno losjona su rozemis  blush2.gif

Aha smile.gif
http://www.blogas.lt...kona/174521.jpg sitas vidurinis
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 02 05, 21:52)

na ir kokie Jūsų atsiliepimai jį panaudojus? mane tai kvapas baido... nors nesu ant kūno uosčiusi, tik iš tutelės. gal pasitepus kiek kitoks kvapas?

pas sesę bandžiau losjona su žaliosiomis citrinomis ir alijošiumi, tai tos citrinos gana intensyviai laikosi, bet šiaip neblogas pasirodė bigsmile.gif o tos pačios linijos aliejukas gal kiek skystokas žiemai, man kažkaip norisi kad daugiau drėkintų.
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 02 05, 23:05)
na ir kokie Jūsų atsiliepimai jį panaudojus? mane tai kvapas baido... nors nesu ant kūno uosčiusi, tik iš tutelės. gal pasitepus kiek kitoks kvapas?

pas sesę bandžiau losjona su žaliosiomis citrinomis ir alijošiumi, tai tos citrinos gana intensyviai laikosi, bet šiaip neblogas pasirodė bigsmile.gif o tos pačios linijos aliejukas gal kiek skystokas žiemai, man kažkaip norisi kad daugiau drėkintų.

Dar nera atsiliepimu,nes uz 30 min mazdaug eisiu i vonia biggrin.gif tadA ir ismeginsiu.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 02 05, 21:52)

aa, as mat pagalvojau apie veido krema smile.gif as turiu su zaliosiomis citrinomis, tai kazkaip uzsistovejo...sunkokai man geresi...
Atsakyti
Ismeginau,puikus kremas,tikrai pirksiu ne karta. Kainos ir kokybes,bei ekologiskumo santykis,manau,kone tobulas. 10 balu jam.Kvapas tik is pradziu labai stiprus,bet per minute isgaruoja.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 02 06, 00:19)
Ismeginau,puikus kremas,tikrai pirksiu ne karta. Kainos ir kokybes,bei ekologiskumo santykis,manau,kone tobulas. 10 balu jam.Kvapas tik is pradziu labai stiprus,bet per minute isgaruoja.

Labai ačiū už informaciją 4u.gif nes kartais labai sunku vertinti tik pagal kvapą iš buteliuko...
Atsakyti
kvapas tikrai atima zada, net man, nors as net dzintars tepu ir nieko biggrin.gif siaip dar nedaug naudojau, nes turiu kruva kitu atsargu, bet siaip nieko blogo negaliu pasakyt. manau tikrai dar pirksiu vien todel, kad naturalus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2009 02 05, 22:15)
ar padejo nuo celiulito nors kiek?
Gal zinote kaip tos kaukes su orchidejom?
Nesu dar labai sena  lotuliukas.gif, bet labai reikia drekinancios kaukes, nes mano ir taip problematiska oda tiek issausejo, net aliejai nepadeda  doh.gif Tai gal, sakau, ta kauke drekina kiek nors? ax.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labas,
kauke irgi esu isbandzius, siaip oda tikrai lygesne, labiau svyti, nors LT vertime raso, kad si kosmetika yra skirta brandziai odai, bet sudetis yra puiki, ty, manau, kad tiktu ir pavargusiai, dregmes stokojanciai odai. Beje, aliejus, tai turi kartais toki poveiki, kaip issausejimas. Galima dar pagert nakvisu alieju, labai oda pagrazeja, drekinama is vidaus, jis nera brangus, reikia vienos kapsules per diena. Ir plaukai grazesni pasidare ir PMS nebeliko, tikrai stebuklingas produktas. O is kremu gali pabandyti orchideju arba jautriai odai fluida. Tie orchideju kremai visi su q10, tai gal ir neturetu buti problemu ateityje. Nuo celiulito padejo, bet tik bendras kompleksas: mankstele, daug vandens, masazavimasis ir sveika mityba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satori @ 2009 02 06, 14:21)
Labas,
kauke irgi esu isbandzius, siaip oda tikrai lygesne, labiau svyti, nors LT vertime raso, kad si kosmetika yra skirta brandziai odai, bet sudetis yra puiki, ty, manau, kad tiktu ir pavargusiai, dregmes stokojanciai odai. Beje, aliejus, tai turi kartais toki poveiki, kaip issausejimas. Galima dar pagert nakvisu alieju, labai oda pagrazeja, drekinama is vidaus, jis nera brangus, reikia vienos kapsules per diena. Ir plaukai grazesni pasidare ir PMS nebeliko, tikrai stebuklingas produktas. O is kremu gali pabandyti orchideju arba jautriai odai fluida. Tie orchideju kremai visi su q10, tai gal ir neturetu buti problemu ateityje. Nuo celiulito padejo, bet tik bendras kompleksas: mankstele, daug vandens, masazavimasis ir sveika mityba smile.gif

Aciu uz atsiliepimus 4u.gif Jau nusipirkau orchideju kauke, reiks bandyt. rolleyes.gif O veidui tai emiau krema sausai odai su alyvuogem. Ziuresma kas gausis ax.gif
Atsakyti
pabandziau pasitepti veida tuo kremu su alyvuogem, tai kolkas rodos thumbup.gif thumbup.gif labai gerai susigere, dingo sausumo, tempimo jausmas, oda svelni, minksta. Tikiuosi ir toliau patiks, neprades skura be proto riebaluotis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2009 02 06, 16:13)
pabandziau pasitepti veida tuo kremu su alyvuogem, tai kolkas rodos  thumbup.gif  thumbup.gif labai gerai susigere, dingo sausumo, tempimo jausmas, oda svelni, minksta. Tikiuosi ir toliau patiks, neprades skura be proto riebaluotis  rolleyes.gif

as turiu su alyvuogemis kauke, tai tikrai sakyciau nebloga rolleyes.gif
Atsakyti