Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 19

rokoko, siūlau kiaulpienes nupurkšti BANVEL ir vargeliai pasibaigs. thumbup.gif Kažkada ir aš ravinėjau, užkniso ir pamėginau banvelą. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(imra @ 2008 03 26, 15:27)
Merginos, gal galit parasyti kam ir kokiu tikslu yra naudojami medzio pelenai. Viena pazistama labai rekomendavo ju papilti i braskyna, tipo atbaido kenkejus ir siaip kazka gera padaro bigsmile.gif  biggrin.gif , kuo as nelabai betikiu. 
Sitiek patirties turedamos, gal ka gero patarsit?

g.gif apie pelenus pirma kart girdziu
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 03 26, 15:16)
na samanos ir man netrukdo schmoll.gif  bet grybai mad.gif
kiaulpienes irgi nepatinka schmoll.gif veja gadina cool.gif
na mes tik praeitais m. isi kelem, tai noris kiema pasidaryt pagal save, nes pas senus seimininkus tai tai is sodo tik miskas liko, o siltnamis vidury kiemo doh.gif o is gatves tai kazkokia augalu misraine buvo doh.gif

na ne musmires lotuliukas.gif , tokie maziukai smulkus sungrybiai irnesakyk.gif
aisku, kad sodinkites pagal save 4u.gif
malonumas kurti nauja wub.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aš medžio pelenus naudoju kaip trašą. Išpilstau į šiltnamį ir šiaip ant žemės. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(imra @ 2008 03 26, 15:27)
Merginos, gal galit parasyti kam ir kokiu tikslu yra naudojami medzio pelenai. Viena pazistama labai rekomendavo ju papilti i braskyna, tipo atbaido kenkejus ir siaip kazka gera padaro bigsmile.gif  biggrin.gif , kuo as nelabai betikiu. 

vakar skaiciau zurnale... g.gif nu neprisimenu doh.gif bet atrode eiliniai paprasti patarimai, vos ne visur tinka tie medzio pelenai.... neisiminiau todel, kad tokiu darbu as nedarau... blush2.gif [vyru cia darbas]

QUOTE(Boružėlė @ 2008 03 26, 15:29)
rokoko, siūlau kiaulpienes nupurkšti BANVEL ir vargeliai pasibaigs. thumbup.gif  Kažkada ir aš ravinėjau, užkniso ir pamėginau banvelą. drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif

aciu 4u.gif
pasizymejau cool.gif
bet visa veja tadu is eiles purkst reiktu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 03 26, 15:36)

malonumas kurti nauja wub.gif  sekmes 4u.gif

man jau pradeda atsibosti, norisi greiciau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(imra @ 2008 03 26, 16:27)

pelenuose daug kalio ir fosforo, o tai vienos iš būtiniausių trąšų braškėms, tarkim azoto joms reikia gerokai mažiau, nes azotas labiau augina lapus.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 26, 16:06)
aš dvi vasaras nešiojausi rankinuke užsirašiusi kokias veisles išsirinkau skaitinėdama aptiktą literatūrą, bet vis nepasiryžtu nusipirkti, kažkaip neapsisprendžiu kur jas kišti, o dar reikia rūgščios žemės, bet vis dar masina ir mane šis skonis rolleyes.gif
Kika flora augalų aikštelėse kasmet jų būna

gal būtų galima sužinot tas veisles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2008 03 26, 17:00)
gal būtų galima sužinot tas veisles  ax.gif

na va, privertei inventorizaciją rankinėj padaryt lotuliukas.gif
radau tą sąrašiuką, vadinasi ir dar vieną vasarą nešiosiuos lotuliukas.gif
ten mano pastabėlės tokios:
1. NUI - labai stambios uogos, gerai laikosi
2. REKA - labai derlinga
3. PURU - labai skanios, valgomos šviežios
tokia tvarka kaip surašiau mano ir prioritetai nustatyti, t.y. jei nepavyktų rasti pirmosios, tai ieškau antrosios ir galiausiai tiktų trečioji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2008 03 26, 17:00)
gal būtų galima sužinot tas veisles  ax.gif

Pasigoglink,mačiau "rojaus soduose" pilna visokių veislių ir apie juos aprašyta mirksiukas.gif rolleyes.gif

Merginos,pas mane vis dėlto dar vienas daigelis išlindo kobėjos lipikės thumbup.gif ,tai dabar 2 iš 7 unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 03 26, 17:08)
na va, privertei inventorizaciją rankinėj padaryt lotuliukas.gif
radau tą sąrašiuką, vadinasi ir dar vieną vasarą nešiosiuos lotuliukas.gif
ten mano pastabėlės tokios:
1. NUI - labai stambios uogos, gerai laikosi
2. REKA - labai derlinga
3. PURU - labai skanios, valgomos šviežios
tokia tvarka kaip surašiau mano ir prioritetai nustatyti, t.y. jei nepavyktų rasti pirmosios, tai ieškau antrosios ir galiausiai tiktų trečioji smile.gif

Dėkui didelis 4u.gif, reiks užsiimt paieška.

Skaičiau Rojaus soduose, kad Klp balandžio 18-20 vyks mugė, tao gal ir Knifofija dalyvaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(nikitaL @ 2008 03 26, 16:11)
Merginos,pas mane vis dėlto dar vienas daigelis išlindo kobėjos lipikės thumbup.gif ,tai dabar 2 iš 7 unsure.gif  rolleyes.gif

na va, tai gal dar islys ir kitos bigsmile.gif
Atsakyti