Įkraunama...
Įkraunama...

Vardų reikšmės

ax.gif o shiandien sodros darbuotoja pasigyre, kad anukes vardas ELIJA 4u.gif
Atsakyti
o ka manot apie varda Bela? nes as kam tik pasakau, tai jiems asocijacijo kyla tik su "sausa ir saugu ta ypatinga diena"...
Atsakyti
QUOTE(monicutte @ 2005 04 19, 09:45)
o ka manot apie varda Bela? nes as kam tik pasakau, tai jiems asocijacijo kyla tik su "sausa ir saugu ta ypatinga diena"...

O man asocijuojasi su groziu thumbup.gif , nes jei neklystu italiskai bella-grazi biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
SuperMutter,as pazistu viena Dileta jau suaugusia.Ir man sis vardas labai grazus. Buvau trumpai pagalvojus savo dukra taip pavadint. Gal vien del to,kad ji pati is saves labai elegantiska,grazi moteris yra.
Atsakyti
gal kas zinot Rugiles vardo reiksme nes www.day.lt labai jau skurdziai ir neaiskiai
Atsakyti
ax.gif Skaitau ir stebiuosi kokių vardų tik neprisigalvoja mes tai pagal tai ką reiškia rinkom ir išrinkom EVITA
Atsakyti
QUOTE(SuperMutteR @ 2005 04 18, 18:12)
ax.gif o shiandien sodros darbuotoja pasigyre, kad anukes vardas ELIJA 4u.gif

O jinai nesupainiojo, gal kartais anūkas? biggrin.gif Man kažkaip tas vardas vyriškas atrodo. Nu, net aktorius toks yra - Elijah Wood, ar panašiai, tik nežinau, nei kas toks, nei ką vaidina... Bet diedas vienok g.gif

A kita vertus, tai rašytojas Remarkas irgi regis Erichas Marija vardu buvo- Erich Maria Remarque g.gif

Blyn, jei man kada nors - negreitai - netyčia gims trečias sūnus, pavadinsiu jį Jonas Petras Birutė. Visus praspjausiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 30 balandžio 2005 - 22:33
QUOTE(Noa @ 2005 04 30, 23:31)

Blyn, jei man kada nors - negreitai - netyčia gims trečias sūnus, pavadinsiu jį Jonas Petras Birutė. Visus praspjausiu biggrin.gif

hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 04 30, 23:31)
O jinai nesupainiojo, gal kartais anūkas? biggrin.gif Man kažkaip tas vardas vyriškas atrodo. Nu, net aktorius toks yra - Elijah Wood, ar panašiai, tik nežinau, nei kas toks, nei ką vaidina... Bet diedas vienok g.gif

A kita vertus, tai rašytojas Remarkas irgi regis Erichas Marija vardu buvo- Erich Maria Remarque  g.gif

šiaip dažnai vardai turi ir vyrišką ir moterišką variantą pvz. Rimas - Rima, tai ko gerp Elija yra Elijah moteriškas variantas mirksiukas.gif
Atsakyti
kas sake,kad vardo vainius nera day.lt?

Vaina, Vainys, Vainius – trumpinys iš Vainora, Vainoras vai- (vajoti „gainioti“, vajys „žygūnas“) + nor- (norėti)
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 05 08, 21:11)
šiaip dažnai vardai turi ir vyrišką ir moterišką variantą pvz. Rimas - Rima, tai ko gerp Elija yra Elijah moteriškas variantas mirksiukas.gif

Elijah -- lietuviskai butu Elijas -- cia toks Biblijoj buvo pranasas. saknis "El-" hebraju kalboj reiskia Dieva, todel su ta saknim prikepta daug vardu (Elis, Eliotas, Eliziejus, Elizeris, ir t.t.). Elija -- pilnai tiketina kad toks moteriskas vardas yra.
Atsakyti
Arijus - karo dievas, Paulius - mažas(išvertus iš lotynų kalbos)..Su Arijum nuolat kariaujam, O Paulius ne toks jau mažas, greičiau jau sakyčiau mini Saboniukas.Gimė didelis, ir taip yra aukštaūgis.Tempai augimo labai jau dideli.Nors sako pagal vyrą ir kepurė. 4u.gif g.gif
Atsakyti