Įkraunama...
Įkraunama...

ALTERRA

QUOTE(mecia @ 2009 01 06, 14:27)
as irgi kazkada rinkausi tarp situ dvieju, bet pamasciausi kad metos gali saldyti pasirinkau geli su ramunelemis ir ji siuo metu vertinu kaip geriausia veido prausikli: nei jis man oda traukia, nei alergizuoja, tikrai tiko ir patiko  smile.gif nusipirkau jau antra pakuote ir kartu pieneli 3in1 pasiemiau, nes ir jis man daug geresnis uz alijosiaus (pasiskaicius komentarus cia ir is savo patirties kyla itarimas kad tikrai daug ka alergizuoja sita alijosiaus linija...)

ačiukas, kad pasidalinote 4u.gif beje, o kaip kvapas? skaičiau, kad nemalonus ar kažkas pan...
Atsakyti
QUOTE(Lydute @ 2009 01 06, 15:17)
ačiukas, kad pasidalinote  4u.gif beje, o kaip kvapas? skaičiau, kad nemalonus ar kažkas pan...

na kvapas toks gana specifinis, bet nera toks ikyrus kad neitu praustis, toks ramuneliu mirksiukas.gif bet tikrai jo nesijaucia nusiprausus, tai tik kol pripranti.

visada prasom 4u.gif
Atsakyti
niekada labai daug sita kosmetika nesidomejau, bet siandien pasniukstinejau Vokietijos svetainese ir eilini karta isitikinau, kas lietuviai nesugeba normalios produktu pasiulos pateikti... kazkada dar draugei sakiau, kad keista man ta kosmetika, nes kazkokios linijos nepilnos, nera kremu visiems odos tipams ir pan. Bet paskaitinejus pamaciau, kad tikrai daug ten produktu, visos linijos normaliai uzpildytos, bet aisku Lietuvoj ju nesulaukti. Na bent jau nei Kauno, nei Siauliu, nei Radviliskio droguose neradau kazko isskirtinio, visuose tas pats. Nors vaziuok i Vokietija uzsipirkti doh.gif

beje Lydute vokietes labiau giria butent tas metines putas, jauciu kad prie progos nusipirksiu pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
As vakar droge apsipirkau kosmetika:
metines putas - labai patiko, tas pats kaip is Logona firmos tik pigesnes per puse.
krema su alvyvuogem (ismeciau lietuviska aprasyma, tai nebeatsimenu kaip tikslaiai vadinasi) - irgi labai patiko
sveitikli veidui - na taip pat patiko
ir dar kunui alieju su mangais - labai skaniai man kvepia.

Po pirmu panaudojimu likau patenkinta, ziuresim kaip bus toliau.
Atsakyti
Gal vilnietės užmatė kuriam nors Droge metines putas? Aš kur nueinu, ten nėr... 4u.gif
Atsakyti
Ar kuri esate mačiusi Lietuvoje pirkti dušo želę su persikais ir migdolais? Nes tik aliejuką matau, o taip norėtųsi taip pat kvepiančios želės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 01 10, 21:24)
Ar kuri esate mačiusi Lietuvoje pirkti dušo želę su persikais ir migdolais? Nes tik aliejuką matau, o taip norėtųsi taip pat kvepiančios želės wub.gif

nea, kazi, ar yra verysad.gif
Atsakyti
Prigyrėt prausiklius, tai ir aš nusipirkau biggrin.gif Pasiėmiau prausiklį su ramunėlėm. Man tai jis toks nei geras, nei blogas, ta prasme atlieka savo funkciją, ir tiek. Tik kvapas, kaip minėjo, tikrai labai specifinis ir pakuotei duodu minusą, nes pakankamai didelė skylė išbėgti prausikliui, tai geriau jo stovimoj pozicijoj nelaikyt, nes gerokai per daug tada įsipilu vos prilietus delną blush2.gif
Atsakyti
man tai putos kazkaip labiau patiko, nei prausiklis su ramunelem.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 01 10, 21:24)

tikrai nesu uztikusi, yra tik su zaliosiom citrinom ir saltalankiais g.gif
Atsakyti
nusipirkau aliejuka anticeliulitini- sudetis labai gera thumbup.gif pakuote grazi, kokybiska- net keista toks stiklinis buteliukas matinis,kaip kokios brangios firmos , ir skylute labai gera- per daug nepripilsi ax.gif aliejus siaip man sunkokai susigere, bet man su visais aliejais taip ax.gif ir kvepia skaniai- apelsinais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 12 sausio 2009 - 18:55
QUOTE(beata_abc @ 2009 01 07, 15:22)
As vakar droge apsipirkau kosmetika:
metines putas - labai patiko, tas pats kaip is Logona firmos tik pigesnes per puse.
krema su alvyvuogem (ismeciau lietuviska aprasyma, tai nebeatsimenu kaip tikslaiai vadinasi) - irgi labai patiko
sveitikli veidui - na taip pat patiko
ir dar kunui alieju su mangais - labai skaniai man kvepia.

Po pirmu panaudojimu likau patenkinta, ziuresim kaip bus toliau.

kunui su mangais? as seniai droge nebuvau,gal cia naujiena..nes esu macius tik migdolu-persiku ir roziu... blush2.gif
QUOTE(mecia @ 2009 01 12, 20:26)
tikrai nesu uztikusi, yra tik su zaliosiom citrinom ir saltalankiais g.gif

ir saltalankiu nemaciau doh.gif reiks eit i droga...zinau,kad yra citrinu ir roziu... blush2.gif
Atsakyti