Įkraunama...
Įkraunama...

ALTERRA

QUOTE(Triufelita @ 2008 08 14, 10:26)
O vat man šitas kremukas nė velnio blizgesio nenuima  g.gif
Nors šiaip gal oda ir neblogai atrodo. Bet blizga  doh.gif

Na jo poveikis ir man ne visa diena laikosi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 12, 07:44)
nes buna ir kitokiu pajuodusiu paakiu priezasciu

doh.gif as ir neneigiu, kad yra kitu priezasciu, bet kremai (nei 20, nei 40 ar 60- metem) ju vis tiek nepasalina
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 08 14, 11:09)
doh.gif  as ir neneigiu, kad yra kitu priezasciu, bet kremai (nei 20, nei 40 ar 60- metem) ju vis tiek nepasalina

taip, as sutinku, tiesiog visokiu gudrybiu buna, sviesa atspindinciu daleliu ir pan, tai bent optiskai pagrazina, juk noris buti grazesne drinks_cheers.gif pati esu begale isbandziusi ir niekas nepadejo, tai visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 14, 10:29)
sviesa atspindinciu daleliu ir pan, tai bent optiskai pagrazina,

zinau as tas tas apgaules, bet, deja, kai dirbi po 14 val. per para 7 dienas per savaite ir taip kokiu pora menesiu -jokios atspindincios daleles bejeges schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 08 14, 11:41)
zinau as tas tas apgaules, bet, deja, kai dirbi po 14 val. per para 7 dienas per savaite ir taip kokiu pora menesiu -jokios atspindincios daleles bejeges  schmoll.gif

na cia jau niekas nepades, tik poilsis, cia jau isimtiniai atvejai... nes taip dirbant nualinamas visas organizmas, ir turetu pasireiksti ne tik paakiuose..
Atsakyti
keliu tema i virsu biggrin.gif
pradejau naudot anticeliulitini aliejuka citrusu.
kvepia maloniai, oda svelni, tik va sunkiai susigeria palyginus su dr.H ir pats aliejus toks sunkesnis,tirstesnis.... kol kas tiek pastebejimu blush2.gif
Atsakyti
kazkas pavadino sia kosmetika naturalia, bet pats gamintojas jos kazkodel nevadina naturalia, o tik be dazanciu, sintetiniu kvapu ir konservantu.

Altera atvirai man nepatiko. Nusipirkau pabandymui intensyviai drekinanti geli su alavijais jautriai odai ir mano jautri oda tik dar labiau sudirgo. O kai nuodugniai isstudijavau sudeti, tai viskas tapo aisku, kodel ji pigi ir kodel dirgina.
O koks cia naturalus drekinimas, jei pagrindas yra glicerinas ir alkoholis (dargi pirmojoje eiluteje, kas reiskia, kad siu medziagu yra daugiausia. Alkoholis kaip zinoma yra konservantas naturalus, bet jis sausina oda. O Glicerinas iena i paciu paprasciausiu kremu sudeti, bet jo blogybe yra ta, kad "(glicerinas, vazelinas) – cheminiai riebalų ir vandens junginiai, kuriuose vanduo suskaido riebalus į smulkius komponentus. Reklamuojami kaip naudingos drėkinimo priemonės. Sukelia odos dehidrataciją, , nes esant oro drėgmei žemesnei nei 65-70% „ištraukia“ drėgmę iš gilesnių odos sluoksnių į paviršių vietoj to, kad imtų ją iš oro, tuo būdu didina gilesnių epidermio sluoksnių perdžiūvimą, daro sausą odą sausesne".
Cia dar yra sodium lactate ir lactic acid , kurie taip pat erzina oda, yra imunotoksiški, keičiantys jos struktūrą, padedantys kitoms medžiagoms prasiskverbti giliau, net į kraujotaką. Ir be abejo cia yra lanolino bei parfumo (koks parfumas net neivardinta).
Keista, bet vokiskam Rossmann puslapyje neradau intensyviai drekinancio gelio aprasymo...? Gal jau iseme is prekybos smile.gifsmile.gif
o apie kokybes sertifikata, tai ka as zinau, cia jeigu sertifikatas "Qualitaet von Rossmann" tai cia tas pats, ka kiekviena imone gali sau pasirasyti "musu firmos kokybe"..... lotuliukas.gif o kokia ta kokybe tai jau jums brangieji vartotojai spresti biggrin.gif
o apie firma Rossmann pagal jos tinklalapi susidariau toki ispudi, kad tai yra pagrinde tokiu kaip Drogas parduotuviu tinklas, kurie prekiauja nuo kosmetikos iki ivairiu buitiniu reikmenu, o visokia kosmetika yra gaminama kazkur ir neaisku kur, nes ant kremu yra parasyta pagaminta firmai Rossmann, tai yra pagal jos uzsakyma. Na isivaizduokit, kai kokie nors pvz produktai Optima linija yra pagaminti Maximos uzsakymu ir neaisku kur ir be abejo pacia taupiausia sudetimi.....
Marketinginis triukas cia ta naturali kosmetika.... lotuliukas.gif
Nepykit, jei kas susizavejote sita kosmetika. Juk buna kad ir pigu krema sau neblogai prisitaikai ir tinka visai gerai.

Atsakyti
QUOTE(girute @ 2008 11 23, 19:13)
kazkas pavadino sia kosmetika naturalia, bet pats gamintojas jos kazkodel nevadina naturalia, o tik be dazanciu, sintetiniu kvapu ir konservantu.

na si kosmetika turi BHID sertifikata, tai byloja, kad ji yra naturali, bet naturali naturaliai nelygu, man asmeniskai ji irgi nekelia susizavejimo visiskai, nebent duso zele su alijosiais ir zaliosiomis citr. ivardinciau kaip nebloga, o jus kaip ir minejot i sudeti ieina nevertingi produktai, kad ir naturalios kilmes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(girute @ 2008 11 23, 18:13)

Altera atvirai man nepatiko. Nusipirkau pabandymui intensyviai drekinanti geli su alavijais jautriai odai ir mano jautri oda tik dar labiau sudirgo. O kai nuodugniai isstudijavau sudeti, tai viskas tapo aisku, kodel ji pigi ir kodel dirgina.
o apie kokybes sertifikata, tai ka as zinau, cia jeigu sertifikatas "Qualitaet von Rossmann" tai cia tas pats, ka kiekviena imone gali sau pasirasyti "musu firmos kokybe"..... lotuliukas.gif  o kokia ta kokybe tai jau jums brangieji vartotojai spresti biggrin.gif
o apie firma Rossmann pagal jos tinklalapi susidariau toki ispudi, kad tai yra pagrinde tokiu kaip Drogas parduotuviu tinklas, kurie prekiauja nuo kosmetikos iki ivairiu buitiniu reikmenu, o visokia kosmetika yra gaminama kazkur ir neaisku kur, nes ant kremu yra parasyta pagaminta firmai Rossmann, tai yra pagal jos uzsakyma. Na isivaizduokit, kai kokie nors pvz produktai Optima linija yra pagaminti Maximos uzsakymu ir neaisku kur ir be abejo pacia taupiausia sudetimi.....
Marketinginis triukas cia ta naturali kosmetika.... lotuliukas.gif
Nepykit, jei kas susizavejote sita kosmetika. Juk buna kad ir pigu krema sau neblogai prisitaikai ir tinka visai gerai.

na as esu is Rossman daugiau prekiu naudojusi, galbut cia ir marketingo triukas, bet realiai produkcija tikrai kokybiska ir lyginti su Optima linija as jos neskubeciau. aisku gal kosmetikos sudetis neprilygsta brangesniu gamintoju produkcijai, bet is esmes didesnei masei pirkeju ji yra priimtinesne.

o griztant prie temos is Alterros turiu dabar prausikli veidui su ramunelemis (is tiesu labai patinka, kvapas kiek neiprastas, bet siaip man geriausias is visu naudotu, pirksiu toki pati kai baigsiu), pabaigusi pieneli su alijosiumi (supratau kad jo akims valyti naudoti negalima bet siaip buvo pusetinas viso veido makiazo valymui) nusipirkau 3in1 pieneli labai jautriai odai (ir jis man daug labiau patiko, nes jis toks skystesnis, oda tokia gaivi po nuvalymo), taip pat turiu duso zele su alijosiumi ir laimu, kvapas man labai patinka bet kad silnai putoja tai nelabai, daug man jos iseina. bet siaip tikrai nebepeikiu sitos produkcijos, tiesiog reikia atrasti savus produktus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(girute @ 2008 11 23, 18:13)

nepyk, bet akivaizdu, kad tu zinai kas yra tarkim sintetinis lanolinas ar glicerinas ir pan, bet matyt neturi zalio supratimo apie tai, kad jie gali buti ir naturalios, augalines kilmes, todel nevertetu taip putotis ir menkinti BDIH sertifikato ax.gif Pati sios firmos turejau tik anticeliulitini aliejuka- nieko blogo jo sudetyje as nemaciau, nors naturalia kosmetika domiuosi jau labai senai
Ir joks cia ne stebuklas,kad tau ji netiko, nes yra ir tokiu, kuriems neitiko Hauschka, o jos ir sudetis, ir kaina nepalyginamai didesne nei Alterra. Yra tokiu, kuriems prabangusis Dr. Alkaitis nieko nepadejo -juk negali buti taip, kad kokios nors firmos kosmetika tiktu absoliuciai visoms mirksiukas.gif Tiesiog menkinant kokio nos produkto sudeti, vertetu nepamirsti, kad naturali kosmetika turi savo sudeciu kriterijus ir jiems taikomi siek tiek kitokie kriterijai nei sintetinei ax.gif ir net pigios sertifikuotos produkcijos sudetis yra nepalyginamai geresne nei sintetines.
Atsakyti
Ar galėtumėt kas patarti, kuris veido prausiklis geresnis - putos su mėtomis ar gelis su ramunėlėmis?
Atsakyti
QUOTE(Lydute @ 2009 01 05, 21:25)
Ar galėtumėt kas patarti, kuris veido prausiklis geresnis - putos su mėtomis ar gelis su ramunėlėmis?

as irgi kazkada rinkausi tarp situ dvieju, bet pamasciausi kad metos gali saldyti pasirinkau geli su ramunelemis ir ji siuo metu vertinu kaip geriausia veido prausikli: nei jis man oda traukia, nei alergizuoja, tikrai tiko ir patiko smile.gif nusipirkau jau antra pakuote ir kartu pieneli 3in1 pasiemiau, nes ir jis man daug geresnis uz alijosiaus (pasiskaicius komentarus cia ir is savo patirties kyla itarimas kad tikrai daug ka alergizuoja sita alijosiaus linija...)
Atsakyti